Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS kļūst par pirmo Latvijas klubu digitālajā transfēru tirgus platformā "TransferRoom"

Rolands Eliņš

RFS kļūst par pirmo Latvijas klubu digitālajā transfēru tirgus platformā "TransferRoom"
RFS futbolisti priecājas par pagājušās sezonas čempiontitulu. Foto: RFS

Latvijas futbola klubs RFS kļuvis par pirmo Latvijas pārstāvi "TransferRoom", kas sevi dēvē par digitālā transfēru tirgus pasaules līderi.

"Sadarbība ar "TransferRoom" liecina par RFS komandas ambīcijām nozīmīgi paplašināt sava transfēru tirgus loku, pamanīt jaunos talantus un gūt panākumus arī starptautiskajā transfēru tirgū," norādīts preses relīzē.

RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs izteicās, ka ir ļoti priecīgs par jauno sadarbību: "Esam pārliecināti, ka mūsu jauno partneru kompetence palīdzēs mums atrast un piesaistīt jaunos talantus no visas pasaules."

RFS sastāvā jau šobrīd ir pamatīgs leģionāru klāsts, un "TransferRoom" sola piedāvāt saikni ar vairāk nekā 650 klubiem vairāk nekā 100 pasaules līgās. Šī digitālā platforma jau sadarbojas ar tādiem klubiem kā "Liverpool", "Arsenal", "Juventus", "Roma", "Flamengo" un "Barcelona".

     [+] [-]

, 2022-05-23 15:29, pirms 2 gadiem
Tur, kur ir Verpakovskis, vienmēr ir rādītāji. RFS pirms viņa nebija ne jausmas, kā kārtot transferus. Māris ieradās un visu nokārtoja. Atgrieziet mums viņu Liepājā un Tamazu arī, tad redzēsim, kur šajā valstī būs rādītāji. FK Liepāja vienmēr uzvarēs