Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" vīlusies LFF lēmumā un sola vairs nespēlēt pie mākslīgā apgaismojuma

"Liepāja" vīlusies LFF lēmumā un sola vairs nespēlēt pie mākslīgā apgaismojuma
Artūrs Karašausks. Foto: Optibetvirsliga.com

Lēmumu "Liepājas" un RFS maču pārcelt uz 25. novembri un sākt to no pirmās minūtes liepājnieku ģenerālmenedžeris Dāvids Jansons sarunā ar Sportacentrs.com sauc par netaisnīgu, turklāt sola mājas spēles pie mākslīgā apgaismojuma vairs neaizvadīt. Savukārt RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis spēles pārcelšanu uzskata par loģisku.

Abu komandu cīņu sestdien Liepājā nepietiekama apgaismojuma dēļ pārtrauca 66. minūtē, un tobrīd vadībā ar 1:0 atradās mājinieki. Lai arī liepājnieki piedāvājuši pretiniekiem atlikušo mača daļu izspēlēt svētdien, RFS no tā atteicās un devās uz Rīgu. Apgaismojuma trūkums gan tiešā veidā nav jānoveļ uz Liepājas klubu, jo tobrīd elektrības problēmas bija arī citviet pilsētā, turklāt AS "Sadales tīkla" skaidrojums nodots arī Latvijas Futbola federācijā, kas norāda, ka pie elektroapgādes pārtraukumiem var būt vainojamas ne vien problēmas publiskajā elektrotīklā, bet arī klientu īpašumu iekšējos elektrotīklos. Tādējādi Virslīgas organizācijas komiteja nevar viennozīmīgi secināt, vai par pēkšņajām apgaismojuma problēmām atbildība ir tikai spēles organizatoriem.

Tiesa, "Optibet" Virslīgas čempionāta reglamentā nemaz nav punkta, kas šādu apstākļu gadījumā paredzētu spēles atlikušās daļas aizvadīšanu citā dienā. Čempionāta organizācijas komiteja lēma šo dueli pārcelt uz 25. novembra pulksten 13:00 un sākt to no pirmās minūtes, bet sestdienas mačs, tostarp lieliskais Mārtiņa Ķigura vārtu guvums, ir anulēts.

"Skaidrs, ka šis lēmums nav taisnīgs. Pēc pārtrauktās sestdienas spēles organizācijas komitejas locekļi Artūrs Saļņikovs un Jurijs Andrejevs, kā arī spēles delegāts piedāvāja maču līdz galam izspēlēt svētdienā. Tam mēs piekritām un bijām gatavi izmitināt arī pretinieku komandu, viņiem tas nesagādātu nekādas papildus izmaksas. Tomēr RFS atteicās, neko negribēja risināt un tikt pie kompromisa. Viņi diezgan ātri pameta stadionu, kamēr mēs vēl domājām, kā to visu atrisināt. Tikai pēc tam RFS pateica, ka ir ceļā uz Rīgu un atpakaļ vairs nebrauks. Tas mūs mazliet pārsteidza," neslēpj Jansons.

Viņš uzskata, ka RFS vēlējusies, lai "Liepājai" piešķirtu tehnisko zaudējumu, un nosauc to par absurdu.

"Latvijas futbolā ir tikai daži laukumi ar mākslīgo apgaismojumu. Kad Virslīga mums jautāja, vai esam gatavi mājās spēlēt pie apgaismojuma, lai nepārklātos translācijas, spērām soli pretī un piekritām. Tomēr tagad, kad ne mūsu vainas dēļ ir bijis elektrības pārrāvums, mačs tiek atcelts un būs jāizspēlē no jauna. Tas nešķiet godīgi," neizpratnē ir Jansons, kurš uzsver, ka "Liepāja" savā laukumā pie mākslīgā apgaismojuma vairs nespēlēšot. "Skaidrs, ka nākotnē to vairs nedarīsim, lai gan televīzijā tas izskatās daudz labāk un stadionā rada futbola atmosfēru. Pašiem spēlētājiem un arī apmeklētājiem šādos apstākļos ir patīkamāk baudīt futbolu. Izskatās, ka nevienam tas nerūp."

Jansons arī atzīst, ka organizācijas komiteja šajā lēmumā aizstāvējusi RFS intereses. "Kad pārtrauca spēli, rezultāts bija 0:1, un viņi bija nomainījuši vairākus vadošos futbolistus. Ja mačs būtu jāatsāk, atlikušās 25 minūtes viņiem būtu diezgan grūtas. Kas to lai zina, kā būtu, bet šāds lēmums ir daudz, daudz labāks RFS komandai nekā mums."

"Nezinu, kas nenostrādāja līdz galam, varbūt federācijai uzreiz strikti vajadzēja pieņemt lēmumu, ka atlikusī mača daļa jāizspēlē nākamajā dienā. Visus būtu jānostāda fakta priekšā, bet tas netika izdarīts. Ko darīt? Gatavosimies mačam 25. novembrī un laukumā dosimies ar divtik lielu dusmu. Cerams, ka taisnība uzvarēs, un to laukumā izdarīsim arī mēs," cerīgs ir Jansons.

Tikmēr Verpakovskis bija apmierināts ar spēles pārcelšanu. "Lēmums šķiet taisnīgs un loģisks. Nevaru iedomāties, kā šī spēle novembrī varētu tikt izspēlēta no minūtes, kad to sestdien apturēja, un kādi būtu sastāvi. Vēl arī saprotu, ka reglamentā nav nemaz tāda punkta, kā izspēlēt spēli no minūtes, kad to pārtrauca."

RFS ģenerāldirektors atkārtoja jau pirmdien portālam pausto, ka sestdien no Liepājas devušies prom un nav vēlējušies izspēlēt atlikušo daļu svētdien, jo trešdien komandai svarīga cīņa Latvijas kausa ceturtdaļfinālā pret "Riga" futbolistiem. "Pretiniekiem tādā gadījumā būtu par vienu dienu ilgāka atpūta nekā mums. Mums kauss ir svarīgs un arī pretinieks principiāls. Negribējām pretiniekiem sniegt šādu priekšrocību."

1 2 66 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2020-10-20 12:02, pirms 4 gadiem
Kāpēc katrā rakstā kaut kas cits? Izplatam dezinformāciju. Tikko iepriekšējā rakstā bija rakstīts par to, ka Sadales tīkls neuzņēmās visu vainu un teica, ka iespējams bijuši arī lokālie bojājumi. Te atkal raksta:

"Apgaismojuma trūkums gan tiešā veidā nav jānoveļ uz Liepājas klubu, jo tobrīd elektrības problēmas bija visā pilsētā, turklāt AS "Sadales tīkla" skaidrojums nodots arī Latvijas Futbola federācijā."

Kā tad īsti ir? Sadales tīkls uzņēmās atbildību vai nē?
Iepriekšējā rakstā:
"AS "Sadales tīkls" pēc "Liepājas" pieprasījuma savā vēstulē norāda, ka pie elektroapgādes pārtraukumiem var būt vainojamas ne vien problēmas publiskajā elektrotīklā, bet arī klientu īpašumu iekšējos elektrotīklos."

  +6 [+] [-]

, 2020-10-20 12:21, pirms 4 gadiem
100% Namejs vainīgs. Uztaisīja īso ar savu neloģiski domājošo atveri. 😀

  +6 [+] [-]

, 2020-10-20 12:46, pirms 4 gadiem
ĶIGUR,LŪDZU IESIT VIŅIEM 2 GOLUS TAJĀ NEPAREIZĀ SPĒLĒ. Un vispār visai komandai janokanojas uz atriebības cīņu.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

 +10 [+] [-]

, 2020-10-20 13:12, pirms 4 gadiem
KAd Māris plāno nolikt Mandātu?

 +11 [+] [-]

, 2020-10-20 13:25, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vispār jau FKL var priecāties, ka vadoties pēc AS "Sadales tīkls" vēstules LFF neiešķieba viņiem tehnisko zaudējumu, bet izvēlējas iet uz Zālamana lēmumu.
Cirvis. Dzīvo Liepājā un tādu sū.du gvelz. Būtu nokaunējies. Mičmans job.utijs

  +9 [+] [-]

, 2020-10-20 13:25, pirms 4 gadiem
Ļurba rakstīja: KAd Māris plāno nolikt Mandātu?
Māri jādzen no Domes ar sūdainu koku prom

 +12 [+] [-]

, 2020-10-20 13:31, pirms 4 gadiem
Niknums pārākajā pakāpē.
Lff pierāda,ka futbola reputācija tai nav svarīga.

  +4 [+] [-]

, 2020-10-20 13:34, pirms 4 gadiem
bomžu federācija = bomžu izlase

  +5 [+] [-]

, 2020-10-20 13:35, pirms 4 gadiem
FKL varētu spēlētājus nedot izlasei, jo.papikdus spēle tagad.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-20 13:40, pirms 4 gadiem
bondža rakstīja: Cirvis. Dzīvo Liepājā un tādu sū.du gvelz. Būtu nokaunējies. Mičmans job.utijs
Doāju ja tu būtu tikpat nožēlojami tukls kā viņš arī būtu īgns. Tak savu mantu nav redzējis cik gadus.

 +14 [+] [-]

, 2020-10-20 14:04, pirms 4 gadiem
Kas te ko spriedelēt.RFS gluži vienkārši izmantoja situāciju,lai izmuktu no pelnītā zaudējuma.Pie reizes izmantojot nepilnības sacensību nolikumā.Tas arī viss.Kāpēc nepilnības? Tāpēc,ka atļāvās neņemt vērā sacensību organizātoru Saļņikova un Andrejeva,kā arī spēles delegāta viedokli,zinot,ka viņiem par to nekas nebūs,kaut gan ir jau arī disciplinārās reglamenta 5.2 punkts,kurš skan šādi-Ja komanda atsakās spēlēt vai turpināt iesākto spēli.(tiek pieškirts tehniskais zaudējums ar 0-3 700,-EUR un/vai D.R. p.1.6 paredzētās sankcijas)
PS.Ievērojiet,ka pie teksta turpināt iesākto spēli nav sacīts tajā pašā dienā vai nākošajā rītā.FK Liepājai vajadzētu iesniegt apelāciju un uzspiest uz šo punktu.RFS tehniskais zaudējums par patvaļīgu spēles nepabeigšanu.Kā jums tāds risinājums?Starp citu LFF arī šos dažādi tulkojamos nolikuma punktus nemainīs,jo tad nebūs iespējas manipulēt,kā notika šoreiz.

 +10 [+] [-]

, 2020-10-20 14:08, pirms 4 gadiem
Tipiski žīdisks gājiens no rfskas. Tāpat uz tablo paliks otrie.. Kausā rītdien visi par Rìga FC!!

  +6 [+] [-]

, 2020-10-20 14:09, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vispār jau FKL var priecāties, ka vadoties pēc AS "Sadales tīkls" vēstules LFF neiešķieba viņiem tehnisko zaudējumu, bet izvēlējas iet uz Zālamana lēmumu.
Nekas viņiem nav jāpriecājās. Pederācija atņēma uzvaru.

  +4 [+] [-]

, 2020-10-20 14:28, pirms 4 gadiem
Esmu liepājnieks, lai arī ne liels futbola fans. Šajā gadījumā ļoti sāpīgi, ka FK "Liepāja" tiek sodīti par to, kur nav pie vainas. Nedomāju, ka pie pilna stadiona apgaismojuma, bet lietus, slapja sniega vai sniega apstākļos (kādi noteikti var būt 25.novembrī), redzamība būs labāka kā aizvadītās sestdienas vakarpusē. Pie tam, novembrī noteikti futbola laukums būs ļoti sliktākā stāvoklī dēļ laika apstākļiem kādi tie parasti ir "klasiskajās Liepājas ziemās". Futbols tiek spēlēts ļoti dažādos laika apstākļos, tātad, nebūs vienādu situāciju un apstākļu no vienas spēles uz otru. Bet neatkarīgi no laika apstākļiem spēles notiek! Savukārt, 18.10. spēle netika pabeigta dēļ sliktākas redzamības kā "kungi" vēlētos.
Mjā, žēl mūsējo, kas tiešām aizvada mačus vienā no labākajiem Latvijas stadioniem šoreiz Force Majeure dēļ. Turamies un domājam par uzvaru pār RFS 25.11.2020.!
P.S. Namej! Man kauns par Tevi!

  +3 [+] [-]

, 2020-10-20 14:43, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tipiski žīdisks gājiens no rfskas. Tāpat uz tablo paliks otrie.. Kausā rītdien visi par Rìga FC!!
Domāju,ka visiem futbola līdzjūtējiem,visos Latvijas stadionos vajadzētu paust savu attieksmi pret šo klubu !
Agrāk raka ,tiesneši ,laukumā ,bet nu jau tas notiek kabinetos ...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-20 14:53, pirms 4 gadiem
Vislabāk rīkot plkst. 9-nos no rīta. Ir gaišs un LFF darboņi dabūs piecelties agrāk ( ap 4-iem ) lai apmeklētu spēli.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-20 15:27, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tipiski žīdisks gājiens no rfskas. Tāpat uz tablo paliks otrie.. Kausā rītdien visi par Rìga FC!!
šļušenko un vepris !

  +6 [+] [-]

, 2020-10-20 15:28, pirms 4 gadiem
Cūcība pret FKL visaugstākajā pakāpē. Ļoti ceru, ka FKL vadība cīnīsies līdz galam, jo tādu patvaļu un visataļauju LFF gaiteņos, nedrīkst pieļaut no atsevišķu klubu un indivīdu pueses. Hramovs un Jansona kungi, nepalieciet par muļķiem, cīnieties līdz galam. Visa sabiedrība, izņemot Nameju, šoreiz ir taisnības, tātad FKL pusē. Alguns ļoti pareizi uzrakstīja, kur var pieķerties.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-20 15:33, pirms 4 gadiem
Žēl FKL, kam viņi šogad ir gājuši cauri, un cik nervus ir prasījis sponsoriem tas, lai komanda spētu tomēr cīnīties par EK. Un atkal bezdibenī kāds iemet. Kauns un negods RFS kluba vadībai un treneriem. Tā tās lietas, vīri, nenotiek. Toties Namejam prieki!!

     [+] [-]

, 2020-10-20 15:38, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Kas te ko spriedelēt.RFS gluži vienkārši izmantoja situāciju,lai izmuktu no pelnītā zaudējuma.
Nevajag pārspīlēt! 67.minūtē pie rezultāta 1:0 tomēr ir pāragri spriest par kādas komandas uzvaru vai zaudējumu.
"Liepājai" ar šo lēmumu atņēma pelnītos vārtus. Vai tie būtu uzvaras vārti, mēs nekad neuzzināsim.

  +9 [+] [-]

, 2020-10-20 15:47, pirms 4 gadiem
Kāds tur brīnums par šādu lēmumu? Kas ir RFS sponsors? Un kāda uzņēmuma intereses stāv aiz LFF prezidenta?

  +3 [+] [-]

, 2020-10-20 15:53, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Kas te ko spriedelēt.RFS gluži vienkārši izmantoja situāciju,lai izmuktu no pelnītā zaudējuma.Pie reizes izmantojot nepilnības sacensību nolikumā.Tas arī viss.Kāpēc nepilnības? Tāpēc,ka atļāvās neņemt vērā sacensību organizātoru Saļņikova un Andrejeva,kā arī spēles delegāta viedokli,zinot,ka viņiem par to nekas nebūs,kaut gan ir jau arī disciplinārās reglamenta 5.2 punkts,kurš skan šādi-Ja komanda atsakās spēlēt vai turpināt iesākto spēli.(tiek pieškirts tehniskais zaudējums ar 0-3 700,-EUR un/vai D.R. p.1.6 paredzētās sankcijas)
PS.Ievērojiet,ka pie teksta turpināt iesākto spēli nav sacīts tajā pašā dienā vai nākošajā rītā.FK Liepājai vajadzētu iesniegt apelāciju un uzspiest uz šo punktu.RFS tehniskais zaudējums par patvaļīgu spēles nepabeigšanu.Kā jums tāds risinājums?Starp citu LFF arī šos dažādi tulkojamos nolikuma punktus nemainīs,jo tad nebūs iespējas manipulēt,kā notika šoreiz.
Visu cieņu. Ventspilij Liepājas nedienas pašā laikā, bet Tu objektīvi un bezkaislīgi šķetini lietu.

  +4 [+] [-]

, 2020-10-20 16:09, pirms 4 gadiem
Latfootball rakstīja: Nevajag pārspīlēt! 67.minūtē pie rezultāta 1:0 tomēr ir pāragri spriest par kādas komandas uzvaru vai zaudējumu.
"Liepājai" ar šo lēmumu atņēma pelnītos vārtus. Vai tie būtu uzvaras vārti, mēs nekad neuzzināsim.
Piekrītu,ka pāragri spriest,jo futbolā viss kas var gadīties.Tomēr parunāju ar kompetentu cilvēku,kurš vēroja šo spēli stadionā un viņš teica,ka situācija laukumā tobrīd bija tāda,ka drīzāk liepājnieki gūtu otros vārtus,nevis RFS iesistu atbildes.Tiesa,par šo faktu nav pat ko diskutēt,jo tas ir no operas,kā būtu,ja būtu.Toties faktus neapgāzīsi,ka RFS aizmuka no stadiona,kā noperti suņi.Starp citu personīgi man pat tāds lēmums apmierina vairāk,jo neesmu Liepājas FK līdzjutējs.Un lai kā neciešu Šišhanova valdīšanu šobrīd,tomēr dzeltenzilās krāsas man tuvāk.Un Ventspilj liepājnieku neveiksme šajā spēle bija daudz izdevīgaka.Tikai viena problēma,neciešu netaisnību.Un šoreiz LFF manuprāt pieņēma lēmumu,kurš vairāk par labu RFS.Un vēl viens jautājums.Kur garantija,ka RFS un Liepāja ceturdaļfinālā nezaudēs.Un ja tā notiks,tad pārspēlei vajadzētu notikt 28-29 oktobrī,nevis vienu kārtu līdz čempionāta beigām,kad gandrīz viss var būt skaidrs,jeb kādam neko nevajadzēs,bet kādam dikti vajadzēs.

     [+] [-]

, 2020-10-20 16:13, pirms 4 gadiem
Jā,Liepāja bija ļoti kompakta un koncentrēta. Ribka ļoti drošs.
Lff lēmums ir pievilkts aiz matiem, nevis pēc butības.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-20 16:14, pirms 4 gadiem
kika81 rakstīja: Žēl FKL, kam viņi šogad ir gājuši cauri, un cik nervus ir prasījis sponsoriem tas, lai komanda spētu tomēr cīnīties par EK. Un atkal bezdibenī kāds iemet. Kauns un negods RFS kluba vadībai un treneriem. Tā tās lietas, vīri, nenotiek. Toties Namejam prieki!!
Kādā sakarā tev vēl RFS? Priekškam viņiem šaut sev kājā. LFF pieņem lēmumu un viss.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-20 16:15, pirms 4 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Jā,Liepāja bija ļoti kompakta un koncentrēta. Ribka ļoti drošs.
Lff lēmums ir pievilkts aiz matiem, nevis pēc butības.
Tulīt vēl sāks stāstīt kā viena spēle Liepājai atņēma čempionu titulu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-20 16:29, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Un vēl viens jautājums.Kur garantija,ka RFS un Liepāja ceturdaļfinālā nezaudēs.Un ja tā notiks,tad pārspēlei vajadzētu notikt 28-29 oktobrī,nevis vienu kārtu līdz čempionāta beigām,kad gandrīz viss var būt skaidrs,jeb kādam neko nevajadzēs,bet kādam dikti vajadzēs.
LFF lēmumā tā arī teikts: mača norises datumu var mainīt atkārībā no abu vienību sekmēm Latvijas kausa izcīņas turnīrā.

     [+] [-]

, 2020-10-20 16:30, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Piekrītu,ka pāragri spriest,jo futbolā viss kas var gadīties.Tomēr parunāju ar kompetentu cilvēku,kurš vēroja šo spēli stadionā un viņš teica,ka situācija laukumā tobrīd bija tāda,ka drīzāk liepājnieki gūtu otros vārtus,nevis RFS iesistu atbildes.
Es arī skatījos spēli un RFS bija ļoti labs moments uzreiz pēc ielaistajiem vārtiem. Kopumā spēle, manuprāt, bija līdzīga.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-20 17:16, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tipiski žīdisks gājiens no rfskas. Tāpat uz tablo paliks otrie.. Kausā rītdien visi par Rìga FC!!
Tu vienreiz jau man neatbildēji, un tāpēc jautāšu vēlreiz-vai tu tiešām VIENMĒR CITU INTERESES stādi augstāk par SAVĒJĀM?

  -4 [+] [-]

, 2020-10-20 17:23, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tulīt vēl sāks stāstīt kā viena spēle Liepājai atņēma čempionu titulu.
Ņemot vērā, ka FKL šosezon no RFS dabūja vislielāko kāvienu (2:5), un pakāsa arī otro spēli starp abām šīm komandām (3:0), tad tagad apgalvot, ka FKL noteikti šo spēli būtu uzvarējuši ir gana dīvaini.
Vajadzēja normāli spēlēt jau no sezonas sākuma, un nevis tagad cepties par kaut ko, kas tagad nekādi nav pierādāms.

     [+] [-]

, 2020-10-20 17:24, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tu vienreiz jau man neatbildēji, un tāpēc jautāšu vēlreiz-vai tu tiešām VIENMĒR CITU INTERESES stādi augstāk par SAVĒJĀM?
Pričom te manas intereses? Es kritizēju LFF pieņemto lēmumu un rfskas nesportisko rīcību!

  -1 [+] [-]

, 2020-10-20 17:25, pirms 4 gadiem
Avatars rakstīja: Esmu liepājnieks, lai arī ne liels futbola fans. Šajā gadījumā ļoti sāpīgi, ka FK "Liepāja" tiek sodīti par to, kur nav pie vainas. Nedomāju, ka pie pilna stadiona apgaismojuma, bet lietus, slapja sniega vai sniega apstākļos (kādi noteikti var būt 25.novembrī), redzamība būs labāka kā aizvadītās sestdienas vakarpusē. Pie tam, novembrī noteikti futbola laukums būs ļoti sliktākā stāvoklī dēļ laika apstākļiem kādi tie parasti ir "klasiskajās Liepājas ziemās". Futbols tiek spēlēts ļoti dažādos laika apstākļos, tātad, nebūs vienādu situāciju un apstākļu no vienas spēles uz otru. Bet neatkarīgi no laika apstākļiem spēles notiek! Savukārt, 18.10. spēle netika pabeigta dēļ sliktākas redzamības kā "kungi" vēlētos.
Mjā, žēl mūsējo, kas tiešām aizvada mačus vienā no labākajiem Latvijas stadioniem šoreiz Force Majeure dēļ. Turamies un domājam par uzvaru pār RFS 25.11.2020.!
P.S. Namej! Man kauns par Tevi!
Droši kauns! Man nav žēl!

  -3 [+] [-]

, 2020-10-20 17:29, pirms 4 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Pričom te manas intereses? Es kritizēju LFF pieņemto lēmumu un rfskas nesportisko rīcību!
Beidz izvairīties no konkrēta jautājuma!
LFF pieņēma tieši tādu lēmumu, kādu vadoties no LFF Disciplinārā reglamenta varēja pieņemt. Un pie tam visvieglāko priekš FKL kā spēles uzņemošai pusei, jo vadoties pēc AS "Sadales tīkls" vēstules varēja iešķiebt arī tehnisko zāģi.
Tas ka kādu fanu grupa ir kaut ko izperinājusi savās galvā, nebūt nenozīmē ka tā ir taisnība.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-20 17:33, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Beidz izvairīties no konkrēta jautājuma!
LFF pieņēma tieši tādu lēmumu, kādu vadoties no LFF Disciplinārā reglamenta varēja pieņemt. Un pie tam visvieglāko priekš FKL kā spēles uzņemošai pusei, jo vadoties pēc AS "Sadales tīkls" vēstules varēja iešķiebt arī tehnisko zāģi.
Tas ka kādu fanu grupa ir kaut ko izperinājusi savās galvā, nebūt nenozīmē ka tā ir taisnība.
Beidz tos gļēvuļus vienreiz aizstāvēt!
Normāli džeki būtu līdzīgi kā sanmarīnieši izgulējuši nakti un no rīta maču pabeoguši!
1 2 66 komentāri