Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Abramčiks: "Neizšķirts mums nederēja"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Abramčiks: "Neizšķirts mums nederēja"
Ridigers Abramčiks
Foto: www.liepajniekiem.lv

Diezgan noskumis pēc piedzīvotā zaudējuma LMT Virslīgas mačā pret "Ventspili" bijis Liepājas "Metalurga" galvenais treneris Ridigers Abramčiks.

"Šodien mums pretiniekos bija spēcīgs pretinieks. Protams, ka centāmies spēlēt uz uzvaru, bet pret šādu pretinieku, kurš prot lieliski realizēt pretuzbrukumus un savas iespējas, ir grūti turēties. Neizšķirts mums nederēja, derēja tikai uzvara, savādāk mēs nevarējām spēlēt, bet diemžēl neiznāca. Nespējām izdarīt to, ko bijām plānojuši. Ja būtu atpalikuši mazāk no viņiem, tad, iespējams, būtu spēlējuši uz neizšķirtu, bet šajā gadījumā derēja tikai uzvara, tādēļ savādāk spēlēt nevarējām," zaudējuma iemeslus skaidroja Ridigers Abramčiks.

"Mēs vienmēr iznākam laukumā ar vēlmi un pārliecību, ka mēs esam stipri un mākam spēlēt futbolu. Mēs vienmēr noskaņojamies uz uzvaru, kaut arī šodienas spēlē, stratēģiski domājot, arī neizšķirts būtu neslikts rezultāts. Bet, ja domā par neizšķirtu, tad ir grūti runāt par kādu agresīvu un rezultatīvu futbolu, bet šodien mēs redzējām, ka bija nesliktas kvalitātes futbols, bija daudz cīņas un visi vēlējās uzvarēt, tā ka domāju, ka skatītājiem bija ko redzēt," tā pēc mača uzskatīja "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-09-29 00:27, pirms 16 gadiem
Ceru tevi redzēt arī nākošsezon Liepājā!
Pēdējos mēnesu LM rāda skaistu futbolu,čempionu vērtu,bet šoreiz pietrūka!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-29 00:40, pirms 16 gadiem
Protams, spēle bija skaista un interesanta, ar to mordoboju, kas starp abām komandām Liepājā bija iepriekšējo reizi ne salīdzināt.
Slēpts komentārs: linx

  -2 [+] [-]

, 2008-09-29 07:17, pirms 16 gadiem
zwirbelis rakstīja: Ceru tevi redzēt arī nākošsezon Liepājā!
Pēdējos mēnesu LM rāda skaistu futbolu,čempionu vērtu,bet šoreiz pietrūka!
nu nebija tas čempionu vērts sniegums!
pēc pirmajiem ielaistajiem vārtiem komanda psihologiski nebija gatava vairāk uzvarēt... spēlētāji sāka baidīties... tā nav čempionu cieniga spēle!

  +5 [+] [-]

, 2008-09-29 08:35, pirms 16 gadiem
Spēle bija laba,tikai ļoti nervoza,jo likme bija augsta.Tādu Vaņina kļūdu
redzēt nenākās bieži,tīri manu prat uz mandrāžas rēķina.Liepājai protams pietrūka Karlsona,kaut gan lai pretendētu uz titulu,ir jāprot spēlēt arī bez labākā spēlētāja.Šeit nāk prātā pagājušās sezonas daudzo līdzjutēju teiktais,noņemiet Ventspilij Ndeki un ar viņiem būs cauri.Izrādījās nekā.
Cerams ,ka Abramčiks paliks Liepājā nākošsezon,būtu interesanti.

     [+] [-]

, 2008-09-29 11:25, pirms 16 gadiem
Nekas Ridiger. Nākamsezon, kad varēsi pilnvērtīgi un plānveidīgi pats gatavoties sezonai, tad viss nostāsies savās vietās. Ceru, ka arī Skonto pieliks. Vēlos Grigarčuku redzēt tur, kur viņš bija pirms atnāca uz Ventspili.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja