Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

FK "Jelgava" pastiprina vietējie aizsargi un japāņu pussargs

Andrejs Siliņš

FK "Jelgava" pastiprina vietējie aizsargi un japāņu pussargs
FK "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakevičs
Foto: Ivars Veiliņš

Futbola kluba "Jelgava" vadība, gatavojoties jaunajai Latvijas futbola čempionāta Virslīgas turnīram, piesaistījusi komandai latviešu aizsargus Albertu Bārbali un Artūru Klimoviču, kā arī japāņu pussargu Reju Išikavu.

"Spēlētāji trenējas ar komandu jau no decembra beigām un ir apliecinājuši savu lietderību nākamās sezonas kontekstā. Alberts un Artūrs ir Latvijā pazīstami aizsardzības spēlētāji ar pieredzi virslīgas klubos (spēlējuši "Jūrmala VV" un JFK "Olimps"). Līdz ar to palielināsies konkurence par vietu pamatsastāvā starp malējo aizsargu pozīcijas spēlētājiem," par jauniegūtajiem latviešu futbolistiem pastāstījis komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs.

24 gadus vecais japāņu centra pussargs Rejs Išikava līdzšinējā karjerā pārstāvējis dzimtās Japānas, kā arī Brazīlijas un Argentīnas klubus, bet pagājušo sezonu Išikava aizvadīja Kanādas virslīgas vienībā "North York Astors". "Rejs ļoti labi pārredz laukumu un piedāvā radošu spēles stilu. Mūsu spēlētājiem vēl būs jāpierod pie viņa piespēlēm, jo līdz šim šādā stilā neesam spēlējuši. Īpaši spēcīgs japāņu leģionārs ir uzbrukuma organizēšanā. Līdz ar Reja piesaistīšanu mums būs daudz plašākas iespējas variēt ar sastāvu, piedāvājot dažādu spēles stilu pret dažādiem pretiniekiem," leģionāru raksturo treneris.

Nākamo pārbaudi pirms jaunās Virslīgas sezonas jelgavnieki aizvadīs 1. februārī Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, kur tiksies ar vietējo "Žalgiris" komandu.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava

  +5 [+] [-]

, 2012-01-30 23:04, pirms 12 gadiem
aļiks ruļē, viens jēdzīgs letiņu futbolists ;-)

  +4 [+] [-]

, 2012-01-30 23:06, pirms 12 gadiem
Njā...Latvijā Japāņi pieprasīts imports
Labāk, lai pa laukuma skraida šādi, nekā kreisā krievu kontrobanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-30 23:33, pirms 12 gadiem
Nu Kļimovičs un Bārbalis savās iepriekšējās komandās bija vieni no labākajiem. Par to nav šaubu. Cits jautājums ir par japāni, bet nu to, cik labs viņš ir, redzēsim sezonas sākumā. Lielākā daļa japāņu leģionāru, kas darbojušies Virslīgā, sevi apliecinājuši no vislabākās puses. Cerams, ka to izdarīs arī šis. Lai veicas Jelgavai!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-30 23:47, pirms 12 gadiem
Izklausās labi papildinājumi. Bārbalis ir kārtīgs komandas spēlētājs un arī ar latvisku garu.

Japānis arī izklausās daudzsološs.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-31 00:16, pirms 12 gadiem
Ne patemu, bet ka ir ar Jūrmala VV viniem vispar kads speletajs komanda sobrid ir? Kops apvienosanas planu pajuksanas ar Rīgas Futbola skolu, pilnigs klusums par viniem. Parejos klubos vismaz kada rosiba notiek.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-31 08:47, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: Ne patemu, bet ka ir ar Jūrmala VV viniem vispar kads speletajs komanda sobrid ir? Kops apvienosanas planu pajuksanas ar Rīgas Futbola skolu, pilnigs klusums par viniem. Parejos klubos vismaz kada rosiba notiek.
Janvaara saakumaa sezonai gatavoties iesaaka, ja nemaldos, 12 speeleetaaji, kuri pashi nezin, vai kaut kas notiks vai nee

     [+] [-]

, 2012-01-31 21:42, pirms 12 gadiem
Bārbalis un Klimovičs - tas nav pastiprņājums...