Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" cīņā par Virslīgas zeltu papildinās ar Nīderlandes kausa ieguvēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" cīņā par Virslīgas zeltu papildinās ar Nīderlandes kausa ieguvēju
Navarons Fors uzbrukumā. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix

Latvijas Virslīgas futbolā vicelīdere "Riga" paziņojusi par sastāva papildinājumu. Komandai pievienojies 30 gadus vecais nīderlandiešu pussargs Navarons Fora, kurš karjeras laikā aizvadījis vairāk nekā 200 spēles Nīderlandes augstākajā līgā.

Nīderlandes čempionātā Navarons Fora debitēja 2011. gadā, pārstāvot "NEC Nijmegen", un pirmajā sezonā viņš 30 spēlēs atzīmējās ar diviem vārtiem. Aizvadījis piecas sezonas vienības rindās, malējais pussargs 2016. gadā kā brīvais aģents ar četru sezonu līgumu pievienojās "Vitesse" un jau nākamajā gadā izcīnīja Nīderlandes kausu.

Kopumā augstākajā līgā Fors aizvadījis 221 spēli, guvis 21 vārtus un 30 reizes asistējis partneriem. Labākajā sezonā viņš atzīmējās ar sešiem vārtiem 29 cīņās.

2019. gadā Fors devās uz Apvienoto Arābu Emirātu čempionātu, bet pēdējās divas sezonas viņš aizvadījis Kipras klubā "Pafos", ko ar "Riga" vieno īpašnieka saikne. Kiprā rīdzinieku jaunpienācējs 64 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Fors spēlējis Nīderlandes U19, U20 un U21 izlasēs.

"Riga" turpina cīņu par Virslīgas titulu un šodien aizvadīs mājas spēli pret "Tukums 2000/Telms". Uzvaras gadījumā līdere "Valmiera" būs piecu punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/680