Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas čempione RFS noslēdz trīs gadu līgumu ar uzbrucēju Konē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Virslīgas čempione RFS noslēdz trīs gadu līgumu ar uzbrucēju Konē
Mohameds Konē. Foto: RFS

Latvijas futbola Virslīgas čempione RFS paziņojusi par trīs gadu līguma noslēgšanu ar 20 gadus veco Kotdivuāras uzbrucēju Mohamedu Konē. Vienošanos iespējams pagarināt vēl uz gadu.

Latvijas čempione RFS paziņojusi, ka tā noslēgusi trīs gadu līgumu ar 20 gadus veco Kotdivuāras uzbrucēju Mohamedu Konē. Vienošanos iespējams pagarināt vēl uz sezonu.

Konē kluba rindās aizvadīja vienu pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas, to darot mačā pret ''Daugavpili''. Šī nav viņa pirmā pieredze Eiropā - 2021. gadā viņš pievienojās Austrijas komandai ''Kapfenberg'', kopumā šīs valsts pēc spēka otrajā līgā 40 spēlēs gūstot trīs vārtus. Kā norāda RFS, tad Konē varot spēlēt gan flangos, gan kā centra uzbrucējs.

RFS jauno sezonu sācis ar uzvaru un zaudējumu. Pirmajā kārtā komanda galotnē izrāva uzvaru pār ''Audu'' (2:1), bet otrajā kārtā ar 0:1 piekāpās ''Valmierai''. Trešajā kārtā komandai būs jāspēkojas pret ''Liepāju'', kas jauno čempionātu sākusi ar divām neveiksmēm.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-papildina-tala...

  +1 [+] [-]

, 2024-03-19 14:28, pirms mēneša
Neredzu citur kur viņu ielikt kā vien RFS uzbrukuma smailē kā centra uzbrucēju. Citas pozīcijas jau RFS sastāvā ir stabili aizpildītas.

  +3 [+] [-]

, 2024-03-19 14:56, pirms mēneša
Pārbaudīja vienā spēlē, izdomāja, ka neder, bet tagad, kad sezona nesākas tik gludi, kā gribētos, paņēma "ja nu izšauj". Šis ir tas Latvijas futbola līmeņa cēlējs, kuram līdzīnoties augs pašmāju spēlētāji?

  +1 [+] [-]

, 2024-03-19 16:19, pirms mēneša
Nu skatoties uz Rfs līdzšinējo stratēģiju, drīzāk jautājums kur sūtīs īrē. Ja nu vienīgi Lemajičam trauma nopietnāka

  +1 [+] [-]

, 2024-03-19 19:07, pirms mēneša
No vienas puses jau RFS tākā būtu sapratīgi domājošs klubs, bet .... nu kā komandai kura vēlas spēlēt eirokausos var būt tikai viens normāls uzbrucējs (tas pats traumatisks un vismaz pus sezonu nav formā) !!! Pārējie aizstājēji ir totālas virslīgas viduvējības šo brīnumbērnu ieskaitot.

     [+] [-]

, 2024-03-19 22:53, pirms mēneša
transfērlogs taču ciet, pa kurieni tad šamais ielīda kluba pieteikumā???
vai līdz vasarai nespēlēs?

     [+] [-]

, 2024-03-20 00:29, pirms mēneša
Pandora rakstīja: Pārbaudīja vienā spēlē, izdomāja, ka neder, bet tagad, kad sezona nesākas tik gludi, kā gribētos, paņēma "ja nu izšauj". Šis ir tas Latvijas futbola līmeņa cēlējs, kuram līdzīnoties augs pašmāju spēlētāji?
Nosauc lūdzu kvalitatīvu pašmāju uzbrucēju, kas var spēlēt centra uzbrucēja pozīcijā? Es varu nosaukt Marko Regžu (Riga FC) un 2023.g. sezonā neslikti spēlēja veterāns E.Višņakovs pārstāvot SK Super Nova. Vairāk arī es nespēju šobrīd iedomāties, kas varētu kvalitatīvi no vietējiem spēlētājiem aizlāpīt RFS komandai konkrēto pozīciju.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-20 13:33, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: Nosauc lūdzu kvalitatīvu pašmāju uzbrucēju, kas var spēlēt centra uzbrucēja pozīcijā? Es varu nosaukt Marko Regžu (Riga FC) un 2023.g. sezonā neslikti spēlēja veterāns E.Višņakovs pārstāvot SK Super Nova. Vairāk arī es nespēju šobrīd iedomāties, kas varētu kvalitatīvi no vietējiem spēlētājiem aizlāpīt RFS komandai konkrēto pozīciju.
Taisnības labad, rfs nevarēja nosaukt Regžu, kad viņiem viņš bija komandā, tā komanda diez ko neizceļas ar iespēju došanu vietējam produktam.

     [+] [-]

, 2024-03-20 14:58, pirms mēneša
mo taverna rakstīja: transfērlogs taču ciet, pa kurieni tad šamais ielīda kluba pieteikumā???
vai līdz vasarai nespēlēs?
Viņš jau 7/8.martā bija iekļauts kluba pieteikumā.
Un brīvos aģentus vēl ir iespējams pieteikt līdz 6.aprīlim.

     [+] [-]

, 2024-03-20 17:19, pirms mēneša
Esot zibens zellis...
100m noskrien 11sek ar kokosriekstu maisu kamiešus...

     [+] [-]

, 2024-03-20 18:53, pirms mēneša
erred rakstīja: Esot zibens zellis...
100m noskrien 11sek ar kokosriekstu maisu kamiešus...
Dzirdēju, ka sapņo spēlēt Latvijas izlasē...