Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Čempiones RFS rindās nākamajā sezonā nebūs arī malējā aizsarga Sorokina

Čempiones RFS rindās nākamajā sezonā nebūs arī malējā aizsarga Sorokina
Vladislavs Sorokins. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

2023. gada Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka tās rindās nākamajā sezonā vairs nespēlēs malējais aizsargs Vladislavs Sorokins.

26 gadus vecais aizsargs RFS rindas pārstāvēja kopš kluba debijas Virslīgā 2016. gadā. Astoņu sezonu laikā Sorokins RFS kreklu vilka 184 mačos, kuros izcēlās ar vieniem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Viņš ir RFS rekordists aizvadīto spēļu skaitā.

Kā teikts RFS paziņojumā, Sorokins pēc līguma beigām esot pieņēmis lēmumu meklēt jaunus karjeras izaicinājumus ārzemēs.

Aizvadītajā sezonā Sorokins piedalījās 17 Virslīgas mačos. Kopumā, pārstāvēdams RFS, viņš palīdzēja tikt pie diviem Virslīgas čempiontituliem un diviem Latvijas kausiem.

Iepriekš vēstījām, ka RFS rindās nākamajā sezonā nespēlēs arī Artūrs Zjuzins un Vitālijs Jagodinskis.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-rekordists-v-s...


, 2023-11-24 18:37, pirms 8 mēnešiem
Neesmu baigi pievērsis Sorokinam uzmanību RFS rindās, bet izlasē galīgi viņa spēle nepārliecināja. Interesanti, kuram ārzemju klubam tad viņš varētu interesēt.
, 2023-11-24 18:38, pirms 8 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Neesmu baigi pievērsis Sorokinam uzmanību RFS rindās, bet izlasē galīgi viņa spēle nepārliecināja. Interesanti, kuram ārzemju klubam tad viņš varētu interesēt.
Maksimums Polijas 1.līga, Lietuva, Igaunija
, 2023-11-24 18:47, pirms 8 mēnešiem
Tad Šteinbors un Ošs nākamie?
, 2023-11-24 18:55, pirms 8 mēnešiem
RFS kļūst par Valmieru? Uzvar un iztirgo pusi kodola? Līdz šim, tomēr, RFS izcēlās ar to, ka bija acīmredzams plāns attiecībā uz sastāvu un nebija krasu izmaiņu. Varbūt ir jau kāds inside info vai vismaz puslīdz ticamas baumas, kas nāks vietā?
, 2023-11-24 19:15, pirms 8 mēnešiem
RFS atbrīvojas no vecām mēbelēm, tas būtu ok. Bet jāņem kāds ar Latvijas pasi vietā būs, pie tam tādu kuru laižot laukumā netiktu novājināta komanda. Skaidrs ka nav neviena uzbrucēja vai pussarga kurš derētu. Mana prognoze - Balodis no Valmieras jeb Jurkovskis no Riga fc.
, 2023-11-24 19:42, pirms 8 mēnešiem
RFS jau laicīgi sāk tīrīšanu.

Par latviešiem viņiem nav jauztraucas.
, 2023-11-24 20:35, pirms 8 mēnešiem
tagad kārta pensijas vecuma vārtu sargiem
, 2023-11-24 20:53, pirms 8 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: RFS kļūst par Valmieru? Uzvar un iztirgo pusi kodola? Līdz šim, tomēr, RFS izcēlās ar to, ka bija acīmredzams plāns attiecībā uz sastāvu un nebija krasu izmaiņu. Varbūt ir jau kāds inside info vai vismaz puslīdz ticamas baumas, kas nāks vietā?
Neviens no Zjuzina, Sorokina vai Jagodinska nebija vairs komandas kodols vairs sezonas beigās. Pareizi dara, ka nepagarina līgumus, jo komanda diezgan noveco. Tagad būs vismaz vieta tiem pašiem žaleiko, miņinam, gaučim utt.
, 2023-11-24 20:54, pirms 8 mēnešiem
Nokia5030 rakstīja: RFS atbrīvojas no vecām mēbelēm, tas būtu ok. Bet jāņem kāds ar Latvijas pasi vietā būs, pie tam tādu kuru laižot laukumā netiktu novājināta komanda. Skaidrs ka nav neviena uzbrucēja vai pussarga kurš derētu. Mana prognoze - Balodis no Valmieras jeb Jurkovskis no Riga fc.
Sliedi atpakaļ. Ka tik nebija izpirkuma tiesības RFS.
, 2023-11-24 21:27, pirms 8 mēnešiem
ar skatu uz nākotni bez problēmcilvēkiem- pozitīvs mazs restarts
, 2023-11-24 21:44, pirms 8 mēnešiem
Viss tikai loģiski, saprata, ka Sorokins vairāk neprogresēs. Jagodam un Zjugam pīkis aiz muguras. Sastāva atjaunošanai pietiek ar divu trīs pozīciju atjaunošanu,- var jau būt, ka Beks būs pamatā un atstās vienu no vecajiem, no kura mācīties.
, 2023-11-24 21:58, pirms 8 mēnešiem
Vispār ja tā padomā var arī neko neņemt. Pamatsastāvā jābūt vismaz 3gab ar Latvijas pasi. Stabilas vērtības man sanāk vārtsargs, Savaļnieks, Zelenkovs, Žaleiko (pēdējie divi gan uz robežas pamatsastāvam). Ikaunieks būtu ok, taču jārēķinās ar traumatisma risku + raudātāja raksturu. Latvijas čempim būs ok, bet eirokausiem nav ierobežojumu.
, 2023-11-24 22:03, pirms 8 mēnešiem
Oi ir taču vēl Emersons kurš tagad skaitīsies "vietējais produkts" tā kā viss ok.
Markuss Nobss. Foto: Latvijas Futbola federācija
4

LFF Tiesnešu komitejas darbu pārraudzīs šveicietis Nobss

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde LFF Tiesnešu komitejas priekšsēdētāja amatā apstiprinājusi šveiciešu speciālistu Markusu Nobsu.
Gļebs Žaleiko ar bumbu. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
27

Policijā sāk pārbaudi par RFS futbolistu iespējamiem izteikumiem Krievijas atbalstam

LETA. Valsts policija informē, ka sāks pārbaudi par iespējamiem Krieviju atbalstošiem izteikumiem Latvijas futbola līgas mačā starp ''Leevon'' PPK un RFS II.
Ņikita Cepeļevs. Foto: Jānis Līgats
3

Virslīgas debijā "Valmieras" aizsargs Cepeļevs plēsis krusteniskās saites

Aizvadītajā "Tonybet" Virslīgas 23. kārtas spēlē pie savas lielās iespējas debitēt "Valmieras" sastāvā tika centra aizsargs Ņikita Cepeļevs. Futbolista karjeras priecīgo notikumu par debiju Latvijas augstākajā līgā aizēnoja spēles laikā gūtā trauma, aizsargam otro reizi plēšot ceļgala krusteniskās saites.