Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK soda ''Noah'' ar 1400 eiro sodu un diskvalificē valdes locekli Žubovu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

LFF DK soda ''Noah'' ar 1400 eiro sodu un diskvalificē valdes locekli Žubovu
Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja 22. jūnija sēdē piespriedusi 1400 eiro sodu Jūrmalas ''Noah'' par apzinātu spēlētāju patiesā statusa slēpšanu, bet valdes loceklis Žans Žubovs par negodprātīgām darbībām diskvalificēts līdz LFF Godīgas spēles un Ētikas komisijas lēmuma pieņemšanai.

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja kārtējo reizi šajā sezonā sodījusi ''Jūrmalas Noah'' komandu. Šoreiz tā saņēmusi bargu 1400 EUR sodu par spēlētāju patiesā statusa apzinātu slēpšanu (disciplinārā reglamenta pielikuma 6.2.3 punkts).

Disciplinārlietu komiteja 15. jūnijā saņēma informāciju no Latvijas Futbola federācijas, bet šodienas sēdē uzklausīja pašu klubu. Atbilstoši LFF reglamentam klubs LFF sistēmā ''COMET'' reģistrē futbolista un futbola klubu noslēgtu līgumu piecu dienu laikā pēc visu nepieciešamo dokumentu un informācijas saņemšanas. 2020. gada sezonā ''Noah'' iesniedza amatiera līgumus trim futbolistiem. 2020. gada nogalē LFF saņēma iesniegumus no konkrētajiem futbolistiem, ka klubs ar tiem nav nokārtojis finansiālās saistības. Izskatot minētos futbolista iesniegumus, tika konstatēts, ka spēlētāju iesniegtie līgumi nav reģistrēti LFF ''COMET'' sistēmā.

FIFA spēlētāju prasības apmierināja un ''Noah'' ar tiem norēķinājās, neiesniedzot apelāciju un tādā veidā atzīstot FIFA lēmumu. Var secināt, ka klubs tādējādi ir atzinis, ka ir bijuši noslēgti profesionāli līgumi un klubs no LFF ir slēpis patieso spēlētāju statusu. Negodprātīgos līgumus iesniedzis ''Noah'' valdes loceklis un sporta direktors Žans Žubovs, kurš no Disciplinārās komitejas puses diskvalificēts līdz LFF Godīgas spēles un Ētikas komisijas galīgā lēmuma pieņemšanai.

Bez bargajiem sodiem pret ''Noah'', 140 eiro sodu saņēmis ''Riga'', bet vienas spēles diskvalifikāciju ''Valmieras'' futbolists Luka Gadrani un ''Noah'' spēlētājs Aleksejs Grjaznovs.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13314/lff-dk-2...

     [+] [-]

, 2021-06-22 22:39, pirms 3 gadiem
Nu cik ilgi turpinās žņaugt to Noah. Izmest ārā un lai mirst tas smirdīgais projekts.

     [+] [-]

, 2021-06-22 23:26, pirms 3 gadiem
kāds vēl smags sods, nesen plātījās ar 700 štukām

     [+] [-]

, 2021-06-23 06:21, pirms 3 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Nu cik ilgi turpinās žņaugt to Noah. Izmest ārā un lai mirst tas smirdīgais projekts.
Neatmini..ar kādiem līdzekļiem projekts tika iebīdīts Virsliga? Tur vēl dažam labam joprojam Nike ķeksis pļūtenēs

     [+] [-]

, 2021-06-23 09:30, pirms 3 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Nu cik ilgi turpinās žņaugt to Noah. Izmest ārā un lai mirst tas smirdīgais projekts.
Nedrīkst, jo tiesa liesa lika piešķirt licenci un pret Eiropu neies, bakstīs ar īleniem no pakaļa.

Kā ziņots, ar Sporta arbitrāžas tiesas (CAS) pagaidu lēmumu Latvijas Futbola federācijai (LFF) noteikts piešķirt FC "Noah Jurmala" pagaidu LFF-A licenci dalībai Virslīgas čempionāta aktuālajā sezonā. LFF ciena CAS pieņemto lēmumu un, lai nodrošinātu tā praktisku izpildi, paralēli vērsusies klubā ar informācijas pieprasījumu par aktuālo situāciju ar tā atbilstību licencēšanas prasībām un statusu attiecībā pret līdzšinējām saistībām.

     [+] [-]

, 2021-06-23 11:16, pirms 3 gadiem
Autor, tas nav Jūrmalas "Noah". Ar Jūrmala šim veidojumam nav nekāda sakara. Pilsēta nav ļāvusi izmantot savu vārdu nosaukumā, tāpēc ir Jurmalas "Noah". Tieši tāpat kā nav Rīga FC, bet Riga FC.