Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mežeckis: "Vismaz šogad par tiesnešiem nav aizdomu"

Agris Suveizda

Mežeckis: "Vismaz šogad par tiesnešiem nav aizdomu"
Jānis Mežeckis un Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka federācijas valdes loceklis Ģirts Mihelsons, visticamāk, netiks sodīts par saviem publiskajiem izteikumiem.

"Izskatīsim vēstuli, tāpat vēl ir paredzēts tikties ar Tiesnešu komitejas priekšsēdētāju Vadimu Čerņikovu. Taču, runājot tieši Mihelsona izteikumu sakarā, nedomāju, ka viņš tiks sodīts," portālam Sportacentrs.com teica federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, piebilstot, ka Mihelsons, iespējams, varētu saņemt kādu aizrādījumu.

FS "Metta" ģenerālsekretārs un federācijas valdes loceklis Mihelsons raidījumā Overtime par iespējamo saistību ar sarunātām spēlēm minēja ne tikai pa klubam no Rīgas, Jūrmalas un Daugavpils, bet arī tiesnešu korpusu. Mežeckis šo informāciju nevarēja apstiprināt: "Lai to apgalvotu, man ir jābūt reāliem un nopietniem faktiem. Jebkāda pieejamā informācija tiek likta kopā un uzkrāta. Bet vismaz šogad par tiesnešiem nav aizdomu."

Tāpat, atminoties huligānisma aktu pēc "Skonto" un "Mettas"/LU spēles, Mežeckis sacīja, ka drīzumā varētu tikt pieņemti kādi lēmumi saistībā ar drošības jautājumiem. Latvijas Futbola federācija kopīgi strādājot ar Valsts policiju, un šie jautājumi tiks izskatīti arī federācijas iekšienē. Vaicāts par iespējamajiem vainīgajiem "Mettas" fanu, izpilddirektori Mairu Mihelsoni ieskaitot, piekaušanā, Mežeckis atbildēja, ka federācijas rīcībā šādas informācijas pagaidām neesot un ka pie konkrētās lietas izmeklēšanas strādā policija.

Jau vēstījām, ka četri SMScredit.lv Virslīgas klubi – Rīgas "Skonto", Rīgas "Daugava", "Jūrmala" un Daugavpils "Daugava" – parakstīja Mežeckim veltītu atklātu vēstuli, kurā tika izteikts sašutums par Mihelsona komentāriem nesenajā ārkārtas kongresā un arī publiskajā telpā. Šajā vēstulē tika lūgts izskatīt jautājumu par Mihelsona atbilstību ieņemamajam LFF valdes locekļa amatam, kā arī sodīt par apzinātu un publisku ētikas normu pārkāpšanu.

     [+] [-]

, 2014-04-28 16:59, pirms 10 gadiem
Ne par tēmu, bet kādā stadijā ir šis?
LFF priekšlaicīgi ir atbalstījusi ilggadējā Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētāja un šobrīd futbola turnīru organizatora Imanta Bleideļa iniciatīvu 2014. gadā Latvijā rīkot draudzības spēli starp „EURO 2004” Latvijas nacionālās izlases spēlētājiem un pasaules vai Eiropas futbola zvaigznēm.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 17:05, pirms 10 gadiem
anjo rakstīja: Ne par tēmu, bet kādā stadijā ir šis?
LFF priekšlaicīgi ir atbalstījusi ilggadējā Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētāja un šobrīd futbola turnīru organizatora Imanta Bleideļa iniciatīvu 2014. gadā Latvijā rīkot draudzības spēli starp „EURO 2004” Latvijas nacionālās izlases spēlētājiem un pasaules vai Eiropas futbola zvaigznēm.
Mums nav stadiona, kur spēlēt

  +2 [+] [-]

, 2014-04-28 18:43, pirms 10 gadiem
Tas taču sen bija zināms, ka demokrātija nav labākā pārvaldes forma, it sevišķi gadījumā, kad tie, kas autokrātiskā režīma laikā ir bijuši neaizskaramo statusā, pēkšņi nokļūst "mazākumā", kam saskaņā ar demokrātijas pamatprincipiem nu ir jāpakļaujas "vairākumam"

     [+] [-]

, 2014-04-28 18:47, pirms 10 gadiem
Paraugspēles un dažādi cita veida futbola popularizēšanas pasākumi Latvijā ir ļoti nepieciešami un šāda pasākuma norisei taču nav vajadzīgs stadions ar 30000 skatītāju vietām, ir mums pietiekoši daudz normālu "Latvijas līmeņa" stadionu, kur varētu gan I.Bleideļa, gan citu kungu iniciatīvas realizēt. "Vajag tik rakt" jeb nepietiek ar iniciatīvu vien - jāķers klāt un jāorganizē!!!