Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempione ''Valmiera'' treniņnometni Turcijā noslēdz ar neizšķirtu pret Kijivas ''Dynamo''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čempione ''Valmiera'' treniņnometni Turcijā noslēdz ar neizšķirtu pret Kijivas ''Dynamo''
Džibrils Gejs. Foto: Jānis Līgats

Futbola Virslīgas čempione ''Valmiera'' šodien ar divām spēlēm noslēgusi treniņnometni Turcijā pirms 2023. gada sezonas. Dienas sākumā tā ar 0:3 zaudēja Dānijas komandai ''Roskilde'', bet vēlāk spēlēja neizšķirti 1:1 ar Ukrainas grandu Kijivas ''Dynamo''.

Virslīgas pašreizējā čempione ''Valmiera'' šodien ar spēli pret Kijivas ''Dynamo'' Turcijā noslēdza treniņnometni. Pārbaudes mačā pret titulēto Ukrainas klubu ''Valmiera'' spēlēja neizšķirti 1:1, ziņo klubs. Vienīgos vārtus Jurģa Kalna vadītās komandas labā mača 57. minūtē iesita Džibrils Gejs.

Bez pieminētā Geja Jurģis Kalns sākumsastāvā sūtīja arī tādus spēlētājus kā Olsesu, Veipu, Balodi, Birku, Toņiševu, Jaunzemu, Želizko, Kairmani, Diopu un Varslavānu. Tikmēr kā rezervisti spēles gaitā laukumā devās tādi spēlētāji kā Fals un Dusalijevs.

Šodien gan klubam šī nebija vienīgā pārbaudes spēle. Dienas sākumā ''Valmiera'' ar rezultātu 0:3 piekāpās Dānijas futbola komandai ''Roskilde''. Pretinieki vienus vārtus iesita pirmajā puslaikā, bet divus otrajā.

Līdz ar maču pret ''Dynamo'' Virslīgas čempione ir noslēgusi treniņnometni Turcijā, un atgriezīsies Latvijā, lai turpinātu gatavošanos 2023. gada sezonai. To Virslīgā ''Valmiera'' sāks 11. martā, kad tai gaidāms atklāšanas mačs pret 2021. gada sezonas uzvarētāju RFS.

     [+] [-]

, 2023-02-26 18:50, pirms 2 gadiem
Skatījos.Laba spēle Valmieras izpildījumā.Vārtsargam vēl trūkst sapratnes brīžam ar aizsargiem un arī tunisietis pagaidām nepārliecina,bet domāju, tas tikai laika jautājums.Grūti aizvietot aizgājušos līderus.

     [+] [-]

, 2023-02-26 23:33, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Skatījos.Laba spēle Valmieras izpildījumā.Vārtsargam vēl trūkst sapratnes brīžam ar aizsargiem un arī tunisietis pagaidām nepārliecina,bet domāju, tas tikai laika jautājums.Grūti aizvietot aizgājušos līderus.
Man liekas, ka Džibs labi aizvietos Krolli, Kairmani arī liekas ok, bet kopumā viduslīnija ir cietusi visvairāk, jaa.. Džibs īstenībā arī pagājušo sezonu padsmit kādus ielika tā ka vajadzēs vēl kādu sērijveida sitēju ne tikai gadījuma

Btw, nez kur Ndojs