Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Ešvorta teiktais ir smieklīgs"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pertija: "Ešvorta teiktais ir smieklīgs"
Tamazs Pertija
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Daugavpils "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija kluba oficiālajā mājas lapā dinaburg.com atbildējis uz "Skonto" trenera Pola Ešvorta izteiktajiem apvainojumiem par to, ka "Dinaburg" esot negodīgs klubs. Pertija ir pārliecināts, ka angļu speciālista teiktajam nav pamata.

Pertija: "Ešvorts tā saka, jo ir aizskarts par nespēju uzveikt "Dinaburg""

"Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija: "Attiecībā uz Pola Ešvorta teikto var attiecināt sakāmvārdu: "Viegli būt jūrniekam, ja labs laiks" [Легко быть моряком при хорошей погоде - krievu val.]. Viņš no malas spriež, kļūdījās "Dinaburg" vai nē. Kļūdījās cilvēks, taču vainīga ir visa komanda, ka radās tāds ieraksts. Nospēlēja cilvēciskais faktors. Neviens pret to nav pasargāts. Taču viņa [Ešvorta] izteikumi masu medijiem ir bez pamata. Es līdz tādam līmenim nenolaidīšos, lai sniegtu šādus komentārus pēc mača. Lai katrs kluba prezidents un spēlētāji uztraucas par notiekošo savā komandā! Nesaprotu, kāpēc viņš nomelno mūsu klubu.

Ko gan viņš varēja pateikt pēc neizšķirta, kas izrauts pēdējā kompensācijas laika minūtē? Treneriem šādus nopietnus paziņojumus nevajadzētu sniegt. Trenera darbs ir darbs uz laukuma, darbs pie tā, lai labi izskatītos komanda. Par komandu stratēģiju, taktiku var runāt prese, līdzjutēji, vienkārši cilvēki, kas sēž virtuvē un var izteikt savas aizdomas par notiekošo. Taču Virslīgas kluba, kurš 13 reizes triumfējis Latvijas čempionātā, trenerim nav tiesību teikt tādus vārdus. Domāju, ka tas, ko viņš saka, ir smieklīgi. Par to nav pat runas. Domāju, ka viņš tā pateica, jo viņu personīgi aizskar fakts, ka viņa vadībā "Skonto" nav varējusi uzvarēt "Dinaburg" trešajā spēlē pēc kārtas. Nekādus citus secinājumus es nevaru izdarīt. Labāk katrs veiksim savus tiešos pienākumus un tad arī būs iespējams iepriecināt skatītājus ar skaistu spēli!"

Pertija: "Nesaprotu līnijtiesnesi"

Runājot par pašu spēli ar "Skonto" (1:1) Pertija uzsvēra, ka viņa komanda nospēlējusi lieliski un dominējusi šajā mačā. Uzvaras izlaišanas iemesls - koncentrācijas trūkums. Pertija nevainoja Māri Eltermani, kurš kļūdījās pie ielaistajiem vārtiem - treneris sacījis, ka koncentrāciju zaudējuši visi, viņu pašu ieskaitot. Tāpat Pertija atzīmējis, ka ļoti labi maču notiesājis Andris Treimanis, taču pēdējā epizodē pie ielaistajiem vārtiem Vitālijs Astafjevs tomēr esot bijis aptuveni pusotra metra aizmugurē. Vairāk gan pārmetumu par to Pertija veltījis tieši līnijtiesnesim. Neskatoties uz izlaisto uzvaru, Pertija uzsver, ka mērķis joprojām paliek labāko trijnieks.

Saistītie raksti:
Ešvorts: "Dinaburg" nav godīgs klubs
"Dinaburg" izlaiž uzvaru pret "Skonto"

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

  +2 [+] [-]

, 2008-09-22 03:16, pirms 16 gadiem
Tieši tā. Es neesmu nekāds Daugavpils klubu futbola atbalstitājs, taču piekrītu, ka šādi izteikumi no Ešvorta puses ir nekaunīgi, ņemot vērā, ka viņam nav nekādu pierādījumu. Žēl, ka virslīgas tereneris nolaižas dzeltenās preses līmenī, tā vietā, lai veiksmīgi vadītu Skonto.
No otras puses, šāds paziņojums man vairs nav pārsteigums,āšanu un jo šie jau nav vienīgie Pola 'fantastiskie' izteikumi. Būtu labāk padomājis, kāpēc pēdējās sezonās Skonto tik vāji sokas (ņemot vērā, cik reizes viņi bijuši Latvijas čempioni), lai gan skaidrs, ka arī te viņam būs gana atrunu, tiesa, diez vai kāda no tām ietvers savu kļūdu apzināšanu un izsanalizēšanu.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-22 06:25, pirms 16 gadiem
Tagad viens otru apvainos utt.. kkads bernudārzs
Slēpts komentārs: kasagrande
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-09-22 07:36, pirms 16 gadiem
taktisks gājiens no Ešvorta puses kā piespies Daugavai kaut vienu niču izcīnīt, lai neskatās kā uz spēļu atdevējiem!

  -2 [+] [-]

, 2008-09-22 07:50, pirms 16 gadiem
Pilnīga taisnība Pertijam.Pols neko navar vinnēt un meklē attaisnojumu .Jāapmētā ar dubļiem citi,lai bļautu cik pats tīrs un pūkains!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-22 08:57, pirms 16 gadiem
Ešvortu jau neviens vairs par pilnu neņem, pārāk daudz runā un vēl muļķības. Pertija pēc tekstiem krietni sakarīgāks.

  +3 [+] [-]

, 2008-09-22 09:29, pirms 16 gadiem
Es jau Polu esmu vienmēr aizstāvējis,bet izskatās ,ka šoreiz būs pāršāvis
pār strīpu.Droši vien tas tāpēc, ka nu nekādi viņam neveicās pret Dinaburgu.
Vēl no Ventspils laikiem.Tad Dinaburg it kā sadarbojās ar tiem ,kas vairāk maksā (t.i.Skonto),tagad Daugavpils atkal labās attiecībās ar Ventspili.Visur vienas sazvērestības.Vienīgais glābiņš Polam pārcelties uz D-pili.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-22 10:18, pirms 16 gadiem
Pēdējais teikums labs
alguns rakstīja: Es jau Polu esmu vienmēr aizstāvējis,bet izskatās ,ka šoreiz būs pāršāvis
pār strīpu.Droši vien tas tāpēc, ka nu nekādi viņam neveicās pret Dinaburgu.
Vēl no Ventspils laikiem.Tad Dinaburg it kā sadarbojās ar tiem ,kas vairāk maksā (t.i.Skonto),tagad Daugavpils atkal labās attiecībās ar Ventspili.Visur vienas sazvērestības.Vienīgais glābiņš Polam pārcelties uz D-pili.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-22 11:10, pirms 16 gadiem
Eshvort, nu tu esi siveens...maigi izsakoties!!! vismaz papriecaatos par peedeejaas sekundees dabuuto 1 punktu....

  +1 [+] [-]

, 2008-09-22 12:25, pirms 16 gadiem
na saite Daugavi Igorj Gamula toze viskazalsja v otvet Polu Eshvortu
fcdaugava.lv

     [+] [-]

, 2008-09-22 13:16, pirms 16 gadiem
Gamula visu pilnīgi pareizi pasaka! Ešvortam problēma jāmeklē savā omandā. Nevienu kritisku vārdu ar saviem spēlētājiem nav pateicis, tikai pretinieki vainīgi, tiesneši, tad atkal laukums sū...īgs... pats gan ir ok!

  -3 [+] [-]

, 2008-09-22 14:49, pirms 16 gadiem
Da visu pareizi pateica Pols..
Vins grib lai nebuti tie 6 punkti Dinai. Un tagad jau sabiedriba veros lidzi tiem 2iem matchiem, un ja reali bus vieglas uzvaras... (Domaju ka nebuus Dinai 6 punkti..)

  -3 [+] [-]

, 2008-09-22 15:28, pirms 16 gadiem
Es esmu par visiem 100% pārliecināts, ka Ešvortam ir taisnība!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja