Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS Serbijas augstākās līgas klubam pārdod Cvetkoviču

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RFS Serbijas augstākās līgas klubam pārdod Cvetkoviču
Stefans Cvetkovičs. Foto: FK RFS

Latvijas futbola Virslīgas aizvadītās sezonas bronzas medaļniece RFS Serbijas čempionāta klubam ''Radnicki'' pārdevusi 25 gadus veco uzbrūkošo pussargu Stefanu Cvetkoviču.

Serbu pussargs 2021. gada Latvijas čempionei pievienojās pagājušā gada jūnijā un rīdzinieku rindās paguva aizvadīt sešas spēles, izceldamies ar rezultatīvu piespēli kausa mačā.

Augustā Cvetkoviču izīrēja dzimtenes klubam ''Radnicki'', bet nu RFS un Serbijas klubs panākuši vienošanos par pilnvērtīgu serba pāreju.

Transfēra summu komanda neatklāj.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/s-cvetkovics-pievi...

  +1 [+] [-]

, 2023-01-25 20:19, pirms gada
Laikam jau labi, domājams ka kāda naudiņa ienāk futbolā. Bet tā arī vajag strādā, labi skautot, palīdzēt attīstīties un tālāk nopārdot. Ajax cik simtus miljonu šādi jau ir uztaisījuši?

  +4 [+] [-]

, 2023-01-25 20:39, pirms gada
Visā pasaulē transfēru summas un algas ir brīvi pieejamas. Latvijā visi klusē. Gan par algām, gan transfēriem. Tas tikai pastiprina aizdomas par to, ka ne viss ir godīgi un tīri. Godīgiem uzņēmējiem nav ko slėpt.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-26 01:39, pirms gada
gircc rakstīja: Visā pasaulē transfēru summas un algas ir brīvi pieejamas. Latvijā visi klusē. Gan par algām, gan transfēriem. Tas tikai pastiprina aizdomas par to, ka ne viss ir godīgi un tīri. Godīgiem uzņēmējiem nav ko slėpt.
Brīvi pieejamas tikai tāpēc, ka tā infa tiek nopludināta. Ļoti reti kad kāds klubs atklāj oficiālo summu un algu.

     [+] [-]

, 2023-01-29 10:39, pirms gada
varenais_eksperts rakstīja: Brīvi pieejamas tikai tāpēc, ka tā infa tiek nopludināta. Ļoti reti kad kāds klubs atklāj oficiālo summu un algu.
https://www.capology.com/club/spezi...
Visi klubi atklāj finansu info.