Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" panāk vienošanos ar "Mettas" centra aizsargu Musā

Emils Ozerinskis

"Riga" panāk vienošanos ar "Mettas" centra aizsargu Musā
Baba Musā cīņā ar Žanu Baptistu Leo. Foto: Zigismunds Zālmanis|Riga FC

Latvijas futbola Virslīgas komanda "Riga" pavēstījusi par līguma noslēgšanu ar 22 gadus veco Ganas spēlētāju Baba Musā, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja "Mettas" krāsas.

22 gadus vecais un 188 cm garais ganietis Baba Musā pērn bija viens no nedaudzajiem "Mettas" leģionāriem. Zaļibalto rindās Virslīgā un Latvijas kausā aizvadot kopā 18 spēles un gūstot divus vārtus, Musā izpelnījās "Riga" uzmanību un kā pārbaudāmais spēlētājs devās ar komandu uz pēcsezonas turnīru Kiprā.

Aizvadītajā sezonā Musā bieži iekrita acīs arī Sportacentrs.com futbola apskatniekiem, kuri piecas reizes iekļāva "Mettas" rindās spēlējošo centa aizsargu savās simboliskajās Virslīgas izlasēs.

Jaunajā sezonā "Riga" rindās spēlēs divi futbolisti ar Ganas pasi. Īsi pēc sezonas noslēguma "Riga" paziņoja par Vācijā dzimušā Džoselfo Bārnsa piesaistīšanu. Bārnss starptautiskajā arēnā pārstāv tēva dzimto Ganu un gada ievadā piedalījās U20 Āfrikas kausā.

Ar Musā piesaistīšanu "Riga" turpina sastāva komplektāciju jaunajai sezonai no aizsardzības līnijas. Vienība jau ziņojusi, ka pagarināti līgumi ar malējiem aizsargiem Armandu Pētersonu un Antonu Kurakinu, bet visskaļākā pastiprināšanās galvaspilsētas komandas izpildījumā līdz šim bijusi ar Latvijas izlases pamatsastāva malējo aizsargu Raivi Jurkovski, kurš atgriezīsies Virslīgā pēc sezonas pavadīšanas Īrijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/404

  +1 [+] [-]

, 2021-12-20 18:52, pirms 3 gadiem
Kaut kā Rigai ar sāk patikt meļņi.. Un tiešām Metta? Nepietika ar MR sarkano kartīti - Muritalu?

     [+] [-]

, 2021-12-20 18:56, pirms 3 gadiem
Ja Riherts vēl būtu treneris tur, tad teiktu, ka savējos velk iekšā

     [+] [-]

, 2021-12-21 11:23, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kaut kā Rigai ar sāk patikt meļņi.. Un tiešām Metta? Nepietika ar MR sarkano kartīti - Muritalu?
Kāda starpība kāda cilvēkam ir ādas krāsa? Kāpēc par to ir jāpiekasās?