Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Podpalijs: „Noraidījumi bijuši gan kā trenerim, gan spēlētājam”

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Podpalijs: „Noraidījumi bijuši gan kā trenerim, gan spēlētājam”
Sergejs Podpalijs
Foto: fkventspils.lv

FK „Ventspils” galvenais treneris Sergejs Podpalijs, pēc komandas uzvaras mačā ar FC „Jūrmalu”, apsveica komandu ar labu spēli un pelnītu uzvaru, bet komentējot epizodi ar nonākšanu tribīnēs, treneris atzina, ka īsti labi tas nav, bet piepilda, ka tā viņam gadījies arī agrāk.

„Mačam gatavojamies nopietni un principā šodien arī nospēlējam labi. Ar to puišus varu apsveikt. Guvām ātrus vārtus, bet otrajā puslaikā jau pārsvars bija lielāks un to arī pārvērtām vārtos. Patika, kā šodien nospēlēja visi uzbrucēji. Viņi guva trīs vārtus, bet arī Riko (Martiness) cīnījās labi. Šibamura nospēlēja visu maču, turklāt darīja to labi, bet nevar teikt, ka viņš kādu izkonkurējis no sastāva. Vienkārši mums vajag variēt ar sastāvu, jo jau sestdien Baltijas līgas fināls,” pēc mača sacīja Sergejs Podpalijs.

Viesu galvenais treneris Seferbejs Ješugovs preses konferencē bija mazrunīgs un steidzīgs: „Kādi te vēl var būt komentāri? Zaudējām komandai, kura šobrīd ir labāka. Gan pēc sastāva, gan spēles. Protams, gribējās ielaist mazāk, bet neko darīt. Sāncešu uzvara bija likumsakarīga. Ventspilī esmu pirmo reizi, bet man šeit tiešām patīk. Lieliska kārtība un lieliska infrastruktūra. Gribētos, lai tāda būta arī Jūrmalā, tad arī varētu mērķus izvirzīt.”

Pirmā puslaika beigās FK Ventspils galvenais treneris tika aizsūtīts tribīnēs, un, komentējot šo epizodi, Podpalijs atzina, ka nebija mierā ar dažiem tiesneša lēmumiem: „Kopumā tiesnesis darbojās labi, taču nebija konsekvences. Ja jau esi nolēmis ļaut cīnīties, tad tā arī dari, taču tā nebija. Otrajā puslaikā pavirši darbojās asistents – ja esi asistents, tad palīdzi galvenajam. Tāpēc arī nedaudz „uzvilkos”. Protams, tas nav labi, taču dažkārt emociju uzplūdos gadās tā izteikties. Man tā gadījies gan trenera, gan spēlētāja karjeras laikā.” Repliku, ka pirms tam ar treneri, kuru bieži vien izraidīja uz tribīnēm, ventspilnieki regulāri kļuva par čempioniem, dzeltenzilo galvenais uzņēma ar smaidu.

Pēc liepājnieku zaudējuma Daugavpilī FK „Ventspils” pozīcijas kļuvušas vēl stabilākas, bet treneris izdarīt tālejošus secinājumus nesteidzas: „Labi, ka šodien uzvarējām, labi, ka esam pirmie, taču vēl priekšā ļoti daudz spēļu. Tāpēc nedrīkstam nomierināties un apstāties, gluži pretēji – jāturpina strādāt, lai spēlētu arvien labāk.”

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 23:43, pirms 13 gadiem
Otrajā puslaikā pavirši darbojās asistents – ja esi asistents, tad palīdzi galvenajam.

Par Kohanu?

  +2 [+] [-]

, 2011-06-15 23:54, pirms 13 gadiem
1 rakstīja: Otrajā puslaikā pavirši darbojās asistents – ja esi asistents, tad palīdzi galvenajam.

Par Kohanu?
tiesnesha assistents tas kas bij solinja pusee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-16 22:06, pirms 13 gadiem
Gadās jau aizsvilties. Nekāds brīnums tas nav, jo arī trenerim ir emocijas. Jāprot tās tikai savaldīt. Ješugova vārdi arī pasaka visu - komanda, kas šobrīd ir stiprāka. Un laikam jau arī visstiprākā...