Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gabovs pārbaudē "Blackpool", Mingazovs - "Anzhi"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gabovs pārbaudē "Blackpool", Mingazovs - "Anzhi"
Vladislavs Gabovs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

"Sport-Express" ukraiņu versija publicējusi informāciju par pārbaudē esošajiem futbolistiem. Zināms, ka Vladislavs Gabovs atrodas "Blackpool" nometnē, bet Ruslans Mingazovs - "Anzhi".

"Skonto" un Latvijas izlases labās malas aizsargs Vladislavs Gabovs pēc lieliskas sezonas šobrīd devies uz Angliju pārbaudē uz 2. spēcīgākās līgas klubu "Blackpool". Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka šo pārbaudi palīdzējuši "nokārtot" Normunda Malnača personīgie kontakti. Atgādinām, ka Malnačs savulaik bijis "Blackpool" sporta direktors. Blekpūles komandā esot katastrofāla situācija ar sastāvu - janvārī vairāki spēlētāji pēc īres līguma beigām atgriezušies savos klubos, un "Blackpool" steidzami meklē papildinājumus. "Blackpool" spēcīgi iesāka sezonu, taču pēdējie mēneši bijuši ļoti vāji, komanda nokritusi uz 14. pozīciju, un atlaists treneris Pols Inss. Šobrīd pagaidu spēlējošā trenera pienākumus pilda futbolists Berijs Fergusons.

Ruslans Mingazovs, kura līgumsaistības ar "Skonto" gan beigušās [spēlētājs intervijā Sportacentrs.com rudenī apgalvoja, ka līgums ar "Skonto" viņam bija līdz 2013. gada 1. decembrim], esot pārbaudē Mahačkalas "Anzhi". Šis klubs Krievijas Premjerlīgā pēc sezonas pirmās puses atrodas pēdējā vietā, taču vēl ir iespējas glābties no izkrišanas - pārspēļu zona ir piecu punktu attālumā.

Tāpat "Skonto" turpina labiekārtot Valēriju Šabalu un Artūru Karašausku. Otrais jau paspējis atgriezties Rīgā pēc treniņnometnes Spānijā Maskavas CSKA sastāvā.

Izmantotie resursi:
Спорт-Экспресс в Украине / Спорт-Экспресс в...

     [+] [-]

, 2014-01-26 19:53, pirms 11 gadiem
Kāds šobrīd ir ''Anzhi'' finansiālais stāvoklis?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-26 19:59, pirms 11 gadiem
Jācer ka tiks +Šabala un Karašausks vēl labos tiks

     [+] [-]

, 2014-01-26 20:19, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Kāds šobrīd ir ''Anzhi'' finansiālais stāvoklis?
tici man, Anzhi ar finansēm viss ok , vienkārši viņi gribēja spēlēt ar pašmāju spēlētajiem kuri ir jauni un perspektīvi, bet ne sanāca nu un tagad viņiem sastāvs tīri neko , no Zenit paņēma Buharovu un Bistrovu, atnāca Smolovs un Alievs ! Mingazovs ir pussargs - būs grūti tikt sastāvā!

  +4 [+] [-]

, 2014-01-26 20:25, pirms 11 gadiem
vaajpraats - vadoshais LV sporta portaals ieguust info par LV futbola klubu no ukrainju "Sport-Express"... wow!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-26 20:32, pirms 11 gadiem
backstab rakstīja: vaajpraats - vadoshais LV sporta portaals ieguust info par LV futbola klubu no ukrainju "Sport-Express"... wow!
Drīzāk kas tas par stulbumu no kluba slēpt uz kurieni brauc futbolisti pārbaudīties, ja tādas lietas tāpat var uzzināt paķemmējot klubu mājaslapās treniņu galerijas.

  +4 [+] [-]

, 2014-01-26 20:34, pirms 11 gadiem
wilmaars rakstīja: Nez kas Skonto tagad speelees?
Gan jau salasīs visai labu (gan jau ka arī jaunu) sastāvu ar kaudzi nevajadzīvo leģionāru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-26 20:50, pirms 11 gadiem
frutto1 rakstīja: Buharovs- dzēŗājs,Bistrovs - nulle,rezervists,Smolovs - forwards,bet pa visu karjeru ir iesitis 7 golus,Alievs dzērājs kuru izmeta no Kijevas Dinamo pamatsastāva uz Dynamo -2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-01-27 00:20, pirms 11 gadiem
Tad nākamajā sezonā "Skonto" par čempionu titulu neplāno vairs cīnīties? Ar jauniešiem nesanāks!

     [+] [-]

, 2014-01-27 13:47, pirms 11 gadiem
Šķiet tik raženi transfēri uz labiem klubiem kā šoziem sen mūsējiem nav bijuši. Skonto spēlētāji, kā jau bija paredzams, pa ļoti labiem klubiem un čempionātiem izklīduši vai vēl plāno izklīst. Tas ir pārliecinošās sezonas, Eirokausu un kluba vadības nopelns. Cits jautājums, kāpēc visas šīs pārbaudes tik vēlu? Sods no UEFA neatceļami stājās spēkā jau pēc pāris dienām. Cerams, ka Skonto paspēs visu nokārtot.

Gabova gadījumā Blackpool ir lielisks variants kā jau Anglijas klubs. Jāvēl tur noturēties un būs mums nebijis gadījums - veseli trīs aizsargi no izlases spēlēs Britu salās. Arī no finansiālā viedokļa Skonto šāds darījums būtu ļoti izdevīgs. Vienmēr patīk šādas nobriedušas pārejas uz patiesi labiem rietumeiropas klubiem, nevis fiksās pārejas uz Azerbaidžānu vai Krievijas 1. līgu ar līgumu līdz sezonas beigām.

Mingazovs jau vairāk nav Skonto spēlētājs, bet manā skatījumā, ja būtu nospēlējis pērno sezonu līdz beigām, stabili būtu sezonas MVP. Skonto rindās ievērojami progresējis, tāpat kā Gabovs. Vēl ir ļoti jauns, bet noteikti gatavs spert soli augstāk karjerā. Krievijas Premjerlīga ir labs izaicinājums, bet ar saviem tehniskajiem dotumiem, manuprāt, viņš tur iederētos un varētu arī noturēties. Eirokausi bija Mingazova zvaigžņu stunda vasarā.