Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempionei ''Valmiera'' atceļ jaunu spēlētāju reģistrācijas liegumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čempionei ''Valmiera'' atceļ jaunu spēlētāju reģistrācijas liegumu
''Valmiera'' galvenais treneris Jurģis Kalns. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja šodien ir atcēlusi Virslīgas čempionei ''Valmierai'' jaunu spēlētāju reģistrēšanas liegumu, jo klubs ir izpildījis finansiālās saistības gan pret Doņeckas ''Shakhtar'', gan Kazaņas ''Rubin''.

Iepriekš Latvijas Virslīgas čempionei ''Valmierai'' tika piespriests liegums jaunu spēlētāju reģistrācijai, jo tā nebija nokārtojusi finansiālās saistības pret diviem klubiem - Doņeckas ''Shakhtar'' un Kazaņas ''Rubin''. Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja piektdien, izskatot lietas dokumentus, konstatējusi, ka ''Valmiera'' ir izmaksājusi ''Shakhtar'' pienākušos kompensāciju par Romāna Jakubas trenēšanu un sagatavošanu, bet pret Kazaņas ''Rubin'' nokārtotas finansiālās saistības par Viktora Aleksandrova pāreju. Līdz ar to ''Valmierai'' ir atcelts jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegums vietējā līmenī, bet FIFA tai ir atcēlusi starptautisko spēlētāju transfēru liegumu.

Jau zināms, ka jaunā Virslīgas sezona sāksies 11. martā. Pirmajā kārtā un atklāšanas mačā savstarpēji spēkosies čempione ''Valmiera'' pret 2021. gada čempioni RFS. Tikmēr otrajā kārtā ''Valmiera'' 18. martā spēkosies pret Kurzemes vienību ''Liepāju''. Otrajā kārtā arī gaidāms Rīgas derbijs starp RFS un ''Riga''.

2022. gada Virslīgas čempionātā pirmo reizi par čempioniem kļuva ''Valmieras'' futbolisti, kuri apsteidza gan 2021. gada čempioni RFS, gan pirms tam trīskārtējo uzvarētāju ''Riga'', kas čempionātā ieņēma otro vietu. Starpsezonā ''Valmieras'' komandu pametuši vairāki līderi - Rihards Matrevics pārcēlies uz ''Riga'', Raimonds Krollis uz Itālijas A sērijas klubu ''Spezia'', bet Kamilo Mena un Daisuke Jokota pastiprinājuši Polijas augstākās līgas vienības.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14624/lff-dk-1...

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 18:14, pirms 2 gadiem
Pēdējais laiks sākt komplektēt komandu

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 18:15, pirms 2 gadiem
Cerams,ka papildināsies ar kaut cik vērtīgiem kadriem,lai aizstātu aizgājušos komandas līderus.Naudiņa taču nopelnīta.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 18:18, pirms 2 gadiem
gircc rakstīja: Pēdējais laiks sākt komplektēt komandu
Gan jau ka komanda tiek komplektēta, vnk līdz ar šo liegumu oficiāli neviena pievienošanās netika izsludināta (piemēram, Kairmani, Sliede u.c.). Tagad šīs pārejas varēs arī oficiāli apstiprināt

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 18:20, pirms 2 gadiem
Interesanti, kā pie pašreizējām sankcijām var izpildīt finansiālās saistības ar Krievijas klubu 🙂

  +2 [+] [-]

, 2023-02-17 18:32, pirms 2 gadiem
Nu tūlīt nāks iekšā vagons pēc vagona 😂

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 18:35, pirms 2 gadiem
Nesen noslēdzās spēle starp Luganskas Zorja un Riga FC .Šeit pavisam cits futbols Latvijas komandas izpildījumā ar tikko redzēto Liepājas un Kijevas Dinamo maču.Rīdzinieki uzvar ar 4:2(0:1) Zorja mājas lapa var atrast spēles ierakstu.https://www.youtube.com/watch?v=QlOxT8JJTyQ

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 21:17, pirms 2 gadiem
Cerams ,viss būs oki doki. Galvenais,lai kl nebūtu baigā izgāšanās. Saimniekiem jau plāns droši vien ir!?

  +1 [+] [-]

, 2023-02-17 21:19, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Nesen noslēdzās spēle starp Luganskas Zorja un Riga FC .Šeit pavisam cits futbols Latvijas komandas izpildījumā ar tikko redzēto Liepājas un Kijevas Dinamo maču.Rīdzinieki uzvar ar 4:2(0:1) Zorja mājas lapa var atrast spēles ierakstu.https://www.youtube.com/watch?v=QlOxT8JJTyQ
Rīga draudīgi izskatījās arī pirms pagājušās sezonas, jeb nesaki hip pirms hop

  +2 [+] [-]

, 2023-02-18 07:47, pirms 2 gadiem
fall in love rakstīja: Rīga draudīgi izskatījās arī pirms pagājušās sezonas, jeb nesaki hip pirms hop
Vispārībā es runāju par vakardien redzētām divām spēlēm.Par virslīgas turnīra prognozēm neesmu minējis ne vārda,ja nu vienīgi vienā komentā nosaucu RFS un Riga FC par galvenajiem pretendentiem uz titulu.Pagaidīsim komandu spēlētāju vārdiskos pieteikumus sezonai un tad jau varam sākt zīlēt kafijas biezumos.

     [+] [-]

, 2023-02-18 16:22, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Vispārībā es runāju par vakardien redzētām divām spēlēm.Par virslīgas turnīra prognozēm neesmu minējis ne vārda,ja nu vienīgi vienā komentā nosaucu RFS un Riga FC par galvenajiem pretendentiem uz titulu.Pagaidīsim komandu spēlētāju vārdiskos pieteikumus sezonai un tad jau varam sākt zīlēt kafijas biezumos.
labis cienītais, tavas norādes uz minēto ir precīzas