Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Dievs šodien nevēlējās mūs apbēdināt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pertija: "Dievs šodien nevēlējās mūs apbēdināt"
Tamazs Pertija ar savu meitiņu
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien pēc LMT Virslīgas 21. kārtas spēles starp "Daugavu" un "Jaunību" (3:1) apmierināts ar izcīnīto panākumu bija daugavpiliešu aizbildnis Tamazs Pertija, kurš neskopojās ar komplimentiem pretinieku virzienā, kā arī veltīja kritiku atsevišķiem savas komandas spēlētājiem.

Pēcspēles preses konferences sākums ievērojami aizkavējās, jo Tamazam Pertijam ilgu laiku vajadzēja gaidīt savu kolēģi no „Jaunības” nometnes Sergeju Davidovu, kurš ģērbtuvēs sarūpēja savai komandai pamatīgu pirti. Viss beidzās ar to, ka uz preses konferenci ieradās nevis viņš pats, bet viņa palīgs Nikolajs Djakins.

Nikolajs Djakins, „Jaunības” treneris: „Ļoti žēl, ka zaudējam, jo tā bija spēle, kurā varējām aizķert punktus, bet komanda tam vēl nav gatava. Gribētos apsveikt „Daugavu”, novēlēt arī turpmāk spēlēt tikpat labi un labāk izmantot vārtu gūšanas momentus, to pašu gribētos novēlēt arī mums. Komandas galvenais treneris pēc spēles pamatīgi sabļāva uz spēlētājiem, par ko puiši bijuši neapmierināti, uzskatot, ka treneris bijis pārāk bargs. Iespējams, ka viņiem ir taisnība. Mans viedoklis ir tāds, ka mēs vēl neesam gatavi spēlēt Virslīgā, to pierādīja arī šī spēle.”

Komentējot vārtsarga Vladimira Lukoņina spēli, Djakins nebija skarbs, bet arī ar uzslavām neaizrāvās: „Kopumā esmu apmierināts, viņš sen nebija spēlējis. Bija epizodes, kurās viņš sastrādāja brīnumus, bet ar citām epizodēm esmu apmierināts. Bija arī momenti, kuros glāba. Vārdu sakot, ko varēja, to izvilka.”

Tamazs Pertija, „Daugavas” galvenais treneris: „Jaunība” atstāja labu iespaidu, izvirzījās vadībā ar 1:0. Es jau bažījos par to, ka mūsu komanda tik daudz uzbrūkot var pieļaut kādu kļūdu aizsardzībā. Tā arī notika, ielaidām vārtus pēc standarta. Negribētu teikt, ka komanda parādīja raksturu, vienkārši pierādījās, ka mēs esam augstākas klases komanda. „Jaunības” spēlētāji mazliet pagura, bija arī citas problēmas. Iesitām trīs vārtus un uzvarējām ar 3:1. Dievs šodien nevēlējās mūs apbēdināt. Vēlos „Jaunībai” novēlēt veiksmi, jo komanda ir jauna, novēlu viņiem visu to labāko sezonas noslēgumā.”

Ar Māra Eltermaņa sniegumu Pertija nebija apmierināts, bet piebilda, ka pie viņa kļūdām jau sen pierasts: „Viņš pieļauj kļūdas katru spēli. Esam pie tā pieraduši. Viss ir atkarīgs no tā, par ko mēs cīnāmies, cik augstas klases vārtsargs mums ir nepieciešams. Uz doto brīdi viņš mūs apmierina. Paldies Dievam, ka viņš spēlē pieļauj vienu kļūdu, nevis trīs. Jo vairāk mēs par to runāsim, jo vairāk viņš kļūdīsies. Nedomāju, ka no tā būs kāda jēga. Puisis ir centīgs. Paskatoties statistiku, redzam, ka par mums mazāk ielaiž tikai „Skonto”. Viņam ir jāstrādā, šeit es nekādi nevaru palīdzēt, jo viņš jau gadiem pieļauj šīs kļūdas, tātad vaina ir viņā. Protams, ka mēs viņu cenšamies visiem veidiem atbalstīt."

Skarbus vārdus saņēma arī Džimgu Čumbu: „Viņš ne ar ko neizcēlās, ne ar ko nepalika atmiņā. Nezinu, ar ko tas saistīts. Treniņos viņš ir lielisks, dublieru sastāvā arī, bet lielajā komandā no lieliskā nav manāms it nekas. Viņa līmenis ir labs, viņš visu māk, treniņos visu dara, kā vajag, bet spēļu laikā pazūd. Pie vainas varētu būt vecums, bet mēs turpinām gaidīt. Nevar teikt, ka viņš ir slikts futbolists.”

  -1 [+] [-]

, 2010-09-23 21:51, pirms 14 gadiem
stulbais čigāns

  +3 [+] [-]

, 2010-09-23 21:53, pirms 14 gadiem
ko to pertiju te visu laiku bāž. Latvija fūzī valda čigāni un čurkas

     [+] [-]

, 2010-09-23 21:53, pirms 14 gadiem
manuprāt viņš ir gruzīns.... bet nu ok, man viņš nenormāli riebjas, viens no tiem, kas Latvijas futbolu rusificē, un padara Latvijas futbolu nožēlojamu, sākot ar Toķiku, beidzot ar to, ka futbola apskatos, jāliek mūzika pa vidu, lai nedzirdētu kā visu mīlošais Tamazs lamājas...

  +3 [+] [-]

, 2010-09-23 21:54, pirms 14 gadiem
Jo Dievs vienmēr palīdz tiem, kas "godīgi" spēlē totiku ;D

  +5 [+] [-]

, 2010-09-23 21:59, pirms 14 gadiem
Futbola dievs Indriksons un dieva dēls Mežeckis vienmēr palīdzēs!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 21:59, pirms 14 gadiem
Dievs, sargi "Daugavu"!

  +4 [+] [-]

, 2010-09-23 22:02, pirms 14 gadiem
Toto dievs palīdzēja ...