Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS treniņnometni Turcijā noslēdz ar neveiksmi, ''Riga'' apspēlē dāņu klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

RFS treniņnometni Turcijā noslēdz ar neveiksmi, ''Riga'' apspēlē dāņu klubu
RFS komanda. Foto: Edgars Vērpe

Šodien vairākas Virslīgas komandas aizvadīja pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas. Treniņnometni Turcijā ar neveiksmi pret Turkmenistānas klubu ''Ahal'' ar 0:1 noslēdza RFS. Lietuvas klubiem (''Sūduva'' un ''Siauliai''), kurus pārstāv latvieši Aivars Emsis un Dāvis Ikaunieks, zaudēja attiecīgi ''Jelgava'' un ''Metta'', bet neizšķirti pret Igaunijas ''Kalju'' cīnījās ''Liepāja''. Uzvarēja ''Riga'', kas ar 3:1 apspēlēja Dānijas klubu ''Roskilde''.

Šodien vairākas Virslīgas komandas aizvadījušas pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas. Aivara Emša pārstāvētajai Lietuvas klubam ''Sūduva'' šodien ar 0:3 zaudēja ''Jelgava''. Lietuvas klubs informē, ka visas spēles garumā dominēja tieši Lietuvas klubs, kurš līdz 14. minūtei panāca 2:0. Otrajā puslaikā Aivars Emsis noformēja gala rezultātu. Tāpat latvietis rezultatīvi piespēlēja pirmo vārtu guvumā.

Neizšķirti 0:0 pret Igaunijas komandu Nemmes ''Kalju'' šodien spēlēja Tamaza Pertijas vadītā ''Liepāja'', informē komanda. Vienīgie latvieši, kuri devās liepājnieku pamatsastāvā, bija vārtsargs Vladislavs Lazarevs un laukuma spēlētājs Danila Patijčuks. Pārējie deviņi bija leģionāri.

Treniņnometni Turcijā ar zaudējumu pret 2022. gada Turkmenistānas čempioni ''Ahal'' noslēdza RFS, kas pretiniekam piekāpās ar rezultātu 0:1. Viktors Morozs pamatsastāvā deva iespēju sevi apliecināt vairākiem vietējiem spēlētājiem kā vārtsargam Sergejam Vilkovam, Elvim Stuglim, Mārcim Ošam, Dāvim Cucuram un Jevgenijam Miņinam. Jau šonakt klubs atgriezīsies Latvijā, lai sāktu gatavoties Superkausa spēlei pret ''Riga'' 2. martā.

Minimālu zaudējumu pārbaudes spēlē šodien piedzīvoja arī FS ''Metta'', kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās Dāvja Ikaunieka pārstāvētajai ''Siauliai'' komandai, kas līdz ar to noslēgusi pārbaudes spēļu ciklu pirms jaunās sezonas. Kā informē lietuviešu klubs, tad vienīgos vārtus guva Augustīns Klimavičs. Ikaunieks devās Šauļu komandas sākumsastāvā.

Pēdējo pārbaudes spēli treniņnometnē Turcijā aizvadīja arī ''Riga'', kas, spēlējot trīs puslaikus (katrs 45 minūtes), ar 3:1 apspēlēja Dānijas komandu ''Roskilde''. Ar precīziem sitieniem izcēlās Marko Regža, Milošs Jojičs un Usenū Niangs.

Izmantotie resursi:
https://fksuduva.lt/pasirengimas-se...
https://www.instagram.com/p/C3vDrgv...
https://twitter.com/RFSDaily
https://twitter.com/LiepajaFK
https://twitter.com/RigaFC_Official

     [+] [-]

, 2024-02-25 10:41, pirms 2 mēnešiem
Livonijas Ziemas kausa kopsavilkums:
Latvija - Igaunija - 64:58 (jeb 1,45 : 1,32 punktu vidēji spēlē).

     [+] [-]

, 2024-02-25 10:54, pirms 2 mēnešiem
Jau šonakt klubs atgriezīsies Latvijā, lai sāktu gatavoties Superkausa spēlei pret ''Riga'' 2. martā.

Cik spēlētāju tiks izīrēts citiem klubiem?

     [+] [-]

, 2024-02-25 12:46, pirms 2 mēnešiem
1 rakstīja: Jau šonakt klubs atgriezīsies Latvijā, lai sāktu gatavoties Superkausa spēlei pret ''Riga'' 2. martā.

Cik spēlētāju tiks izīrēts citiem klubiem?
Visi vietējie

     [+] [-]

, 2024-02-25 12:47, pirms 2 mēnešiem
"Vienīgie latvieši, kuri devās liepājnieku pamatsastāvā, bija vārtsargs Vladislavs Lazarevs un laukuma spēlētājs Danila Patijčuks. Pārējie deviņi bija leģionāri."

Šosezon vairākums liepājnieku atbalstīs "Grobiņu", nevis šito Pertijas nouneimu savārstījumu.