Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Žigajevam supergols un atgūts arī līdera gods rezultatīvajās piespēlēs

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Žigajevam supergols un atgūts arī līdera gods rezultatīvajās piespēlēs
Jurijs Žigajevs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Šosezon SMScredit.lv Virslīgas katrā spēlē gan saviem spēkiem, gan ar komandu treneru un spēlētāju konsultāciju palīdzību nosakām trīs zvaigznes. Divas pārceltās spēles, kā arī 22. kārta noslēgusies un pienācis laiks informēt, kura portāla versijā bijusi 21 zvaigzne. Tāpat Sportacentrs.com uzskaita visus rezultatīvo piespēļu autorus un skaita labākos pēc sistēmas "vārti+piespēles".

Divu pārcelto spēļu, kā arī 22. kārtas 21 zvaigzne

"Jūrmala" - "Ventspils" 0:2
Vitālijs Smirnovs: lai arī "Ventspilij" piederēja liels teritoriāls pārsvars un Smirnovs ir centra aizsargs, bija viens no šī pārsvara nodrošinātājiem. Spēlēja augstu, veica aktīvu presingu, nereti palīdzot komandai pārtvert bumbu jau "Jūrmalas" laukuma pusē. Nu un, protams, būtībā bija galvenais tik svarīgo pirmo vārtu kaldinātājs - pie stūra sitiena uzvarēja gaisā garo jūrmalnieku aizsargu Anatoliju Maksimenko, un tālāk jau sekoja cita centra aizsarga Kaspara Dubras vārti. Nevar nepieminēt arī Smirnova 71 precīzo piespēli ar 93% precizitāti.
Igors Tarasovs: arī 71 precīza piespēle, arī presinga un lielās bumbas kontroles (70%) kaldinātājs, uzvarēja gandrīz visas savas divcīņas. Vienīgais, kas nepadevās - tālsitieni.
Vadims Jančuks: kā allaž padara daudz melnā darba, cīnās par katru bumbu, bet šoreiz arī bieži bija pamanāms uzbrukuma smailē. Pa vārtiem sita piecreiz, visu laiku labi sevi piedāvāja un dažreiz arī saņēma piespēles labās pozīcijās, piedalījās pirmo vārtu guvumā.

"Liepājas metalurgs" - "Daugava" D 2:2
Reinis Flaksis: aizsardzībā kļūdas nepieļāva un spēlēja stabili, toties pamanījās izdarīt divas rezultatīvas piespēles, turklāt ļoti kvalitatīvas. Pirmajā gadījumā pie stūra sitiena izspēles lielā spēlētāju burzmā aukstasinīgi prata piespēlēt (nevis mēģināja sist, kā to būtu darījis vairums futbolistu tamlīdzīgā epizodē) vārtu guvējam Antonam Jemeļinam, savukārt otrajā gadījumā pēc mini-reida izveda labā pozīcijā Tomu Gucu, kurš panāca 2:0. Pie ielaistajiem vārtiem nebija vainīgs - pirmajos vārtos Ibrahimu Babtundi nenosedza Jemeļins un Madis Miķelsons, un arī otrajos vārtos, kad iesita Mamuka Gongadze, īsti netika galā Jemeļins.
Mamuka Gongadze: bija neierasti centīgs, kaujinieciski noskaņots. Ko vērts ir viņa sitiens puspagriezienā 42. minūtē pēc Ibrahima Babatundes centrējuma! Savukārt gūtie vārti pavisam neraksturīgi viņam - augstā lēcienā viņš pārlēca liepājnieku kapteini Jemeļinu un agresīvi trieca bumbu vārtos ar galvu. Laba pozīcijas izvēle ne tikai šajā, bet arī citās epizodēs. Prata ieķerties bumbā un no tās nešķirties.
Ibrahims Babatunde: ne vienmēr efektīvs, taču noteikti pamanāmākais futbolists šai spēlē, it īpaši 1. puslaikā - lai gan "Daugava" to zaudēja ar 0:2, Babatunde paveica daudz darba un sagādāja pāris labas iespējas partneriem. Pēc pārtraukuma tieši Babatunde guva pirmos daugavpiliešu vārtus, pamanoties precīzi uzsist esot starp diviem liepājniekiem, sākot veiksmīgo pakaļdzīšanos. Tāpat Babatunde centrēja, kad partneris trāpīja pa vārtu pārliktni.

"Daugava" D - "Liepājas metalurgs" 1:0
Aleksandrs Solovjovs: pēdējā laikā aizvien izteiktāk tieši caur Solovjovu kreisajā malā (nevis Andreju Kovaļovu labajā malā) tiek organizēti "Daugavas" uzbrukumi. Arī pret "metalurgiem" Solovjovs bija pamanāmākā figūra, un šis malējais aizsargs mača gaitā izpildīja vairākus kvalitatīvus un bīstamus centrējumus, līdz galu galā viens no tiem arī deva vienīgos vārtus spēlē. Solovjovs kopumā izpildīja 69 precīzas piespēles, un nākamais "Daugavas" rindās šai rādītājā bija Daniels Ola ar... 39 piespēlēm. Tāpat Solovjovam uzvarētas 15 divcīņas (88%!) - visvairāk šai mačā.
Giorgi Čihradze: šim centra aizsargam stabila spēle un ļoti solīdi statistikas rādītāji: 14 no 16 uzvarētām divcīņām (88%), 17 izcīnītas bumbas (četras zaudētas), 39 precīzas piespēles (83%).
Dzintars Zirnis: pēc divu spēļu pārtraukuma atgriezās sastāvā un padarīja savu darbiņu godam, redzamas kļūdas nepieļaujot. "Liepājas metalurgs" aizvien lielāku uzsvaru liek uz jaunajiem futbolistiem, bet vismaz Daugavpilī neviens no viņiem tā pa īstam neuzspīdēja, kamēr Zirnis kā īstens darba rūķis nostrādāja kārtīgi. Tieši Zirni izcēla liepājnieku treneris Viktors Dobrecovs.

"Ventspils" - "Spartaks" 3:0
Igors Tarasovs: kārtējie lieliskie vārti pēc "standarta" - otrajā stāvā šis cilvēks spēlē patiešām meistarīgi. Tarasovs arī bija tas, kurš piespēlēja Jurija Žigajeva gūtajos vārtos, kas aplidojuši visu pasauli. Futbolists, kurš bija "Ventspils" fundaments šajā mačā.
Jurijs Žigajevs: būsim atklāti, šī nebija labākā spēle Žigajeva izpildījumā, tomēr 400 tūkstoši skatījumu "Youtube" viņa vārtiem ir lielisks sasniegums, forša reklāma Virslīgai . Un tie noteikti ir un paliks Virslīgas skaistākie vārti šogad. Neaizmirsīsim, ka Žigajevs bija arī tas, kurš trešajos vārtos trāpīja pa vārtu stabu, atlēkušo bumbu vārtos ieraidot Daniilam Turkovam.
Antons Kurakins: atkal jau kvalitatīva spēle šim kreisās malas aizsargam. Darbojās nevainojami, un viņa stūra sitiens deva "Ventspilij" svarīgos pirmos vārtus.

"Jelgava" - "Ilūkste" 3:1
Mārcis Ošs: lielākā mača zvaigzne. Kas zina, varbūt tieši Oša darbības šajā spēlē sezonas beigās būs nodrošinājušas "Jelgavai" palikšanu Virslīgā. Kaut arī teritoriāls pārsvars "Jelgavai" bija, absolūti trūka izdomas uzbrukumu noslēdzošajā fāzē, un Oša sānu iemetieni deva asumu. Bet ne tikai tas - arī citi "standarti". 49. minūtē pie rezultāta 0:0 Ošs pēc partnera centrējuma no soda sitiena gudri ar galvu pāradresēja bumbu otrajā pusē, kur jau gaidīja Dmitrijs Medeckis, atklājot rezultātu. Pie 1:1 Ošs izpildīja savu slaveno tālo sānu iemetienu, kas ļāva "Jelgavai" gūt uzvaras vārtus. Un pat pēdējos vārtos, kas vienīgie tika gūti bez "standarta" palīdzības, kombināciju ar precīzu piespēli savā laukuma pusē uzsāka Ošs. Lieliski Mārcis spēlēja arī aizsardzībā, kopumā uzvarēja 13 no 16 divcīņām, bet, kad vajadzēja, izdarīja prātīgus taktiskos sodus.
Oļegs Malašenoks: jā, arī futbolists, kurš uznāk laukumā 70. minūtē, var iekļūt starp spēles zvaigznēm. Guva divus ne tos sarežģītākos vārtus no vārtu priekšas, taču arī īstajā vietā īstajā laikā ir jāmāk būt. Turklāt uzvaras vārtos Malašenoks nenobijās no vārtsarga Igora Labuta, kurš jau gandrīz bija notvēris bumbu.
Maksims Daņilovs: šai spēlē "Jelgava" pirmo reizi guva vairāk nekā divus vārtus, un uzbrūkošo asi patiešām veidoja Ošs-Daņilovs-Malašenoks. "Jelgavas" iespēlētā kombinācija ar Oša sānu iemetienu deva uzvaras vārtus - aizsargs mērķtiecīgi bumbu meta Daņilova virzienā, augumā raženais uzbrucējs uzvarēja gaisā, un savukārt veiklais Malašenoks visu nokārtoja vārtu priekšā. Tāpat Daņilovam rezultatīva piespēle mača izskaņā tam pašam Malašenokam. Daņilovs arī pats varēja iesist vēl 1. puslaikā - 14. minūtē viņš labi uzsita ar galvu (noreaģēja Labuts), bet 38. minūtē pēc rupjas Labuta kļūdas apspēlēja vārtsargu, tomēr nespēja raidīt bumbu vārtos.

"Metta/LU" - "Jūrmala" 0:1
Mārtiņš Milašēvičs: ierasti centās būt aktīvs ar bumbu un saasināt komandas uzbrukumus, taču, tāpat kā lielāko daļu sezonas, brāķa joprojām ir visai daudz. Bija vairāki momenti, no kuriem "Mettas"/LU potenciālajam līderim vajadzēja izspiest kaut ko vairāk, taču tajā pašā laikā rezultatīvi asistēja Gata Kalniņa vārtos, kas gan netika ieskaitīti. Beidzot "Mettā"/LU atradās arī kāds palīgs Kalniņam otrajā stāvā - uzvarētas sešas no desmit gaisa divcīņām.
Andrejs Prohorenkovs: nekas nav mainījies - Prohorenkovs joprojām ir viena no atslēgas figūrām jaunajā "Jūrmalas" modelī. Vairākās epizodēs tas gan diemžēl izpaudās arī negatīvi - Prohorenkovs bieži pārturēja bumbu un laukuma centra aplī nereti spēlēja nedaudz augstprātīgi. Izdarīja 62 precīzas piespēles (85%), visvairāk (piecus) driblu un uzvarēja 15 divcīņās (71%).
Daniils Ulimbaševs: spēlē, kurā vieni nevarēja, bet otri nevarēšanu var attaisnot ar negribēšanu, trīs zvaigznes atrast ir visai sarežģīti. Taču zvaigžņu pulciņā ieskaitām vēl vienu "Jūrmalas" centra pussargu Ulimbaševu, kurš darīja daudz melnā darba aizsardzībā (11 (58%) uzvarētas divcīņas, seši izklupieni) un veica 67 (93%) piespēles, no kurām vairums gan bija horizontāli uz flangiem vai pat atpakaļ centra aizsargiem.

"Daugava" R - "Skonto" 0:2
Artūrs Karašausks un Valērijs Šabala: lai gan Karašausks visas spēles garumā izdarīja tikai deviņas precīzas piespēles un uzvarēja tikai četras divcīņas, viņa efektīvās darbības būtībā deva "Skonto" trīs punktus. Vispirms izcils reids garām trim pretiniekiem un piespēle uz tukšiem vārtiem Valērijam Šabalam, bet pēc tam arī pats izgājienā viens pret vienu guva vārtus. 61. minūtē pierādīja, ka prot uzsist arī no lielākas distances, metriem 25 - bumba lidoja tikai nedaudz garām vārtiem. Šabala, kā jau minēts, līdzdarbojās ar Karašausku, un šis duets mačā pret "Daugavu" pierādīja, ka abi labprāt piespēlē viens otram, nevis konkurē par turnīra labākā snaipera godu. Šabala pirmajos vārtos atradās īstajā vietā un īstajā laikā, bet otrajos labi piespēlēja Karašauskam, kurš tālāko spīdoši noveda līdz 2:0. Šabalam šai spēlē, starp citu, krietni vairāk melnā darba nekā uzbrukuma partnerim, daudz uzvarētu divcīņu (11).
Giorgi Diakvnišvili: laikam jau viņš un vēl Gļebs Kļuškins visniknāk iesaistījās divcīņās ar "Skonto" futbolistiem un, ja kaut kas nesanāca tehniskā ziņā, vismaz tika pēc iespējas aizvietots ar cīņassparu. Diakvnišvili uzvarēja visvairāk divcīņu (17, 61%) starp visiem mača dalībniekiem, pāris reizes arī pamanījās uzsist pa vārtiem, nopelnīja divus soda sitienus.

Virslīgas zvaigznes (vismaz piecreiz par zvaigznēm nosauktie)

VSpēlētājsKlubsKopā
1.-2.KovaļovsDaugava D9
1.-2.KarašausksSkonto9
3.MingazovsSkonto8
4.-9.SavensDaugava R7
4.-9.RečickisDaugava R7
4.-9.MalašenoksJūrmala/Jelgava7
4.-9.KurakinsVentspils7
4.-9.ŽigajevsVentspils7
4.-9.TarasovsVentspils7
10.-14.TvumasiSpartaks6
10.-14.V.MorozsSpartaks6
10.-14.LaizānsSkonto6
10.-14.AfanasjevsLiepājas metalurgs6
10.-14.JančuksVentspils6
15.-17.KuzņecovsJūrmala5
15.-17.V.ŠabalaSkonto5
15.-17.M.MilašēvičsMetta/LU5

Rezultatīvo piespēļu autori (tie, kam vismaz četras rezultatīvas piespēles)

VSpēlētājsKlubsKopā
1.J.ŽigajevsVentspils12
2.R.MingazovsSkonto11
3.A.KarašausksSkonto8
4.-5.M.SavensDaugava R7
4.-5.R.SavaļnieksLiepājas metalurgs7
6.-9.V.GabovsSkonto6
6.-9.V.AfanasjevsLiepājas metalurgs6
6.-9.R.RuginsSkonto6
6.-9.V.JančuksVentspils6
10.-12.A.KovaļovsDaugava D5
10.-12.D.GarsijaSpartaks5
10.-12.A.SiņeļņikovsSkonto5
13.-20.A.KurakinsVentspils5
13.-20.E.SuhanovsVentspils4
13.-20.D.TarasovsSpartaks4
13.-20.K.GrebisDaugava R/Jūrmala4
13.-20.K.MenaSpartaks4
13.-20.Dž.DžaliašviliIlūkste4
13.-20.A.SolovjovsSpartaks/Daugava D4
13.-20.V.ŠabalaSkonto4

Rezultatīvākie spēlētāji

VSpēlētājsKlubsVārti
1.A.KarašausksSkonto15
2.V.ŠabalaSkonto14
3.A. KovaļovsDaugava D12 (1)
4.R.MingazovsSkonto8
A.FertovsSkonto8
D.TurkovsVentspils8
7.J.ŽigajevsVentspils8 (3)
8.V.JančuksVentspils7
D.HmizsLiepājas metalurgs7
O.MalašenoksJūrmala/Jelgava7
11.M.SavensDaugava R7 (3)

Gūtie vārti + rezultatīvās piespēles (tie, kam summā vismaz septiņi punkti)

VSpēlētājsKlubsPunkti
1.A.KarašausksSkonto23 (15+8)
2.J.ŽigajevsVentspils20 (8+12)
3.R.MingazovsSkonto19 (8+11)
4.V.ŠabalaSkonto18 (14+4)
5.A.KovaļovsDaugava D17 (12+5)
6.M.SavensDaugava R14 (7+7)
7.V.JančuksVentspils13 (7+6)
8.D.TurkovsVentspils11 (8+3)
9.D.GarsijaSpartaks11 (6+5)
10.V.AfanasjevsLiepājas metalurgs11 (5+6)
11.A.FertovsSkonto10 (8+2)
12.D.HmizsLiepājas metalurgs10 (7+3)
13.K.MenaSpartaks9 (5+4)
14.O.MalašenoksJūrmala/Jelgava8 (7+1)
15.M.DaņilovsJelgava8 (5+3)
16.R.SavaļnieksLiepājas metalurgs8 (1+7)
17.-20.P.TvumasiSpartaks7 (6+1)
17.-20.J.KalnsLiepājas metalurgs7 (6+1)
17.-20.P.LukšisDaugava R7 (6+1)
17.-20.I.BabatundeDaugava D7 (6+1)
21.I.TarasovsVentspils7 (4+3)
22.A.SiņeļņikovsSkonto7 (2+5)
23.R.RuginsSkonto7 (1+6)

Visas rezultatīvās piespēles divās pārceltajās spēlēs un 22. kārtā:
Jančuks: pie stūra sitiena izspēles gaisā uzvarēja Smirnovs, bumba nonāca pie Jančuka, pēc kura sitiena vārtus ar vēl vienu raidījumu guva Dubra,
Žigajevs: Turkovs vārtus guva ar rikošeta palīdzību, bet pirms tam saasinošo piespēli saņēma no Žigajeva,
Flaksis: stūra sitienu izpildīja Afanasjevs, soda laukumā labi noorientējās Flaksis, kurš tālāk pasita bumbu Jemeļinam, pirmo vārtu guvējam "Liepājas metalurga" - "Daugavas" D spēlē,
Flaksis: Flakša reids, piespēle Gucam, kurš pēc neilga brīža trieca bumbu devītniekā, panākot 2:0,
Solovjovs: izpildīja centrējumu, pēc kura Babatunde vienus vārtus atspēlēja,
Silagailis: tāls viņa centrējums, un Gongadze efektīgi ar galvu ieraidīja bumbu liepājnieku vārtos, panākot 2:2,
Solovjovs: atkārtotajā Daugavpils un Liepājas duelī ar 1:0 uzvarēja "Daugava", un vienīgajos vārtos Solovjovs rezultatīvi iecentrēja Kovaļovam, kurš pārvirzīja bumbu vārtos,
Kurakins: līdzīgi kā Kurzemes derbijā izpildīja stūra sitienu, un Tarasovs iesita vārtus,
Tarasovs: tas bija Tarasovs, kurš ar tālu piespēli deva iespēju Žigajevam šķērītē gūt Virslīgas gada vārtus,
Žigajevs: Jurijs pēc fantastiskā gola šķērītē neapstājās un ar tālsitienu raidīja bumbu pret stabu, Turkovam gūstot vārtus ar atkārtotu sitienu,
Ošs: uzvarēja gaisa divcīņu pēc Bogdaškina standartsituācijas, un (mazliet bumbai vēl pieskārās viens no ilūkstiešiem) Medeckis iesita vārtus,
Kozlovs: ilūkstiešu pussargs izpildīja soda sitienu, un Humarašvili ar galvu panāca Jelgavā izlīdzinājumu,
Daņilovs: pēc kārtējā Oša lieliskā sānu iemetiena Daņilovs pagarināja piespēli, un Malašenoks vārtu priekšā bija precīzs - tie bija "Jelgavas" uzvaras vārti (2:1),
Daņilovs: viņa sitienu Labuts atvairīja, bet Daņilovs atkal bija pirmais pie bumbas un piespēlēja uz tukšiem vārtiem Malašenokam,
Časovskis: Hanzas vidusskolas laukumā izpildīja tālo piespēli, pēc kuras Mārcis Savinovs ar galvu ieraidīja bumbu savos vārtos,
Karašausks: veica izcilu reidu un iecentrēja Šabalam uz tukšiem vārtiem - Valērijs, sitot ar galvu, nekļūdījās, atklājot rezultātu spēlē pret Rīgas "Daugavu",
Šabala: abi "Skonto" uzbrucēji apmainījās lomām, un šoreiz Šabala piespēlē, savukārt Karašausks realizēja izgājienu viens pret vienu.

Slēpts komentārs: OlafTheGreat

  +2 [+] [-]

, 2013-10-03 22:34, pirms 11 gadiem
OlafTheGreat rakstīja: Futbola sapratne cilvekam = 0
tu par sevīm?Prieks ka atzīsties!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 22:37, pirms 11 gadiem
Nu protams jau!

OlafTheGreat
sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 3 dienām, 30. septembrī.
---------------
Nāks laiks arī saprašana nāks!Pacietību!

  +4 [+] [-]

, 2013-10-03 22:45, pirms 11 gadiem
fms.lff.lv :
Rīgas derbiju pirmdien apmeklēja 200 skatītāji, bet ''Mettas'' spēli (arī sākās pirmdien 19:00) - 245...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 22:46, pirms 11 gadiem
No kuras komandas būs labākais snaiperis, tas tā kā skaidrs. Bet kurš būs rezultatīvākais leģionārs,kaut kāda intriga paliek.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-03 22:56, pirms 11 gadiem
vai no tiem, kas nosaukti par zvaigznēm, beigās izvēlēs arī Virslīgas zvaigžņu zvaigzni?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-03 23:12, pirms 11 gadiem
Komen_tators rakstīja: Edmunds Novickis nav objektivi..tas ir tavas zvajgznes...tavi draugi...no profesional for you...
R.I.P latviešu valodu

     [+] [-]

, 2013-10-03 23:13, pirms 11 gadiem
Komen_tators rakstīja: Edmunds Novickis nav objektivi..tas ir tavas zvajgznes...tavi draugi...no profesional for you...
OlafTheGreat... tavs profils maikl?Domāju ka jā!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-03 23:15, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: R.I.P latviešu valodu
Aktieris ar stāžu!Ir komen_tators!Jeb maikls 19.............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-04 08:14, pirms 11 gadiem
Komen_tators rakstīja: Nav pareizi...jus nezina man....
Maikl cieni savu valodu un cita cilvēka darbu!Un tad viss nokārtosies!

     [+] [-]

, 2013-10-04 10:13, pirms 11 gadiem
Zigajevam vajadzetu pielikt fiziskaja sagatavotiba , tad vins var but augstaka limeni!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-10-04 11:40, pirms 11 gadiem
Sudmali, kas nu ir? Kads vel maikls? So topu ir gruti nopietni lasit

  -2 [+] [-]

, 2013-10-04 11:46, pirms 11 gadiem
Komen_tators rakstīja: Es ne Maikl...es cienu...un rakstiju ka vareju latviski...(ne krieviski) es domaju ka so cilveka darbs nav objektivs...tas ir mana doma...es redzeju video no speles...un domaju ka citi ir zvaigznes...bet tur vinas draugi...
Ne pirmo reizi uzbrukat Edmunda rakstus! Maikl es neļaus jums justies brīvi šeit!
-------------------
Pret šo profilu laikam tā būtu jāsarakstās lai saprastu ko es saku!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-04 11:59, pirms 11 gadiem
OlafTheGreat rakstīja: Sudmali, kas nu ir? Kads vel maikls? So topu ir gruti nopietni lasit
Tak nebija nemaz tik sāpīgi pašam atklāties šeit, vai ne komen_tator?
Dusmās pazaudē visu aizsardzību,par ko būtu jāpiedomā ik sekundi!

  -2 [+] [-]

, 2013-10-04 12:10, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Tak nebija nemaz tik sāpīgi pašam atklāties šeit, vai ne komen_tator?
Dusmās pazaudē visu aizsardzību,par ko būtu jāpiedomā ik sekundi!
Nu Suuudmali , braaluk, kas tevi mok? LM sogad cinas par izdzivosanu? Vai ari patik Edmundins

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 12:43, pirms 11 gadiem
OlafTheGreat rakstīja: Nu Suuudmali , braaluk, kas tevi mok? LM sogad cinas par izdzivosanu? Vai ari patik Edmundins
Maikl gaidam fūzi, šodien par jelgavu būšu viennozīmīgi!
Drīzāk jau tevi mok tas ka neļauju tev šeit darboties!Ar Edmundu šeit nav nekāda sakara,vnk tev sasienu rokas(vai tad šis ir pirmais gadījums,vai iet jau simtajos...?),tas ir mans mērķis+ laika gaitā šādā te veidā likt saprast arī citiem par tavām un tavu čekas čomu darbībām!
Atbilde 11:40 daudz ko izskaidro ne tikais manai saprašanai!....
Esi sanervozējies jau no rīta puses!Liecies pie miera lai līdz vakaram varētu atgūties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja