Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ārmanis: "Pietrūka spēka"

Agris Suveizda

Ārmanis: "Pietrūka spēka"
Žanis Ārmanis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Vakardien LMT Virslīgas otrās kārtas mačā Liepājā vietējais "Liepājas metalurgs" ar 4:0 sagrāva vienu no Virslīgas vājākajām komandām Rēzeknes "Blāzmu". Divus vārtus mājiniekiem guva Kristaps Grebis, vienus - Ģirts Karlsons, savukārt ar vārtu guvumu izcēlās arī austrietis Daniels Kastners, kuram tā bija debijas spēle Liepājas komandas rindās.

"Apmierināja komandas darbība aizsardzībā, savukārt no pussargiem gaidīju ko vairāk – trūka gan aktīvas darbības bez bumbas, gan arī radošuma. Zinot "Blāzmas" rezultātu pret "Skonto" pirmajā kārtā, varēja šķist, ka vārti paši atnāks, taču tā nenotika. Spēlētājiem pietrūka koncentrācijas. Ar tādu spēli, kādu rādījām pirmajā puslaikā, tālu netiksim. Priecēja, ka uzbrucēji guva vārtus," tā par spēli izteicās "Liepājas metalurgs" galvenais treneris vācietis Rīdigers Abramčiks.

"Esmu ļoti apmierināts ar vārtsarga Vlasova darbību. Pretinieki atstāja labu iespaidu, Liepājā spēlēt allaž bijis ļoti grūti. Diemžēl spēlētājiem nepietika spēka pēdējām piecpadsmit minūtēm, puiši vienkārši jau gaidīja beigu svilpi. Iepriekšējā mačā vārtsargs Portnojs pieļāva pāris kļūdas, tāpēc devu iespēju Vlasovam, ar kura darbību spēlē esmu ļoti apmierināts, sacīja Rēzeknes "Blāzma" galvenais treneris Žanis Ārmanis.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  +6 [+] [-]

, 2009-03-22 11:29, pirms 15 gadiem
vēl jau jāpagaida, kamēr blāzma normālos apstākļos uzņems formu un saspēlēsies, tad tik bieži nevajadzētu buut tādām sagrāvēm!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 12:49, pirms 15 gadiem
dragoo, kad tas būs, tad ar liepajniekiem varēsim neizšķirtā nospēlēt, vai pat arī uzvarēt

     [+] [-]

, 2009-03-22 13:09, pirms 15 gadiem
kur Liepājā notika šī spēle?

  -2 [+] [-]

, 2009-03-22 13:34, pirms 15 gadiem
. Diemžēl spēlētājiem nepietika spēka pēdējām piecpadsmit minūtēm, puiši vienkārši jau gaidīja beigu svilpi.

Vēl viens akmentiņš Žaņa dārziņā.Lai ieliktu fiziku ziemā,nav vajadzīgi futbola laukumi,bet pietiek ar to ko dievs devis.Naudas trūkums traucē lai sagatavotu komandu tehniskam futbolam.Piekrītu.Bet kas traucē ielikt komandai fizisko sagatavotību?

  +2 [+] [-]

, 2009-03-22 14:47, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: . Diemžēl spēlētājiem nepietika spēka pēdējām piecpadsmit minūtēm, puiši vienkārši jau gaidīja beigu svilpi.

Vēl viens akmentiņš Žaņa dārziņā.Lai ieliktu fiziku ziemā,nav vajadzīgi futbola laukumi,bet pietiek ar to ko dievs devis.Naudas trūkums traucē lai sagatavotu komandu tehniskam futbolam.Piekrītu.Bet kas traucē ielikt komandai fizisko sagatavotību?
Gudrītis atradies. Tad, kad bija jāsāk normāli trenēties, bija ļoti lielas un pamatotas šaubas par to vai Blāzma vispār piedalīsies virslīgā. Ja nav zināms, kam trenējas, tad arī nevar prasīt to, lai gatavošanās būtu visaugstākajā līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-22 19:51, pirms 15 gadiem
to normis86
Ja es gudrītis ,tad tu muļķītis,bet iztiksim bez asprātībām.
Paskaidro man vienu lietu,KĀPĒC jāspēlē virslīgā,ja tam nav gatavi nevienā jomā!???

     [+] [-]

, 2009-03-22 22:43, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: kur Liepājā notika šī spēle?
Spēle notika DAUGAVAS stadiona rezerves laukumā ar makslīgo segumu blakus galvenājam stadionam,vietu tribinēs ir 800.
';

     [+] [-]

, 2009-03-23 18:27, pirms 15 gadiem
alguns,
ja tu iedosi Rēzeknei dažus miljonus latu, stadiona būvei, tad vairs nebūs tādu jautājumu, kurus tu uzdevi

     [+] [-]

, 2009-03-24 09:09, pirms 15 gadiem
Dark Eagle rakstīja: alguns,
ja tu iedosi Rēzeknei dažus miljonus latu, stadiona būvei, tad vairs nebūs tādu jautājumu, kurus tu uzdevi
Pirms gadiem 6 LOK iedeva Rēzeknes pašvaldībai naudu sporta kompleksa būvniecībai. Pastāvēja tur traktori 3 gadus, un ar to arī visa būvniecība beidzās.

Turklāt, tajā vietā stadions nemaksā ne tuvu ne miljonu! Tā vieta, kur plāno stadionu, ir pat speciāli atrasta, lai tribīnes būtu lētākas, jo stadiona malā ir dabisks kalns. Tur pietiktu ar 150 000.

     [+] [-]

, 2009-03-24 09:18, pirms 15 gadiem
Paskaties, kāds ir laukums ar mākslīgo segumu Ventspilī, un, kāds ir Rēzeknē pie 2. videnes, tu pats lieliski zini. Es ļoti šaubos, ka tādu stadionu plānoja rēzeknieši, bet viņus pamatīgi apšmauca: par pamatīgu naudu atsūtīja parastus zaļus paklājus, nevis futbola segumu... Tas liecina par profesionalitāti! ';