Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: ''Esmu ļoti priecīgs, ka izdevās uzvarēt''

Krišs Upenieks

Pertija: ''Esmu ļoti priecīgs, ka izdevās uzvarēt''
"Daugavas" galvenais treneris Tamazs Pertija
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien LMT Virslīgas 13. kārtas spēlē Daugavpils ''Daugava'' savā laukumā ar 2:0 pieveica Rēzeknes ''Blāzmas'' komandu. Pēc spēles abu komandu galvenie treneri dalījās iespaidos par spēli.

SK ''Blāzma' galvenais treneris Ēriks Grigjans: ''Bija milzīgs karstums un tas darīja savu. Komandas ātri centās pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Pirmais puslaiks bija kaujiniecisks, bet otrajā pierādījās, ka, ja neiesit tu iesitīs tev. Mums moments - neiesitam. Laikam šoreiz paveicas stiprākajam. Pa šīm trim nedēļām, kad es vadu Rēzeknes komandu grūti bija, kaut ko mainīt, kaut gan pret ''Olimpu'' es domāju, ka būs jau kādas izmaiņas. Vienīgais paldies puišiem, viņi atdeva visus savus spēkus. Nekas, ļoti nesatrauksimies, gatavosim nākamajām spēlēm, spēļu vēl ir pietiekami!''

FC ''Daugava'' galvenais treneris Tamazs Pertija: ''Es gribētu izteikt komplimentus Erīkam Grigjanam, jo kopš viņš ir pārņēmis komandu viņu spēlē daudz, kas ir mainījies. Viņi spēlēja ļoti kompakti un labi pārgāja no aizsardzības uzbrukumā. Es esmu ļoti priecīgs, ka mums šodien izdevās uzvarēt. Pateikšu godīgi pirmajā puslaikā es neredzēju variantus, kā mēs varētu gūt vārtus. Pareizi mans kolēģis teica, ka karstums šodien bija šausmīgs. Šādā laikā nevar 90 minūtes rādīt skatāmu futbolu. Mums pašlaik ir ļoti liela slodze, šīs trīs nedēļas mēs trenējamies divas reizes dienā, lai labāk varētu sagatavoties izšķirošajām spēlēm. Priecē, ka atkal guvām vārtus - divus. Vienmēr esmu teicis, ka, ja noturēsim neielaidīsim vienmēr būs labas iespējas uzvarēt. Es pateicos puišiem par to, ka viņi izpildīja spēles plānu un spēlēja kompakti visas 90 minūtes.

''Daugava'' nākamo spēli aizvadīs 8. augustā viesos pret ''Ventspili'', bet ''Blāzma'' šajā pašā datumā viesosies pie Rīgas ''Olimpa''.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-26 01:44, pirms 14 gadiem
Jā, bilde spilgti ataino Pertijas priekus

  +3 [+] [-]

, 2010-07-26 10:20, pirms 14 gadiem
es būtu ļoti priecīgs, ja Tu pazustu no Latvijas futbola

  +1 [+] [-]

, 2010-07-26 11:16, pirms 14 gadiem
Billde??? Vi sprosite u avtora statji kakogo goda eto foto, nu neuzeli trudno razmestitj svezije foto - pri4em fotograf iz sportacentrs.com v4era v Daugavpilse bil.

     [+] [-]

, 2010-07-26 11:38, pirms 14 gadiem
Zarinsh rakstīja: es būtu ļoti priecīgs, ja Tu pazustu no Latvijas futbola
es ari ja tu pazustu.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-26 11:56, pirms 14 gadiem
Zarinsh rakstīja: es būtu ļoti priecīgs, ja Tu pazustu no Latvijas futbola
Atceros vēl laikus, kad Pertija bija Dinaburg spēlētājs pie Grigarčuka. Cik reizes netika viņš patriekts no komandas par disciplīnas pārkāpumiem utt. Nedomāju, ka kļūstot par treneri pēkšņi kļuvis par "svēto bulli". Ne viņš man kā spēlētājs ir paticis, nedz treneris ar visām no tām izrietošām sekām.

  +2 [+] [-]

, 2010-07-26 12:12, pirms 14 gadiem
kasparello99 rakstīja: Atceros vēl laikus, kad Pertija bija Dinaburg spēlētājs pie Grigarčuka. Cik reizes netika viņš patriekts no komandas par disciplīnas pārkāpumiem utt. Nedomāju, ka kļūstot par treneri pēkšņi kļuvis par "svēto bulli". Ne viņš man kā spēlētājs ir paticis, nedz treneris ar visām no tām izrietošām sekām.
Ti bil v komande i videl za 4to Pertiju nakazivali i znaesh skoljko raz? Ho4u vam skazatj takoj disciplini i porjadka net nivodnoj komande v Latviji!!!Ja to znaju to4no, kto to mozet posporitj???
A kto kogda igral itd, nu smesho - vspomite kogda Starkov bil igrokom, uznajte pro Abram4ika itd!