Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Vadība sola līdz pirmajai spēlei atdot parādus"

Agris Suveizda

Pertija: "Vadība sola līdz pirmajai spēlei atdot parādus"
Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas titulētākais futbola klubs Rīgas "Skonto" tomēr tika pielaists SMScredit.lv Virslīgas čempionātam un svētdien plkst. 19:00 sezonu sāks pret Jūrmalas "Spartaku". Rīgas kluba galvenais treneris Tamazs Pertija intervijā Sportacentrs.com apgalvoja, ka vadība līdz svētdienai sola izmaksāt parādus.

- Kaut uz sekundi bija šaubas, ka spēlēsiet Virslīgā?
- Personīgi man nebija. Arī maniem futbolistiem nebija. Komandā nebija nekāda stresa. Zināju, ka sagatavosim nepieciešamos dokumentus, un vadība to arī izdarīja. Zināju vienu – spēlēsim. Kā tas izskatīsies – federācija mums izteiks brīdinājumu vai sekos kaut kādas soda sankcijas, tā ir cita lieta. Taču zināju, ka spēlēsim. Mans uzdevums ir, lai visas atbildes jebkuram mūsu labvēlim tiktu dotas laukumā. Esmu pret to, lai kabinetos lemtu, kura komanda ir spēcīga un kurš futbolists ir spēcīgs. Uzskatu, ka tas ir jārisina laukumā. Kā gladiatoriem.

- Skatoties nevis kā "Skonto" trenerim, bet gan kā futbola cilvēkam – jūsuprāt, tas ir pareizi, ka "Skonto" pielaida Virslīgai? Ilgstoša algu nemaksāšana – tas tomēr nav nopietni…
- Pieņemot, ka es būtu treneris jebkurā citā komandā, un zinot, kas ir "Skonto", uzskatu, ka tas bija pareizi. Jo "Skonto" gadiem ir kvalitāte Latvijas futbolā. Neizmaksātās algas? Bet arī mēs [treneri] nesaņemam algu. Taču esmu pārliecināts, ka tuvāko dienu laikā visu atdos un mēs mierīgi spēlēsim. Nevaram nespēlēt Virslīgā tāpēc, ka mums tagad nebūtu naudas. Ja vajadzētu, varētu laukumā uzlaist 18 un 19 gadīgus puišus. Bet tas, ka "Skonto" nespēlētu Virslīgā – uzskatu, ka tas nebūtu normāli. Latvijas futbolam kā tādam.

- Teicāt, ka būs algas. No kurienes dabūsiet naudu?
- Oi, to gan nezinu. Mums apsolīja, ka līdz spēlei ar Jūrmalas "Spartaku" mums atdos parādus. Cik daudz? Nezinu, varbūt pusi. Nezinu. Bet mums teica, ka atdos parādus, lai futbolisti nedomātu ne par ko citu un varētu mierīgi spēlēt. Jo mēs jau ļoti sen varējām vienkārši atmest ar roku un likt punktu.

- Kad bija pēdējā reize, kad saņēmāt algu?
- Pirms astoņiem mēnešiem. Pirms astoņiem mēnešiem…Saprotiet, jūs smaidāt, bet par ko tas runā? Algas redzējām pirms astoņiem mēnešiem, taču komanda ir un futbolisti ir gatavi. Visi strādājam un cenšamies, lai spēlētāji kārtīgi sagatavotos sezonai. Varbūt ne tādā līmenī kā pagājušajā gadā, kad bija treniņnometnes [Turcijā] u.t.t., bet uzskatu, ka komanda ir gatava, lai cīnītos par čempiones titulu. Par kādu naudu pārtiek jaunie? Viņiem ir galvenokārt jādomā par to, kā iekļūt spēcīgākos čempionātos. Tas pats Gutkovskis. Par kādu naudu viņam tagad ir jādomā? Vai Ivanovam un Grīnbergam? Vai Strazdiņam? Viņiem ir jādomā par to, lai katrā treniņā strādātu tā, lai kaut kur nokļūtu. Tad viņi te saņems naudu. Bet tie 300 eiro vai cik viņiem ir paredzēti, viņiem, protams, ir jāsaņem. Tas pat netiek apspriests.

- Uzdevums sezonai laikam būs tikai viens – tituls?
- Personīgi man, jā. Klubam? Nezinu, tas jāprasa viņiem. Lai kāda arī nebūtu situācija un lai kāds treneris neatnāktu, "Skonto" uzdevums numur viens ir tituls, jo līdzjutējus absolūti neinteresē, vai ir nauda vai nav naudas. "Skonto" iziet laukumā tikai tādēļ, lai uzvarētu. Tā ir jau gadiem, tā ir 20 gadus sena vēsture, tāpēc, godīgi sakot, man pat nav tiesību domāt par kaut ko citu. Ne tikai man, bet arī futbolistiem. Kas attiecas uz klubu, arī viņi izvirza savus uzdevumus. Pagājušajā gadā klubs nedeva uzdevumu kļūt par čempionu, bet gan skaidri un tieši pateica, ka ir jāiekļūst Eirokausos. Daudzi toreiz ciniski man teica, ka mūsu vieta ir piektā vai sestā, jo komandu pameta deviņi spēlētāji. Un arī tagad aizgāja.

- Marta sākumā teicāt, ka no Ukrainas gaidāt pussargu un uzbrucēju. Viņu nebūs?
- Nē, gaidām vēl tikai puisi no Krievijas, kurš ir pieteikumā [Dmitriju Starodubu], bet neviena cita līdz vasarai nebūs.

- Uzbrucēju nebūs par maz? Ir tikai Šabala un maz pieredzējušie Ivanovs, Gutkovskis.
- Arī pagājušajā gadā bija tikai Šabala un Karašausks.

- Bet tas bija Karašausks…
- Tieši tā, bet to, ka tas bija Karašausks, jūs sakās tikai šodien. Pirms gada janvārī jūs viņu pat redzēt negribējāt. Ne jūs konkrēti, bet futbola cilvēki. Kad ņēmu Karašausku, kādi tikai nebija komentāri – ko tas Pertija ņem, no Karašauska nekad nekas nesanāks. Mūsu pašreizējais uzdevums ir Ivanovu padarīt par Karašausku un Šabalu uzturēt tonusā. Vēlos no katra komandā izveidot Karašausku. Taču viens ir mana vēlme, bet otra lieta – paša futbolista vēlme. Un papildus, protams, katra talants. Tāpēc cenšos un centīšos par augsta līmeņa spēlētāju padarīt gan Ivanovu, gan Gutkovski, gan Strazdiņu un Grīnbergu, gan Strodu un Bērenfeldu. Tie ir cilvēki, kuri ir rītdienas "Skonto". Protams, ja te būs finansējums un vairāk vai mazāk normāla attieksme.

Bet, ja finansējuma nebūs?
- Tad es viņus paņemšu uz citu komandu. Joks, protams. Man ar vadību ir labas attiecības un lieliski viņus saprotu. Viena lieta, ja nauda būtu un viņi to nedotu, tad, protams, ka es pirmais aizskrietu prom no šejienes. Taču zinu, kā viņi strādā un cenšas, kādas pārrunas veic. No malas daudzi to nesaprot un uzskata, ka nekas nenotiek, taču patiesībā tiek veikts liels darbs. Ejiet un pārdodiet futbolistus no Latvijas! Ejiet, uz priekšu! Lai kāds pamēģina sagatavot spēlētājus un pārdot. Tas ir milzīgs darbs. Finanses, kuras paredzētas par transfēriem un īrēm, pienāks, un mēs visu saņemsim. Nevaram taču tagad piezvanīt Kazaņas "Rubin", "Brugge", "Sevastopol" un paprasīt naudu. Pret to visu izturos pozitīvi.

Šie transfēri ir milzīgs rādītājs visiem klubiem – visiem klubiem [pieliecas un izteiksmīgi runā diktofonā]! Tādos apstākļos, kad spēlētāji nesaņem naudu, kad treneri nesaņem algu, ir jāsavācas – ejiet un savāciet futbolistus uz pārbaudes spēlēm un treniņiem. Kad komanda ir nokomplektēta un gatava kaujai, kad nebija nevienas (!) izlaistas treniņu dienas – tas ir rādītājs citām komandām. Puiši, kad jums nebūs algu vai atbalsta, vienalga trenējieties un gatavojieties spēlēm. Šodien vai rīt nauda varbūt jau būs, taču tad komandas var vairs nebūt. Tāpēc esmu tikai par pacietību un profesionālismu.

- Kaut reizi bija tāda situācija, ka spēlētāji negribēja ierasties uz treniņu vai spēli?
- Uz treniņu nē, bet uz spēli bija. Pirms pēdējā mača pret "Audu" viņiem galvā bija tāda doma neiet laukumā, lai izteiktu protestu. Lai spēlē jaunie puiši, un, godīgi sakot, tādā gadījumā nekas nebūtu mainījies. Uzvarējām ar 6:0, taču arī jaunie vienalga "Audu" uzvarētu. Bet iegāju ģērbtuvē un pateicu pāris "maigus" vārdus. Teicu, lai neaizmirst, ka ir profesionāļi, un ka ar neiziešanu laukumā neko nevienam nepierādīs. Tikai paši sev ievilks mīnusu turpmākajā karjerā. Viņi izgāja laukumā un uzvarēja ar 6:0. Saprotu, ka spēlētājiem ir sava patmīlība, nervi, ģimenes jautājumi u.t.t.. Nekādā gadījumā nevaru viņus vainot, taču nedomāju, ka netrenēšanās vai atteikšanās spēlēt ir izeja. Neesam taču politikā, lai ietu pretī Saeimai un klaigātu, lai kāds mums palīdz. Esam sportisti un mums vienmēr ir jāatrodas formā, bet tālāk jau jautājums ir jārisina vadībai. Un domāju, ka arī atrisinās.

- Ziemā bieži mainījāt izvietojumu. Ar kādu shēmu spēlējāt pret "Audu"?
- Spēles laikā trīs reizes mainījām shēmu. Sezonas laikā varbūt radīsies tāda situācija, ka būsim iedzinēju lomā. Arī pret "Jelgavu" Ziemas kausa finālā spēles gaitā zaudējām. Taču esmu pārliecināts, ka nekad nezaudēsim tādēļ, ka būsim izvēlējušies kaut ko nepareizu vai ka futbolisti būs sagatavoti nepareizi. Saka, ka futbolā nav nejaušību, taču, ticiet man, ir. Dažreiz tādus vārtus iesit no laukuma centra, ka pretiniekus pēc tam vairs neatvērsi. Tātad tobrīd pretinieki bija stiprāki. Nejaušības gadās, bet tas nenozīmēs, ka mēs kaut kur būsim sliktāki – sagatavotībā, taktiskā ziņā vai komplektācijas ziņā. Neesam sliktāki ne par vienu, taču finansiālajā ziņā – jā, šajā ziņā šobrīd atpaliekam no daudzām (!) komandām.

1 2 52 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2014-03-27 11:03, pirms 11 gadiem
Pertija varetu paspelet totalizatoru , tad noteikti vares atdot paradus!!!

  +6 [+] [-]

, 2014-03-27 11:05, pirms 11 gadiem
Naudinju vajadzetu,lai TOTO varetu paspelet

 +21 [+] [-]

, 2014-03-27 11:11, pirms 11 gadiem
Skonto:
1)Treneris, kurš bijis diskvalificēts par totalizatoru spēlēšanu
2)Kluba prezidents ar kultūras līmeni zem maskačkas vidējā
3)Pats klubs - parādi parādu galā.

Jauks kopskats

  +1 [+] [-]

, 2014-03-27 11:12, pirms 11 gadiem
Pertijas intervijas vienmēr ir interesanti.
Protams šaubos, ka viņš pats nesaņem algu jau astoņus mēnešus. Būtu pirmais prom.
Bet visu cieņu, ka spēj saturēt komandas kodolu pat tādā smagā finansiālā situācijā un motivēt puišus cīnīties.
Ļoti ceru, ka Skonto izdosies sakārtot savas finanses!

Veiksmi čempionātā! Skonto arī šogad būs spēcīgs titula pretendents.

 +23 [+] [-]

, 2014-03-27 11:23, pirms 11 gadiem
Kādēļ neviens žūrnālists nepajautā Pertijam, Ja jau nesaņēm algu kā var atļauties braukāt ar Range Rover sport 2012 gada? Iekrājumi?
Lexus kabrioletu? Puišiem ēst nav ko, a Pertija ar Lexusu kabri atbrauc uz treniņu. Un puišiem stāsta ka nav ko maksāt par telefonu, bet nākamaja diena ar sievu aizbrauc uz Milānu šopinga. Dzīres mēra laika. Skonto ir pohuj viss, viņi met augša visus federāciju speletajus. Māliņam parādi nav atdodi kopš 2011 gada sezonas. SKONTO mūsu Varenais KLUBS.

  +5 [+] [-]

, 2014-03-27 11:32, pirms 11 gadiem
Zoom Mode rakstīja: Pertija varetu paspelet totalizatoru , tad noteikti vares atdot paradus!!!
Pertija ja liek likmes, tad ar garantiju!
Šis arbuzņiks totalizatoros nepaspēlē!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-27 11:41, pirms 11 gadiem
Es domāju ka Skonto kā minimums jau ir pelnījuši -12 punktu izteiksmē sezonas starta ievadā, ņemot vērā, kad viņiem bija jāsedz parādsaistības ar attiecīgām juridiskām instancēm. Ja LFF noliks vienā plauktiņā Skonto ar pārējiem, viņi zaudēs uzticību un cieņu citu līdzjutējēju priekšā, kā neizlēmīga un bezmugurkaulaina organizācija, kas nav spējīga atrasties Latvijas futbola vadības galvgalī.

  +3 [+] [-]

, 2014-03-27 11:45, pirms 11 gadiem
principā, pie mūsu federācijas un visa notiekošā, Skonto parādus ātri varētu atdot,piemēram, uztaisot pāris fiksētās spēles,kurās cilvēks X,kurš nekādos papīros nefigurē kā Skonto cilvēks, labi uzvārās un visu naudu atdod Skonto un skaitās kā sponsors. Elementāri, Mendelson!

  +4 [+] [-]

, 2014-03-27 11:46, pirms 11 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Es domāju ka Skonto kā minimums jau ir pelnījuši -12 punktu izteiksmē sezonas starta ievadā, ņemot vērā, kad viņiem bija jāsedz parādsaistības ar attiecīgām juridiskām instancēm. Ja LFF noliks vienā plauktiņā Skonto ar pārējiem, viņi zaudēs uzticību un cieņu citu līdzjutējēju priekšā, kā neizlēmīga un bezmugurkaulaina organizācija, kas nav spējīga atrasties Latvijas futbola vadības galvgalī.
Neticu ka skontam kādreiz iesmērēs mīnusus , bet pat -12 tā būtu vnk ņirgāšanās!Par šadiem skontas pārkāpumiem jābūt nopietniem mīnusiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-27 12:14, pirms 11 gadiem
Cik viegli kritizet un stastit visadus murgus. Vissi aizmirtsi ka Skonto ir un bijis Latvijas futbola flagmans . aizmirstat no kura kluba aizgaja un nopelnija daudz tadi futbolisti ka , Pahasr , Verpakovskis , astafjeva , stepanovs un kados klubos vini spele. Tik daudz cik izdarija indriksons prieks Latvijas futbola un ieguldija naudu neizdarija NEVIENS. Un ko tagad kad Skontom ir grutibas? pertija uz doto bridi ir vienigais profesionalais un perspektivakais treneris latvija kurš ar savam zinašanam var izaudzet vismaz futbolistus. redzesiet pec divus gadus ari tie jaunie puiši aizies lielajos klubos kur vares nopelnit reali.

  +3 [+] [-]

, 2014-03-27 12:19, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Cik viegli kritizet un stastit visadus murgus. Vissi aizmirtsi ka Skonto ir un bijis Latvijas futbola flagmans . aizmirstat no kura kluba aizgaja un nopelnija daudz tadi futbolisti ka , Pahasr , Verpakovskis , astafjeva , stepanovs un kados klubos vini spele. Tik daudz cik izdarija indriksons prieks Latvijas futbola un ieguldija naudu neizdarija NEVIENS. Un ko tagad kad Skontom ir grutibas? pertija uz doto bridi ir vienigais profesionalais un perspektivakais treneris latvija kurš ar savam zinašanam var izaudzet vismaz futbolistus. redzesiet pec divus gadus ari tie jaunie puiši aizies lielajos klubos kur vares nopelnit reali.
Pahars nespēlē nekur, Stepanovs ar Astafjevu piedalās amatieru turnīros, bet Verpakovskis, varbūt,ka Liepājā vēl uzspēlēs!

  -2 [+] [-]

, 2014-03-27 12:27, pirms 11 gadiem
Pahars speleja Southamptona un aizgaja tieši no Skonto , stepanovs speleja Arsenala ari no Skonto , Astafjevs -Rubina , Laizans CSKA , Verpakovskis Dinamo Kieva un iesita real madridam varti un aizgaaj tur tiešino Skonto. Skonto speleja ar tadiem klubiem ka Barcelona , napoli utt, un uz to bridi viss finansejum bija no Indriksona.

  +5 [+] [-]

, 2014-03-27 12:29, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Cik viegli kritizet un stastit visadus murgus. Vissi aizmirtsi ka Skonto ir un bijis Latvijas futbola flagmans . aizmirstat no kura kluba aizgaja un nopelnija daudz tadi futbolisti ka , Pahasr , Verpakovskis , astafjeva , stepanovs un kados klubos vini spele. Tik daudz cik izdarija indriksons prieks Latvijas futbola un ieguldija naudu neizdarija NEVIENS. Un ko tagad kad Skontom ir grutibas? pertija uz doto bridi ir vienigais profesionalais un perspektivakais treneris latvija kurš ar savam zinašanam var izaudzet vismaz futbolistus. redzesiet pec divus gadus ari tie jaunie puiši aizies lielajos klubos kur vares nopelnit reali.
Pēc tevis teiktā noprotu,ka Skonto ir Dievs Latvijas futbolā un dara,ko grib? Attīstītās futbola valstīs tā nenotiek, paskaties,piemēram, uz Skotiju, kur arī neauklējās ar titulētāko klubu Rangers, vai,piemēram, Itāliju, kur Juventus arī aizsūtīja zemāk ar n-tajiem punktiem mīnusā, vai to pašu Angliju, kur arī neauklējās ar vēl neseno grandu Leedsu.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-27 12:35, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Pahars speleja Southamptona un aizgaja tieši no Skonto , stepanovs speleja Arsenala ari no Skonto , Astafjevs -Rubina , Laizans CSKA , Verpakovskis Dinamo Kieva un iesita real madridam varti un aizgaaj tur tiešino Skonto. Skonto speleja ar tadiem klubiem ka Barcelona , napoli utt, un uz to bridi viss finansejum bija no Indriksona.
Skonto pret Napoli? kaut ko nejauc?

  +2 [+] [-]

, 2014-03-27 12:36, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Pahars speleja Southamptona un aizgaja tieši no Skonto , stepanovs speleja Arsenala ari no Skonto , Astafjevs -Rubina , Laizans CSKA , Verpakovskis Dinamo Kieva un iesita real madridam varti un aizgaaj tur tiešino Skonto. Skonto speleja ar tadiem klubiem ka Barcelona , napoli utt, un uz to bridi viss finansejum bija no Indriksona.
Pēc tavas teorijas spriežot, tad Skonto un Glasgow Rangers ir jāpiešķir mūža imunitāte un neaizskaramība savā valstī un futbola līgās? Ko darīs pārējie, kas piemēram nedod Dies' nokļūs tādā pašā situācijā kā Skonto? Metīsim ārā, vai atkal meklēsim spēlētāju, kurš kaut kur ir nokļuvis no attiecīgā Latvijas kluba. Cik noprotu, tad tu tagad gribi reanimēt Skonto sakarā sen novītušus laurus. Likumi un attiecīgās organizācijas reglamentējošie nolikumi visiem ir vieni. Nevari izpildīt, atvaino, pabīdies....

  -2 [+] [-]

, 2014-03-27 12:42, pirms 11 gadiem
Skonto ir klubs ar lielajam tradicijam un sakariem , mums Rigā un Latvija cita tada kluba nav . Pagajušaja gada bija patikami skatities uz futbolu ar Tiraspolu un ar Slovanu, vismaz bija ticiba ka skaists futbols atgriezisies Latvija . bet pazuda sponsors un pazuda ari futbols. Skonto lidz pedejam kartam nebija NEVIENA ZAUDEJUMA, tas ir nonsence eiropas futbola.
Skotija , Anglija un italija futbols ir tada limeni ka viņam nekas nedraud. bet padoma JA MUMS ŠOSEZON SPELETU 8 KOMANDAS KAS TAS BUTU PA VIRSLIGA? Uzskatu ka latvijas futbola jebkura klubiem kas cenšas ir japalidz un jaatbalst. Citada mums futbolu nebus vispar.

  +5 [+] [-]

, 2014-03-27 12:48, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Skonto ir klubs ar lielajam tradicijam un sakariem , mums Rigā un Latvija cita tada kluba nav . Pagajušaja gada bija patikami skatities uz futbolu ar Tiraspolu un ar Slovanu, vismaz bija ticiba ka skaists futbols atgriezisies Latvija . bet pazuda sponsors un pazuda ari futbols. Skonto lidz pedejam kartam nebija NEVIENA ZAUDEJUMA, tas ir nonsence eiropas futbola.
Skotija , Anglija un italija futbols ir tada limeni ka viņam nekas nedraud. bet padoma JA MUMS ŠOSEZON SPELETU 8 KOMANDAS KAS TAS BUTU PA VIRSLIGA? Uzskatu ka latvijas futbola jebkura klubiem kas cenšas ir japalidz un jaatbalst. Citada mums futbolu nebus vispar.
Virslīgā 8 komandas spēlēja no kaut kāda 1997 vai 1998. gada kādas 10 sezonas līdz pat,ja nemaldos 2007. gada sezonai tā kā nekas traks nenotiktu.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-27 12:54, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Cik viegli kritizet un stastit visadus murgus. Vissi aizmirtsi ka Skonto ir un bijis Latvijas futbola flagmans . aizmirstat no kura kluba aizgaja un nopelnija daudz tadi futbolisti ka , Pahasr , Verpakovskis , astafjeva , stepanovs un kados klubos vini spele. Tik daudz cik izdarija indriksons prieks Latvijas futbola un ieguldija naudu neizdarija NEVIENS. Un ko tagad kad Skontom ir grutibas? pertija uz doto bridi ir vienigais profesionalais un perspektivakais treneris latvija kurš ar savam zinašanam var izaudzet vismaz futbolistus. redzesiet pec divus gadus ari tie jaunie puiši aizies lielajos klubos kur vares nopelnit reali.
Tak paskat šodien kāds laiks....Izej paelpo svaigu pavasara gaisu,ar svaigu galvu varbūt muļkības vairs nerakstīsi!
----
sorento
sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 44 minūtēm.
----
un cik liela atsaucība uz šo sorento speckomentu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sorento

  +2 [+] [-]

, 2014-03-27 13:23, pirms 11 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: Skonto pret Napoli? kaut ko nejauc?
94/95 sezona UEFA kausa 1. kārtā Skonto-Napoli 1-4 (1-1; 0-3)

  -2 [+] [-]

, 2014-03-27 13:23, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Kalendara 2014 gads. Skonto bus Čempions .Futbolisti saņems algu. Šabala, Karašauskas driz bus milionari. bet mes ar kritiku iesim makšķeret !!!
Amen!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-03-27 13:27, pirms 11 gadiem
Sorento tu runā par pagātni, bet ir jāskatās nākotnē. Ja klubam uz doto brīdi nav nauda un ir finansiālās problēmas, tad pofig kāda klubam ir vēsture nacionālajā vai pat starptautiskajā līmenī (Rangers piemērs), visiem klubiem ir jābūt vienādiem noteikumiem un sodiem.

Kā jau es agrāk izteicos, es neiebilstu ka Skonto tiek pielaists pie Virslīgas spēlē, bet viņiem vajadzēja sākt ar krietnu punktu zaudējumu (10-15 punktu robežās)

  +4 [+] [-]

, 2014-03-27 13:29, pirms 11 gadiem
Tas padumjais kluba prezidents tachu ari virsligai solija 5k lidz pirmdienai samaksaat.neko jau nesamaksaaja. Tieshi tadus pashus koka rublus sanems speleetaji.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-27 13:29, pirms 11 gadiem
sorento rakstīja: Kalendara 2014 gads. Skonto bus Čempions .Futbolisti saņems algu. Šabala, Karašauskas driz bus milionari. bet mes ar kritiku iesim makšķeret !!!
Man kā Skonto fanam nebūtu iebildumu pret to

Bet es drīzāk sliecos uz šo:
2014. gada 24. aprīlis Skonto tiek izslēgti no Virslīgas. Šabala dodas uz Beļģiju, Karašauskas paliek Krievijā. Un tu ar saviem vēstures stāstiem varēsi iet uz bērnudārzu mazajiem mācīt sporta vēsturi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-27 15:15, pirms 11 gadiem
Skaisti Tamazs kā parasti runāMani šī Skonto situācija virslīgas turnīrā joprojām uzjautrina,jo kas būs ,ja mēneša laikā nenomaksās parādus?
Izmetīs no virslīgas?Nesmīdiniet.Kāpēc nepieņemt reālu laiku un sodu.Teiksim parādi būtu jānomaksā līdz otrā riņķa noslēgumam.Rezultātā spēļu kalendārs darboties vismaz divus riņķus normāli,spēļu rezultātus varētu ieskaitīt kopvērtējumā ,jo būtu nospēlēti 50% mači,ja noņemtu viņus no strīpas.Tagad Skonto čakarēs to virslīgas vadību un turnīru kā ienāks prātā.Acīmredzot LFF tas apmierina.Skonto un Daugavpils Daugavai par šito attieksmi minuss punkti būtu obligāts priekšnosacījums.Tas jau būtu reāls sods,līdz laikam ,kamēr būtu izpildīti visi nosacījumi.No visa tā nav nekā un LFF mums tikai aizmālē acis.

  +5 [+] [-]

, 2014-03-27 15:24, pirms 11 gadiem
cik tomēr daudz pasaulē stulbu cilvēku, kas rambā par velti. kā var mēnešiem klausīties buļļa pļeku, ticēt un gaidīt? uz kāda pamata? turklāt, parādi paliek arvien lielāki (vid-ā kā ieslēdzas skaitītājs, tā skaita klāt soda naudu pa sekundei, ne pa minūtei)

  -4 [+] [-]

, 2014-03-27 16:07, pirms 11 gadiem
SKONTO PRET BARCELONU GANDRIIZ AR NEIZSSKKIRTU NO NOU CAMP STADIONA AIZGAAJA ... KAM IISA ATMINNA.. UZ RIIGU ARII INTER MILAN ATVEDA.. SPEELEEJA PREET LONDONAS CHELSEA.. BEIDZIET TE PUUNNKKOTIES UN SALIIDZINAAT SKONTO IEGULDIIJUMU LATVIJAS FUTBOLAA
1997 August 13 Barcelona Spain 3 Skonto Riga...

  +5 [+] [-]

, 2014-03-27 16:22, pirms 11 gadiem
visi sola- vilks, ka jāpaceļ nodokļi / andris, ka jātiekas ar vovu / tamazs, ka būs komandai € / es, ka būs psc / kopā mēs esam spēks...

  -2 [+] [-]

, 2014-03-27 17:07, pirms 11 gadiem
Da ko Jūs te gvelž..
Jāpriecājas, ka ir konkurētspējīgs klubs, kas gatavs piedalīties Virslīgas turnīrā. Neesam jau Itālija vai tā pati Skotija, kur ir rinda klubi, kas gatavi sastādīt konkurenci Virslīgā. Kluabm pašam būtu jārisina savas problēmas. Ja viņiem ir spēlētāji, kas gatavi par pusdienām spēlēt, tad lai spēlē, par ļaunu jau futbolam nenāks. Saprastu, ja tur būtu kaut kādas problēmas ar spēlētājiem, laukuma atrašanu, kas reāli kaitētu. Katrā trasnfēru periodā visi, kam bija vēlme, aizgāja.
Par to pašu Šabalu saņems naudu, gan jau arī varēs daļēji norēķināties ar spēlētājiem. Tā nu kaut kā jāvelk tie gali. Kāpēc neviens nepīkstēja iepriekšējos 5 gados par klubiem, kas algas nemaksāja un bija parādos (visi to vien stāstīja, ka vienīgie, kas algas maksāja, bija FKV). Tad bija klusums. Tagad, kad drusku skaļāks gadījums, jo iesaistījies UEFA, visi lielie kliedzēji.

Ai, daudz ko gribēju pateikt, bet, šķiet, ka maz kas sanāca. Hokejs galu galā iet.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-27 18:53, pirms 11 gadiem
nalophuket rakstīja: SKONTO PRET BARCELONU GANDRIIZ AR NEIZSSKKIRTU NO NOU CAMP STADIONA AIZGAAJA ... KAM IISA ATMINNA.. UZ RIIGU ARII INTER MILAN ATVEDA.. SPEELEEJA PREET LONDONAS CHELSEA.. BEIDZIET TE PUUNNKKOTIES UN SALIIDZINAAT SKONTO IEGULDIIJUMU LATVIJAS FUTBOLAA
http://m.youtube.com/watch?v=hjgqr1vyct0
skonta jau ar būtu krietni vien jaunākos laikos līdzīgi veduši ,spēlējuši,varbūt pat kādu grandu piesituši,ja būtu vien aizgājusi vecā čekista ideja!Nāc uz skontu tiksi izlasē(tas tāds CSKA variants PSRS laikos),no Liepājas tikais Verpis pārgāja uz skontu,bet tā kapitāls mīkstais no Liepājas un Dpils bija šai guņas iecerei!Un ar to visi eirokausu prieciņi skontam izbeidzās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 52 komentāri