Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Tukums" no RFS īrē atkal paņem vārtsargu Vilkovu, uzbrukumā - Lizunovu

Emils Ozerinskis

"Tukums" no RFS īrē atkal paņem vārtsargu Vilkovu, uzbrukumā - Lizunovu
Valerijs Lizunovs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Līdz jaunās Virslīgas sezonas sākumam ir atlikusi viena nedēļa un komandas steidz noslēgt sastāva komplektāciju. Vairākus spēlētājus caur īres modeli piesaistījusi "Tukums 2000/Telms" vienība, kuras vārtus jaunajā sezonā atkal sargās Sergejs Vilkovs, bet uzbrukumā pievienojies Valerijs Lizunovs.

Pērnās sezonas Virslīgas astotās vietas ieguvēja "Tukums 2000/Telms" aktīvi iesāka vēstis par sastāva kompelktāciju, līdz gadu mijai paspējot izziņot par Maruāna Mihubī, Rūdolfa Rengolca, Ata Ozola, Kaspara Anmaņa, Bogdana Samoilova un Kristiāna Kaušeļa palikšanu tukumnieku sastāvā. Pašā janvāra izskaņā komanda vēl publicēja ziņu par Kārļa Krieviņa palikšanu tukumnieku rindās, taču teju līdz februāra izskaņai par sastāva aprisēm jaunas vēstis nebija.

Vakardien "Tukums 2000/Telms" pārtrauca mēnesi ilgušo klusumu ar jaunām ziņām par sastāva komplektēšanos. Vienības rindās turpinās spēlēt aizsardzības plāna spēlētāji Maksims Sidorovs un Deņiss Rogovs, bet par tukumnieku vārtsargu trešo sezonu pēc kārtas kļuvis Sergejs Vilkovs, kurš atkal no RFS devies uz Tukumu kā īrētais spēlētājs. Pagājušās sezonas otrajā pusē RFS atsauca Vilkovu atpakaļ uz savu sastāvu, taču kā trešais vārtsargs 21 gadu vecais futbolists pie teikšanas čempiontitula kaldināšanā netika.

Kā liecina Latvijas futbola federācijas mājas lapas pārēju sarakstā publicētā informācija, "Tukums 2000/Telms" no RFS uz īres tiesībām ieguvis vēl divus RFS futbolistus - 20 gadus veco Valeriju Lizunovu, kurš pērn "Daugavpils" rindās guva deviņus vārtus 31 Virslīgas mačā, un jamaikiešu kriesās malas uzbrucēju Kenroju Kempbelu. Pagājušajā sezonā Kempbels tās pašas "Daugavpils" rindās izgāja laukumā septiņās spēlēs, tiekot pie vieniem gūtiem vārtiem. Tāpat konkurenci tukumnieku uzbrukuma plānam sastādīs Haiti futbolists Jeudi Stīvensons, kurš komandai pievienosies uz īres tiesībām no "Audas".

Par tukumniekiem aizvadītajā sezonā vienu pozīciju augstāk ieņēmusī BFC "Daugavpils" par savu pirmo oficiālo sastāva papildinājumu nosaukusi 21 gadu veco Gambijas uzbrūkošo pussargu Valiju Fofanu, kurš iepriekš pārstāvējis Beļģijas klubu "Westerlo". Valsts otrās lielākās pilsētas komandas treneru štābam pievienojies iepriekšējos gados "Valmieras" vārtsargu trenera lomu pildījušais Sergejs Diguļovs. Specīālista pārraudzībā, ja var uzticēties portāla Transfermarkt informācijai, būs arī no RFS īrē uz Daugavpili nosūtītais Frenks Orols, kurš savulaik "Daugavpils" rindās jau ir spēlējis.

Aizsardzības spēlētāju rindās rokāde notikusi "Mettai". No "Audas" uz īres tiesībām zaļibaltajā komandā atgriežas Jegors Novikovs, kurš pagājušajā sezonā 18 Virslīgas spēlēs veica vienu rezultatīvu piespēli. Savukārt pati "Metta" uz īres tiesībām aizsūtījusi savu lietuviešu centra aizsargu Kristupu Kerši uz Lietuvas čempionāta komandu "Šiauliai". Keršis 29 Virslīgas spēlēs pērn guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubiem/parejas-virs...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-29 18:14, pirms 2 mēnešiem
Laiks izveidot īrētu un izīrētu (Virslīgas ietvaros) spēlētāju shēmu/infografiku.

     [+] [-]

, 2024-02-29 19:19, pirms 2 mēnešiem
ieteiktu Twiterī piesekot @latvijasfutbols, visi transfēri ātri salikti un info

     [+] [-]

, 2024-02-29 20:03, pirms 2 mēnešiem
Tukumam labs pastiprinājums uzbrukuma līnijā.