Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavu" varētu papildināt kamerūnietis un japānis

Agris Suveizda

"Daugavu" varētu papildināt kamerūnietis un japānis
"Daugavas" galvenais treneris Tamazs Pertija
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LMT Virslīgas klubu Daugavpils "Daugavu" tuvākajā laikā varētu papildināt vairāki spēlētāji. Visticamāk, Virslīgai tiks pieteikts japāņu uzbrucējs, bet, ja izdosies panākt vienošanos par finansiālo pusi, domājams, ka Latgales klubā varētu spēlēt arī kamerūniešu uzbrucējs, kas savulaik pabijis Madrides "Real" sistēmā.

Daugavpils "Daugavu" jau pavisam drīz varētu papildināt vairāki leģionāri. Pašlaik kopā ar klubu trenējas divi kamerūnieši un japānis. Viens no viņiem ir 21 gadu vecais uzbrucējs Lionels Franks Džimgū-Čumbū, kuram ir arī Spānijas pilsonība. Džimgū-Čumbū jaunieša gados pabijis arī tādu slavenu spāņu klubu kā "Valencia" un Madrides "Real" sistēmā, bet pēc karaliskā kluba C komandas viņš pārgāja uz "Xerez", savukārt pēdējā viņa pietura ir "Alicante" vienība. Otrs kamerūnietis ir Žans Pols Ncongo, kurš var darboties gan aizsarga, gan pussarga pozīcijā. 25 gadu vecais Ncongo izspēlējies vairākos Kamerūnas klubos, bet 2008.gadā pārcēlās uz Slovākijas Superlīgas komandu "Dunajská Streda ", kas ir arī viņa pēdējā darba vieta. Savukārt 26 gadus vecais japāņu uzbrucējs Nagaoka Go spēlējis gan Brazīlijā, gan Kanādā, gan Itālijā un Francijā, bet pēdējais viņa klubs ir Polijas pēc spēka trešās līgas pārstāve "Przebój Wolbrom".

"Aizvadījām treniņspēli, un Leo būs noderīgs. Taču šim spēlētājam ir viens nosacījums - viņš ir cita līmeņa futbolists. Pārrunāsim ar kluba direktoru, ja tiks panākta vienošanās par finansēm, viņš spēlēs pie mums. Otrs spēlētājs [Žans Pols Ncongo] pagaidām neatstāj iespaidu. Vēl ir nedēļa laika, skatīsimies un lemsim, kas un kā. Bet japānis ir tas, kas nepieciešams, noteikti pieteiksim čempionātam," par potenciālajiem jaunpienācējiem sacīja "Daugavas" galvenais treneris Tamazs Pertija.

Daugavpils futbola klubs pēc pirmā riņķa ar 13 izcīnītiem punktiem turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. Nākamo spēli "Daugava" aizvadīs jau šosestdien, kad savā laukumā uzņems Rīgas "Olimpu".

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-06-16 21:13, pirms 14 gadiem
Diez gan sakariigi liekas

     [+] [-]

, 2010-06-16 21:16, pirms 14 gadiem
Čumbu vizītkarte izskatās ļoti laba

 +22 [+] [-]

, 2010-06-16 21:19, pirms 14 gadiem
Laikam peļņa totikā sanāca

 +49 [+] [-]

, 2010-06-16 21:23, pirms 14 gadiem
Lai nu kā interesantāk LV klubos redzēt leģionārus no eksotiskākām valstīm, vai Rietumeiropas nevis kaut kur no Krievijas, vai Ukrainas, jo to pašiem pietiek!

 +25 [+] [-]

, 2010-06-16 21:24, pirms 14 gadiem
Archibald rakstīja: Laikam peļņa totikā sanāca
Jap Tamazs šodien uz Šveici uzlika!

  +8 [+] [-]

, 2010-06-16 21:25, pirms 14 gadiem
oho, totopils pastiprinās

 +21 [+] [-]

, 2010-06-16 21:26, pirms 14 gadiem
Neredzēju sportacentrā rakstu, taču nra.lv lasīju, ka LFF, atceļot Pertijas diskvalifikāciju, ir ietaupījusi milzīgus līdzekļus, no kuriem nāktos šķirties tiesu darbu dēļ. Jau tagad LFF juristu algošanai Dinaburg lietā esot iztērējuši 40000 eiro, šie juristi esot izvērtējuši, ka Starptautiskajā arbitrāžā LFF zaudētu vienos vārtos un nāktos šķirties no milzīgām summām.
Citāts no raksta:
Aizkulisēs dzirdamas runas, ka nedz Gavrilovs, nedz Pertija negrasījās samierināties ar mūža diskvalifikāciju un nopietni brieda pamatīga tiesāšanās. Juristu konsultācijām šajā lietā jau iztērēti aptuveni 40 000 eiro, taču šī summa ir nenozīmīga salīdzinājumā ar to, kas būtu jāmaksā tiesāšanās gadījumā. Turklāt jāņem vērā, ka pierādījumi par spēļu pirkšanu un pārdošanu federācijai bija ļoti vāji, lai neteiktu, ka nebija vispār, un izredzes uz pozitīvu iznākumu – minimālas. Līdz ar to pušu starpā panākts mierizlīgums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2010-06-16 21:36, pirms 14 gadiem
Diez pats Tamaziks var izrunāt savu jaunieguvumu uzvārdus ?

  +5 [+] [-]

, 2010-06-16 21:41, pirms 14 gadiem
Nu re. Interesanti, interesanti. Lai arī "Daugavai'' manās acīs nav tā labākā slava, šādas ziņas man patīk, jo šādu spēlētāju piesaiste komandai un čempionātam nāks tiks par labu. Interesanti būtu redzēt Latvijā tik eksotiskus leģionārus, un, par pirmo spēlētāju runājot, viņam tiešām jābūt labam, jo Real sistēmā viduvējības nenonāk...

 +13 [+] [-]

, 2010-06-16 22:19, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: un tu tam pats tici?
Man nav kādam jātic, man ir pietiekami laba izglītība, lai pats varētu izdarīt secinājumus.

     [+] [-]

, 2010-06-16 23:01, pirms 14 gadiem
To japanieti pats pazistu jo kad atradijos kanadieshu klubam vins tur speleja un tika uzskatits par vienu no ligas MVP taja izstaja kanadas liga nevis taja ko SC deve ar 3 klubiem

  +1 [+] [-]

, 2010-06-16 23:25, pirms 14 gadiem
Mr. Punkts, kad beidzot atklāsi savu identitāti? Būtu interesanti uzzināt, kas par letiņu braukā pa Velsas, Kanādas u.c. klubiem. Kaut kad sen atpakaļ minēji, ka spēlē tajā pašā līgā, kur Štolcers pabija(vēl spēlē?)

     [+] [-]

, 2010-06-16 23:47, pirms 14 gadiem
He he tagad izskatas ka celgala trauma ir uzvarejusi un tagad esmu shtolcera ligas (conference) kluba jaunieshu treneris no julija. Varbut ja sc vai parsportu bus interese paradisies info kur atklashu ;-)

  +6 [+] [-]

, 2010-06-16 23:49, pirms 14 gadiem
Ehh, pēc virsraksta jau likās, ka Eto'o un Honda, bet nekā...:-(

     [+] [-]

, 2010-06-16 23:51, pirms 14 gadiem
the return of the punkts rakstīja: He he tagad izskatas ka celgala trauma ir uzvarejusi un tagad esmu shtolcera ligas (conference) kluba jaunieshu treneris no julija. Varbut ja sc vai parsportu bus interese paradisies info kur atklashu ;-)
Netā nekādu info neatradu. Tad jau Mr. Punkts ir Štolcera vecuma? Vai pāragri beidzi karjeru?

     [+] [-]

, 2010-06-16 23:58, pirms 14 gadiem
Mr punkts ir stipri jaunaks par shtolci no bernibas bija celgala trauma un bija galvenais iemesls kapec talu futbolista karjera netiku. Bet jaunaja kluba bushu spelejosh treneris. Koncentrejoties uz treneshanu un tikai ka rezerves gk.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-17 00:22, pirms 14 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Mr punkts ir stipri jaunaks par shtolci no bernibas bija celgala trauma un bija galvenais iemesls kapec talu futbolista karjera netiku. Bet jaunaja kluba bushu spelejosh treneris. Koncentrejoties uz treneshanu un tikai ka rezerves gk.
Esi vārtsargs? Nebūtu iespējams aizbraukt uz tavu klubu atrādīties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-06-17 11:21, pirms 14 gadiem
kasagrande rakstīja: Neredzēju sportacentrā rakstu, taču nra.lv lasīju, ka LFF, atceļot Pertijas diskvalifikāciju, ir ietaupījusi milzīgus līdzekļus, no kuriem nāktos šķirties tiesu darbu dēļ. Jau tagad LFF juristu algošanai Dinaburg lietā esot iztērējuši 40000 eiro, šie juristi esot izvērtējuši, ka Starptautiskajā arbitrāžā LFF zaudētu vienos vārtos un nāktos šķirties no milzīgām summām.
Citāts no raksta:
Aizkulisēs dzirdamas runas, ka nedz Gavrilovs, nedz Pertija negrasījās samierināties ar mūža diskvalifikāciju un nopietni brieda pamatīga tiesāšanās. Juristu konsultācijām šajā lietā jau iztērēti aptuveni 40 000 eiro, taču šī summa ir nenozīmīga salīdzinājumā ar to, kas būtu jāmaksā tiesāšanās gadījumā. Turklāt jāņem vērā, ka pierādījumi par spēļu pirkšanu un pārdošanu federācijai bija ļoti vāji, lai neteiktu, ka nebija vispār, un izredzes uz pozitīvu iznākumu – minimālas. Līdz ar to pušu starpā panākts mierizlīgums.
Kā Tev šķiet vai Guņa & Co, to nezināja......,neparedzēja......... par šīm izmaksām ar kādām varētu saskarties,un vai nezināja ka viņiem (LFF)nav pierādījumu......?
Smukas atrunas,smuki izbeigta lieta ,un lasot, it kā viss loģiski!
Bet patiesībā, kā ieriekš rakstīju ,pašu LFF taisītas aizdomīgas uzvaras,tiek maksimāli maldināta (apmānīta)sabiedrība,arī ar TV starpniecību ,un tagad paziņo, ka tas būtu visiem labāk neiet tālāk, un neciešam finansiālos zaudējumus!Tad jau daugavu ārā ,dinu atpakaļ virslīgā,kas būs sakarā ar šo jautājumu,nedrīkst nepalikt nesodīti tie, kuri patvaļīgi izmeta klubu no virslīgas.
LFF Jāsoda