Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Licencēšanas komisijas vadītājs: "LFF jāturpina uzraudzīt "Skonto""

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Licencēšanas komisijas vadītājs: "LFF jāturpina uzraudzīt "Skonto""
Virslīgas labākais snaiperis Vladislavs Gutkovskis ("Skonto")
Foto: Juris Gūtmans

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka LFF Licencēšanas komisija (LK) nepiešķīra licenci spēlēšanai Virslīgā "Skonto", Rīgas "Daugavai" un Daugavpils "Daugavai", savukārt LFF Apelāciju komisija (AK) deva zaļo gaismu "Skonto", atstājot spēkā liegumu abām "Daugavām". Piedāvājam LK komisijas vadītāja Āra Kakstāna komentāru par AK pieņemto lēmumu.

Āris Kakstāns: "Pirmkārt, man ir prieks, ka LFF institūciju lēmumi licencēšanas jautājumos šobrīd demonstrē visaugstāko kvalitāti starp visām Latvijas sporta federācijām. Iespējams, pat visā Baltijā. Neesmu gan redzējis lietuviešu un igauņu lēmumus, lai tā droši apgalvotu. Taču no šiem LFF institūciju lēmumiem uzreiz var just, ka, sākot ar šo gadu, lēmumu formas un satura kvalitātes latiņa ir pacelta diezgan augstu.

Par saturu un lēmumu būtību: no vienas puses, par "Skonto" runājot, ja augstāka instance atceļ Licencēšanas komisijas lēmumu, tātad mums, LK, ir vēl izaugsmes iespējas, kā varam savu lēmumus labāk pamatot, lai tos nebūtu pamats apšaubīt vai atcelt. Bet tīri par Apelāciju komisijas motīviem negribu komentēt, tas jau ir beidzies process. Vienīgais, ko varu pateikt par lēmuma sekām uz šo sezonu - kā saprotu no Apelāciju komisijas lēmuma par "Skonto", tad sezonas gaitā LFF uzraudzībai pār šo klubu būs jāturpinās. Apelāciju komisija tieši norāda, ka ar šo lēmumu klubam nemaz nav garantēta pilna sezona, jo licencēšanas noteikumu prasības ir jāizpilda visas sezonas garumā.

Ja LFF biedri kongresā 31.martā lems saglabāt esošo Licencēšanas komisijas kodolu, tad uzskatu, ka tā lēmumu kvalitātes vēl tālāka pilnveidošana varēs turpināties iesāktajā garā. Ja arī pēc kongresa būs cits komisijas sastāvs, tad šogad ir ieguldīts liels darbs, lai jau nākamajos gados komisijai būtu skaidrāki kritēriji, pēc kuriem vadīties lēmumu pieņemšanā. Šī komanda ļoti atbildīgi pieiet saviem pienākumiem, visas trīs neizsniegtās licences tika izsvērtas un apdomātas. Tieši tas arī mudināja Apelāciju komisiju rūpīgāk izvērtēt visus argumentus. Ne velti Apelāciju komisija divus lēmumus no trijiem atstāja spēkā."

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 09:29, pirms 10 gadiem
"Apelāciju komisija deva zaļo gaisu Skonto". Saprotu, pārrakstīšanās, bet made my day

  +1 [+] [-]

, 2015-02-20 09:35, pirms 10 gadiem
Pilnīgi izprotams akmentiņš Apelācijas komisijas "dārziņā".Šī sezona pierādīs ,kura no komisijām strādā kvalitatīvāk.Gadījumā ,ja turpināsies pērnā gada cirks ar Skonto sodīšanu par pieņemto lēmumu nepildīšanu,tad pirmais kam būtu jāatkāpjās no ieņemamā sabiedriskā amata ir Apelācijas komisijas vadītājs.Šobrīd licenzēsanas komisijai ir pilnīga taisnībā un attiecībā par Skonto viņi jau tagad noņem no sevīm pilnu atbildību.Ne jau par velti tapa šis raksts.Manuprāt tas nozīmē ,ka ar Skonto joprojām ir lielas problēmas.

PS.Man kā Ventspils futbola līdzjutējam galīgi negribētos ,lai Skonto kluba līdzjutēji atkal skandinātu zināmos saukļus,gadījumā ,ja tiks noņemti komandai punkti.Un viņi to darīs

     [+] [-]

, 2015-02-20 10:14, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: PS.Man kā Ventspils futbola līdzjutējam galīgi negribētos ,lai Skonto kluba līdzjutēji atkal skandinātu zināmos saukļus,gadījumā ,ja tiks noņemti komandai punkti.Un viņi to darīs
Algun visi tie T.G.H. , TOTOanši u.t.t. profili iekš SC ir TROĻĻI,nekādu sakaru šiem nav ar skontas līdzjutējiem un līdzjušanu,rīkles gan šamiem ir pamatīgas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja