Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS īrē no Premjerlīgas vicelīderes ''Dynamo'' pievienojas pussargs Galkins

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

RFS īrē no Premjerlīgas vicelīderes ''Dynamo'' pievienojas pussargs Galkins
Vladislavs Galkins. Foto: RFS

Virslīgas čempione RFS paziņojusi, ka tā pastiprinājusi sastāvu ar 19 gadus veco pussargu Vladislavu Galkinu, kurš līdz sezonas beigām komandai pievienojies īrē no Krievijas Premjerlīgas vicelīderes Maskavas ''Dynamo''.

Virslīgas čempione RFS šobrīd Turcijā aizvada treniņnometni, kur svētdien spēkojās neizšķirti 1:1 pārbaudes mačā ar Krievijas Premjerlīgas klubu Maskavas ''Dynamo''.

Šodien klubs vēsta, ka tieši no ''Dynamo'' tā īrēs 19 gadus veco pussargu Vladislavu Galkinu, kurš pirmās komandas rindās aizvadījis vienu maču Krievijas kausa izcīņā, kā arī ir spēlējis Krievijas U15 un U17 izlasēs. Krievijas Premjerlīgā Galkins debitēja šogad, kad ''Dynamo'' spēlēja pret Tulas ''Arsenal''.

Lielāko spēļu praksi pussargs ieguva, pārstāvot Maskavas ''Dynamo'' otro komandu. RFS ar ''Dynamo'' vienojusies par Galkina īri līdz sezonas beigām. Komandas paziņojumā minēts, ka spēlētājs ir universāls futbolists, kurš prot veiksmīgi darboties kā uzbrūkošais pussargs abās laukuma malās, kā arī spēlēt laukuma centrā.

Jaunā Virslīgas sezona sāksies 11. martā, bet RFS pirmo spēli aizvadīs 12. martā, kad viesosies pie Jūrmalas ''Spartaks''. 2022. gada sezonā Virslīgā piedalīsies desmit komandas.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-ire-no-maskava...

     [+] [-]

, 2022-02-15 21:14, pirms 2 gadiem
Vai tiešām nevar pie virsraksta pierakstīt krievijas premierliga? Nu Nah**jam jataisa kkada hu*ņa…ķipa piesaistit lasitajus… sak jau besit sporta centrs kopumà…

     [+] [-]

, 2022-02-15 21:54, pirms 2 gadiem
Kāda atšķirība no kuras līgas piesaistīja nevienam nezināmu spēlētāju?