Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Auda" apstrīdējusi punktu atņemšanu un vērsusies Lozanas tiesā

Emils Ozerinskis

"Auda" apstrīdējusi punktu atņemšanu un vērsusies Lozanas tiesā
Tomislavs Stipičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

"Optibet" futbola Virslīgas komanda "Auda" nav samierinājusies ar tai atņemto uzvaru 27. jūnija spēlē pret "Mettu" un vērsusies Lozanas sporta arbitrāžas tiesā. Zaļimelno treneris Tomislavs Stipičs ir drošs, ka Šveicē komanda atgūs trīs punktus.

27. jūnija Virslīgas duelis starp "Audu" un "Mettu" iegāja vēsturē ne tikai ar Andra Riherta atgriešanos pie mettiešu stūres, bet arī tam sekojošu drāmu, kurā komandas apmainījušās ar trīs punktiem turnīra tabulā. Pašā spēlē "Auda" guva uzvaru ar 2:0. Tomēr pirms spēles "Audai" radās sarežģījumi ar protokola aizpildīšanu, tajā nespējot ierakstīt komandas galveno treneri Tomislavu Stipiču un aizsargu Rendiju Šibasu, kurš spēlē devās uz maiņu.

Pēc "Mettas" protesta sākotnēji LFF disciplinārā komiteja piesprieda "Audai" nosacītu sodu, pakratot ar pirkstu un piešķirot 400 eiro sodu, taču spēles rezultātu paturot spēkā. "Metta" sekojoši vērsās apelāciju komitejā, kas lēma, ka "Audai" pienākas tehniskais zaudējums. Tādējādi "Metta" tika pie trīs svarīgiem punktiem, kas zaļibaltajiem ļāva atstāt Virslīgas čempionāta pēdējo pozīciju.

Šodien Stipičs atklāja, ka "Auda" vērsusies Lozanas tiesā, lai atgūtu trīs atņemtos punktus. Horvātu speciālistam zinoši cilvēki esot apstiprinājuši, ka "Audai" ir ļoti labas iespējas gūt sev labvēlīgu lēmumu. Pie tāda rezultāta "Metta" nonāktu atkal līdzās par neizkrišanu spēlējošajām "Spartakam" un "Super Nova" komandām. Savukārt Ķekavas komanda pietuvotos "Liepājai" līdz četru punktu atstatumam.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-18 22:44, pirms 2 gadiem
Lai uzvar Auda. Mettas kabinetu cīnītājiem liels v.aks.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-18 23:09, pirms 2 gadiem
Cerams,ka Auda arī uzvarēs un tas atgriezīs arī intrigu,gan cīņā par ceturto vietu,gan par palikšanu virslīgā.Pārāk niecīgs Audas pārkāpums,lai atņemtu trīs godīgi izcīnītus punktus.

     [+] [-]

, 2022-09-18 23:42, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Cerams,ka Auda arī uzvarēs un tas atgriezīs arī intrigu,gan cīņā par ceturto vietu,gan par palikšanu virslīgā.Pārāk niecīgs Audas pārkāpums,lai atņemtu trīs godīgi izcīnītus punktus.
Domā līdz sezonas beigām kautkāds lēmums būs? Būtu jautri, ja lēmums par labu Audai tiktu pieņemts kautkad nākamgad ap jāņiem un tad izrādītos, ka uz pirmo līgu vajadzēja izkrist Mettai nevis Supernovai