Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Černomordijs un Ozols izmēģinās spēkus Spānijas trešajā līgā

Rolands Eliņš

Černomordijs un Ozols izmēģinās spēkus Spānijas trešajā līgā
Roberts Ozols "Riga" vārtos
Foto: Mārtiņš Sīlis/Futbola Virsliga

„SynotTip” futbola Virslīgas komandas „Riga” futbolisti Roberts Ozols un Antonijs Černomordijs aizvadīs 10 dienu treniņus Spānijā kopā ar „Segunda B” līgas komandu „Marbella”.

„Segunda B” ir Spānijas pēc spēka trešā spēcīgākā līga, kas šosezon iedalīta četrās grupās pa 20 komandām. „Marbella” spēlē ceturtajā grupā un pēc 14 spēļu kārtām ieņem otro vietu. Šāda vieta sezonas noslēgumā ļautu komandai piedalīties pārspēlēs par vietu Spānijas „Segunda Divison”, kas ir otra spēcīgākā valsts līga aiz „La Liga”.

Par savu spēlētāju došanos uz „Marbella” vienību paziņojusi „Riga” savā „Twitter” profilā. Norādīts, ka pagaidām runa ir tikai par desmit dienu ilgiem treniņiem šīs komandas sastāvā.

21 gadus vecais vārtsargs Roberts Ozols ārzemju futbola klubā līdz šim vēl nav spēlējis, bet šosezon Virslīgā piedalījās trīs mačos. Iepriekš viņš pārstāvējā Rīgas „Daugavu” un Jūrmalas „Spartaku”.

Savukārt 20 gadus vecais aizsargs Antonijs Černomordijs iepriekš izmēģināja savus spēkus vienā no Polijas spēcīgākajām komandām Poznaņas „Lech”, taču līdz tās galvenajam sastāvam tā arī neizlauzās. Iepriekš viņš pārstāvēja „Daugavpili”, bet šosezon „Riga” rindās Virslīgā piedalījās 11 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RigaFC_Official

     [+] [-]

, 2016-11-15 23:08, pirms 8 gadiem
Interesanti. Spānija, protams, ir futbola lielvalsts un šis ir klubs, kuram ir iespēja iekļūt otrajā līgā, kurā jaunā vecumā spēlēt nu nemaz nebūtu slikti. Ozolam, kurš Riga ir vairāk vai mazāk rezerves vārtsargs, šāda pāreja būtu vairāk nekā labs variants. Protams, ar nosacījumu, ja arī Spānijā netiek ņemts kā rezervists. Attiecībā uz Černomordiju - varbūt tomēr jānostabilizējas Virslīgā, jāpietuvinās izlasei un tad var par ārzemēm domāt. Ja tiek otrajā līgā, protams, ļoti labi, bet, ja ne, tad šādi var arī no vietējā futbola radara pazust.

Ulimbaševam, šķiet, arī bija pirms kāda laika iespēja pāriet uz ESP 4. vai 3. līgu, bet viņi ar aģentu toreiz lēma, ka labāk palikt Latvijā vai gaidīt labāka līmeņa ārzemju kluba piedāvājumu.