Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

FK "Ventspils" iesniegusi protestu

FK "Ventspils" iesniegusi protestu
Romāns Grigorčuks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc svētdien Daugavpilī aizvadītās spēles, kurā cīnījās neizšķirti 0:0 ar vietējo "Dinaburg", futbola klubs "Ventspils" iesniedzis protestu, jo mājinieku rindās laukumā izgāja spēlētājs, kurš pirms mača nebija ierakstīts spēles protokolā.

Runa ir par Andreju Markovu, kas "Dinaburg" sastāvā aizvadīja visas 90 minūtes, lai gan viņš netika ierakstīts spēles protokolā, vēsta "Ventspils" kluba mājaslapa internetā. Markovs, kas spēlēja ar 35. numuru, pat nebija rezervistu vidū. Viņš tika ierakstīts protokolā vēlāk, jau spēles laikā. Savukārt protokolā ar numuru 35. tika minēts Ivans Rodins, kas nepiedalījās spēlē. Saskaņā ar disciplināro reglamentu "Dinaburgai" ir jāpiespriež tehniskais zaudējums ar rezultātu 0:3.

Romans Grigorčuks, "Ventspils" galvenais treneris:
- "Dinaburga" sastāvā spēlēja nepieteiktais spēlētājs, ko mēs nevaram atstāt bez ievērības. Iesniedzām protestu un domājam, ka "Ventspils" komandai jāpiešķir trīs punkti.

Tamazs Pertija, "Dinaburg" galvenais treneris:
- Mūsu sastāvā tiešām spēlēja Markovs nevis Rodins. Nesaprotu, kā mēs varējām pieļaut tādu kļūdu, bet diemžēl tā tika pieļauta. Man ir kauns skatīties saviem futbolistiem acīs, kas 90 minūtes lieliski cīnījās pret čempioniem, bet tagad, spriežot pēc visa, nāksies zaudēt pat vienu punktu.

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

1 2 62 komentāri

 +42 [+] [-]

, 2008-09-15 12:24, pirms 16 gadiem
Viss skaidrs - audējums ar 0:3. Man liekas, ka reglaments nemaz neko citu neparedz... stulbi. Žēl Dinaburg.
p.s. cepuri nost Pertijas priekšā jo tas ir drosmīgi atzīt savu vainu.

 +11 [+] [-]

, 2008-09-15 12:26, pirms 16 gadiem

Atkal intriga pazudīs! Šitik ideali rezultāti bija!!!
Slēpts komentārs: Fan-fans

 +17 [+] [-]

, 2008-09-15 12:29, pirms 16 gadiem
Fan-fans rakstīja: Nu jā viens pats Markovs spēlēja un neļāva Ventspilij uzvarēt.
Lūzeri .

noteikumi ir un paliek noteikumi!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-09-15 12:31, pirms 16 gadiem
amatieros arii ne viena vien shaada komanda ir - ja nevar uzvareet laukumaa, tad maximaali jaameegjina piesieties visam, par ko vareetu iedot tehnisko uzvaru

  +2 [+] [-]

, 2008-09-15 12:32, pirms 16 gadiem
Zheel. Visa intriga atkal veejaa. Ja taa notiks, tad skatiitaaju stadionos rudenii buus veel mazaak. Skatiitaaju galvenais kriteerijs ir nevis kaada atseviskja kluba ambiicijas, bet intriga. Zheel, tiesaam ka taa iznaaca.

  +9 [+] [-]

, 2008-09-15 12:32, pirms 16 gadiem
Fan-fans rakstīja: Nu jā viens pats Markovs spēlēja un neļāva Ventspilij uzvarēt.
Lūzeri .

riktigs amurs esi nau runa par to bet par noteikumiem kas visiem vienadi
Slēpts komentārs: kasparello99

  +6 [+] [-]

, 2008-09-15 12:37, pirms 16 gadiem
Lai cik nu bēdīgi nebūtu, Ventspilij tomēr taisnība, dari ko darīdams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-15 12:39, pirms 16 gadiem
normali ,es del si ta neskirta nevareju noraut totalizatora,

  +2 [+] [-]

, 2008-09-15 12:39, pirms 16 gadiem
tagad laikam varesu????????????

     [+] [-]

, 2008-09-15 12:45, pirms 16 gadiem
Ventiņu stilā - nespēj vinnēt laukumā, vinnēs pēc tam. Čempioni, ko lai saka!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-15 12:54, pirms 16 gadiem
Papiiri paliek papiiri ( reglaments ). Ja reiz jurists vinus ir sastaadiijis, tad otram juristam ( gudram ) ir pa spekam visu apiet. Tikai jautaajums ir vai Skonto, LM un Dinaburg vadiitaaji taadu spees atrast.

  +5 [+] [-]

, 2008-09-15 12:58, pirms 16 gadiem
massbeat rakstīja: Ventiņu stilā - nespēj vinnēt laukumā, vinnēs pēc tam. Čempioni, ko lai saka!

Un kas tad tur slikts? Diez vai Dinaburga, ja kaut kas tāds būtu gadījies Ventspilij, piekrītoši mātu ar galvu - nu tā jau gadās - un atstātu spēkā rezultātu. Arī bļautu pa puslatviju, ka vajag anulēt rezultātu un piešķirt zaudējumu.

  -4 [+] [-]

, 2008-09-15 13:06, pirms 16 gadiem
Uzskatu, ka tas ir zaudeetaaju gaajiens.
Kaada starpiiba vai pieteikts vai nepieteikts. Vinjsh tomeer ir no Daugavas komandas. vareetu veel diskuteet, ja vinjsh buutu izgaajis uz mainju, bet shaadaa situaacijaa ? - varbuut tomeer V-pils treneriem jau speeles laikaa vajadzeeja celt traci. Un ja V-pilnieki buutu izraavushi uzvaru kaut vai ar 1:0, tad vinji pat klusinjaam par shaadu prikolu nerunaatu !!! Zaudeetaaju gaajiens....

  -3 [+] [-]

, 2008-09-15 13:07, pirms 16 gadiem
To bish nevis Daugavas speeleetaajs, bet Dinaburg

  +8 [+] [-]

, 2008-09-15 13:11, pirms 16 gadiem
Prospekts rakstīja: Uzskatu, ka tas ir zaudeetaaju gaajiens.
Kaada starpiiba vai pieteikts vai nepieteikts. Vinjsh tomeer ir no Daugavas komandas. vareetu veel diskuteet, ja vinjsh buutu izgaajis uz mainju, bet shaadaa situaacijaa ? - varbuut tomeer V-pils treneriem jau speeles laikaa vajadzeeja celt traci. Un ja V-pilnieki buutu izraavushi uzvaru kaut vai ar 1:0, tad vinji pat klusinjaam par shaadu prikolu nerunaatu !!! Zaudeetaaju gaajiens....

Pieteikts, nepieteikts - tā Tu vari sētas mačā kapāt, nevis oficiālā spēlē. Un ja nu šis nepieteiktais spēlētājs gūst uzvaras vārtus... Arī teiksi, ka nekas tak no tā nemainās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-09-15 13:13, pirms 16 gadiem
Piekriitu Prospekts. Cita runa vareetu buut, ja speletajs butu izgaajis laukumaa bez licences , diskvalificeets vai ko tml. Ja nemaldos, tad lidziga situacija bija LM un neviens nevienam zaudeejumu nepieskjiira. Dotajaa situaacija tiiri tehniska kljuuda aizpildot protokolu. Ar LM un Osipovu pagaajuso sezonu bija identiska situaacija, bet viss palika pa vecam.

  -4 [+] [-]

, 2008-09-15 13:15, pirms 16 gadiem
Tamazs Pertija...vaidzeja uzvanit J.Dargacam (FK Abuls) un noprasit,ka tur ir ar tiem neierakstitajiem laukuma speletajiem zem svesiem uzvardiem!!!!
tad zinatu un varetu skatities saviem speletajiem acis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-09-15 13:22, pirms 16 gadiem
Nu un tad ja guutu vaartus ? Vinjam tach nau aizliegums speeleet !!! Kaa teica, kasparello, maza kljuuma aizpildot protokolu, taas nau nekaadas mahinaacijas...te censhas pasniegt suudus uz zelta paplaates....

  +2 [+] [-]

, 2008-09-15 13:36, pirms 16 gadiem
Nesaprotu, kur ir probleema?? Speletajs bija ar speleetaaja licenci speleesanai Dinaburg sastaavaa, nebija diskvalificeets. Tiiri mehaanisa kljuume. Nezinu, vai vajadzeetu anuleet rezultaatu sinii gadijumaa, bet naudas sodu profilaksei gan. Tur piekriitu.

  -4 [+] [-]

, 2008-09-15 13:59, pirms 16 gadiem
nožēlojami, nevareja Ventspils iegūt punktus, tak sāka brēkt, jo baidās, ka drīz uz pēdām uzskāps LM VAI SKONTO, fujjjjjjj, riebjas, bet Valērijs tiešām pamainīja pirmajā puslaikā uz pareizo numuru, nu gadās kļūdas cilvēkiem, varbūt viņš kompjūterī au automātu ielika Rodinu, ne puiši saņems prēmijas un ne punktu,ļoti žēl,jo šogad patiešām interesants sezons, aizraujoš, ja agrāk jau sezonas sākumā varēja zināt, kas uzvarēs, bet tagad ir nezināms,varbūt LM izraus 1 vietu vai vel kas.
Kad spēlēja LMinaburga pirmo spēli ruzultats bija 1:0 ,tuču dinaburgai neieskaitīja 1 vārtus, bet LM ieskaitīja,kuri bija nespēlē, nekas nekliedza neko, kaut bija netā un video,bet ko darīt tiesneši

  -2 [+] [-]

, 2008-09-15 14:04, pirms 16 gadiem
kasparello99 rakstīja: Nesaprotu, kur ir probleema?? Speletajs bija ar speleetaaja licenci speleesanai Dinaburg sastaavaa, nebija diskvalificeets. Tiiri mehaanisa kljuume. Nezinu, vai vajadzeetu anuleet rezultaatu sinii gadijumaa, bet naudas sodu profilaksei gan. Tur piekriitu.

tad kaada jeega protokoliem vispaar? iet viiri uzsist bumbu,bet kāds LFF parstavis pec macha tikai paskataas vai visiem ir licence kruushu kabataa!
zaudeetaaju gaajieni ir niideet par to, ka kaads veelas, lai tiktu ieveroti pashas LFF pienjemtie likumi. Starp citu, fkv visai biezhi todelj ir dabuujis pa muguru, taa kaa visi paarmetumi nevietaa.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-15 14:14, pirms 16 gadiem
Peteris Neimanis, VB
Protams kartibai ir jabut, tur piekriitu. Bet LM par sadu pasu joku pagajuso sezonu ( speletajs iznaca uz mainju, kas nebija protokolaa), nekaadi punkti netika atnjemti. Kaapeec tagad tie buutu jaatnjem Dinaburg? Ja nemaldos, tad toreiz LM tika sveikaa ar naudas sodu.

  -4 [+] [-]

, 2008-09-15 14:18, pirms 16 gadiem
Piedāvājums....
Tā kā jaunā UEFA Čempionu līga tūlīt, tūlīt sāksies, gribu piedāvāt cītīgākajiem un azartiskākajiem futbola faniem izklaidi, kas liks sekot ČL norisēm vēl ciešāk...
Gan jau daļa no Jums zina, ka ir tāda iespēja, kā piedalīties UEFA mājaslapā izveidotajai Fantasy Football spēlei. Ideja pavisam vienkārša: Jums ir jāpiereģistrējas en.uclfantasy.uefa.com , tad Jums ir iespēja savai radītajai komandai izvēlēties sastāvu - Jums kontā ir 100milj., un pa šo summu sapērkat 14 vēlamos spēlētājus. Labākais tas, ka pirkt varat spēlētājus no jebkuras komandas (bet laikam nedrīkst būt vairāk kā 3 no vienas komandas). Ideja - Jūs radāt savu sapņu sastāvu, kas, Jūsuprāt, būtu visspēcīgākais. Bet nianse - kā jau tas ir dzīvē, jo labāks spēlētājs, jo dārgāks, tāpēc sastāvs ir jāsabalansē, nebūs tā, ka katrā pozīcijā jums būs pasaules lielākās zvaigznes... Kā tas darbosies? Tad kad savs sapņu sastāvs radīts, gaidām ĪSTOS ČL spēļu rezultātus un pēc tiem katrs spēlētajs ienes punktus, un sasummējot rodas kopējais punktu skaits... (Piem., Tu izvēlies sastāvā Anrī, un reālajā spēlē Anrī gūst vārtus - Tavā kontā nāk +2 punkti, utt., vai arī - ja vārtsargs ielaiž golu, viņam punkti noņemās). Precīza punktu skaitīšana šeit: en.uclfantasy.uefa.com
Tātad, ja Tevi šāda prognožu spēlīte ieinteresēja, es izveidoju privāto līgu esporta lietotājiem, kur mēs varētu sacensties savā starpā Līga tā arī saucas: esports, un lai pievienotos tajai, jāievada šis kods: 61314-12349.
Šis pasākums ir samēra jautrs, it īpaši, ja sacenšas cilvēki, kam ir kaut neliela saikne. Turklāt, atšķirībā no citām prognožu spēlēm, tas viss neaizņem daudz laika. Pamēģinam, ko??

  +4 [+] [-]

, 2008-09-15 14:18, pirms 16 gadiem
Disciplinārā pielikuma sestā punkta sestais apakšpunkts skan tā-par Diskvalificēta, nepieteikta spēlētāja piedalīšanos spēlē vai citas valsts futbolistu kvotas pārsniegšanu komandai tiek piešķirts zaudējums un 300 Ls soda nauda.Nolikums priekš visiem vienāds.

  +3 [+] [-]

, 2008-09-15 14:23, pirms 16 gadiem
kasparello99 rakstīja: Protams kartibai ir jabut, tur piekriitu. Bet LM par sadu pasu joku pagajuso sezonu ( speletajs iznaca uz mainju, kas nebija protokolaa), nekaadi punkti netika atnjemti. Kaapeec tagad tie buutu jaatnjem Dinaburg? Ja nemaldos, tad toreiz LM tika sveikaa ar naudas sodu.

LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJAS DISCIPLINĀRAIS REGLAMENTS
2.8 Ja spēlētājs piedalās oficiālā spēlē, neraugoties uz to, ka nav tiesību to darīt, viņa komanda ir sodāma ar zaudējumu 0:3. Ja spēles rezultāts ir vēl lielāks, tad paliek lielākais rezultāts un naudas sods (skat. pielikumā).
LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJAS DISCIPLINĀRA REGLAMENTA PIELIKUMS
Klubam ieskaita zaudējumu ar 0:3 par:
6.6. Diskvalificēta, nepieteikta spēlētāja piedalīšanos spēlē vai citas valsts futbolistu kvotas pārsniegšanu.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-15 14:32, pirms 16 gadiem
Labi....reglaments, ta reglaments. Bet kaa te dazhi mineeja, ka LM tika sveikaa ar naudas sodu. tad tikai godiigi buutu shaadu pashu naudas sodu piespriest Dinaburg. neko vairaak.

     [+] [-]

, 2008-09-15 14:37, pirms 16 gadiem
Tad rodas jautaajums, ko noziimee fraaze: "nepieteikta speeleetaaja piedaliisanaas speelee.." ??? Nepieteikta klubaa vispaar ( bez licences ) vai pieteikta klubaa kaa speeleetaajs? Speeleetaajs sezonas saakumaa tika pieteikts visai sezonai Dinaburg sastaavaa. "Nepieteikts speeleetaajs speelei" ir plash jeedziens un to var trakteet dazaadi. Manaa uztveree "nepieteikts speeleetaajs" ir speeleetaajs, kurs iziet laukumaa bez attieciigas LFF izdotas licences. Visaa reglamentaa ir ljoti daudz nianshu un var trakteet dazaadi. Taa kaa viens vai otrs leemums par labu vai par sliktu FKV buus objektiivs. Nav jau rakstiits reglamentaa, ka "nepieteikts speleetajs speeles protokolaa". Tad saprastu.

     [+] [-]

, 2008-09-15 14:47, pirms 16 gadiem
Jā, diemžēl kārtējo reizi likuma (=reglamenta) teksts nav sastādīts absolūti nepārprotami, un nav skaidrs, vai ar "nepieteikts spēlētājs" domāts sezonai nepieteikts vai konkrētajai spēlei nepieteikts.
P.S. Ventspils komanda man ir simpātiska, taču nav patīkami, ja tiek izkropļots godīgs (jo Markovam bija tiesības spēlēt) sportisks rezultāts.
1 2 62 komentāri