Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Jelgavas" cietoksni sargājušais Stūriņš papildina Virslīgas medaļnieces rindas

"Jelgavas" cietoksni sargājušais Stūriņš papildina Virslīgas medaļnieces rindas
Raivo Stūriņš. Foto: Ruslans Antropovs

Debijas sezonā Latvijas futbola Virslīgā 27 no 36 spēlēm "Jelgavas" vārtus sargājušais Raivo Stūriņš nākamsezon pārstāvēs bronzas medaļnieci un UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas dalībnieci "Audu", vēsta klubs.

19 gadīgais futbolists "Jelgavas" pirmā vārtsarga lomu pārliecinoši pārņēma vasarā, no 5. jūnija līdz Virslīgas pēdējai kārtai 11. novembrī pilnā apmērā piedaloties 21 spēlē pēc kārtas un sešās no tām savā cietoksnī bumbu neielaižot. Stūriņš jelgavniekiem palīdzēja 1. septembrī izbraukumā apspēlēt (5:3) tā brīža līderi "Riga".

"Jelgava" aizvadītajā sezonā sakrāja 40 punktus, noslēdzot pirmo sešinieku, bet 58 punktus sakrājusī "Auda" par piecu punktu tiesu apsteidza tuvāko sekotāju "Valmieru".

Stūriņš novembrī pirmoreiz tika izsaukts uz Latvijas U21 valstsvienības treniņnometni, noskatoties latviešu zaudējumā (0:1) pārbaudes spēlē pret Azerbaidžānas jauniešiem.

Izmantotie avoti:
https://www.facebook.com/fkauda/pos...


, 2023-12-15 16:15, pirms 5 mēnešiem
Tagad labs jautājums, kas ar Ozolu notiek nākamsezon.
, 2023-12-15 16:20, pirms 5 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Tagad labs jautājums, kas ar Ozolu notiek nākamsezon.
Neticu, ka Auda viņu paturēs. Varbūt varētu doties kaut kur uz ārzemēm.
, 2023-12-15 18:47, pirms 5 mēnešiem
Aleksandrovs sezonas beigās arī labu sniegumu parādīja
, 2023-12-15 19:13, pirms 5 mēnešiem
Barca Nr.1 rakstīja: Aleksandrovs sezonas beigās arī labu sniegumu parādīja
Jap, tieši tāpēc Ozols visticamāk iet prom. Virslīgā jau viņam grūti atrast pareizo vietu, ne jau ies uz apakšgalu, no top5 Riga nav vajadzīgs un Valmiera būtu komiski, tas nekad nenotiks.
, 2023-12-16 00:23, pirms 5 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Jap, tieši tāpēc Ozols visticamāk iet prom. Virslīgā jau viņam grūti atrast pareizo vietu, ne jau ies uz apakšgalu, no top5 Riga nav vajadzīgs un Valmiera būtu komiski, tas nekad nenotiks.
Jautājums tika kam viņu vajag ārzemēs? Mirklis, kad bija jāmūk bija pirms pāris gadiem, kad bija galvenais vilcējs Eirokausos FCR.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.