Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Skonto" saplosa Rīgas "Daugavu"

Egils Broks
Egils Broks
SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas 13. kārtas centrālā spēle vakar norisinājās ''Skonto'' stadionā, kur vietējā komanda Rīgas derbija ietvaros uzņēma Rīgas ''Daugavu''. Viesi pilnībā izgāza pašu spēles sākumu, kā ielaida vārtus pirmā puslaika noslēgumā, skontiešiem uzvaru nodrošinot jau pēc 45 minūtēm. Noslēdzoties spēles 90 minūtēm, uz tablo ''Skonto'' uzvara ar 5:0. Divi vārti Ruslanam Mingazovam, bet pa vieniem Artūram Karašauskam, Valērijam Šabalam un Jurim Laizānam.
Vērtējums: +7

     [+] [-]

, 2013-07-15 10:24, pirms 11 gadiem
Domāju neviens negaidīja tik pārliecinošu Skonto uzvaru. Daugavai pazaudēti punkti, kurus pieraut klāt būs ārkārtīgi apgrūtinoši, ja Skonto turpinās dominēt tā, kā viņi to dara patreiz.

Karašausks bija pelnījis vārtus. Lieliski pats izcīnīja un arī guva tos. Jau iepr. spēlē pret Tiraspol brieda, brieda un tā arī nenobrieda. Būs papildus pārliecība pirms ceturtdienas spēles. 5:52 smieklīga simulācija.

Šabalam skaisti vārti. Dikti aktīvi prasīja piespēli, saņēma to un kolēģi nepievīla.

Gribauskam atkal atvairīta pendele. Malacis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja