Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Palika neizmantoti momenti"

Pertija: "Palika neizmantoti momenti"
FC Dinaburg

Daugavpils "Dinaburg" futbola kluba treneris Tomazs Pertija pēc LMT Virslīgas spēles pret FK "Rīga" izteica apmierinātību ar savas komandas spēli, izsakot arī gatavību pilnveidot konstatētos trūkumus.

Pertija komentēja spēli Daugavas stadionā pret FK "Rīga": "Spēle bija laba, nospēlējam labi. Neapmierināts esmu vienīgi ar to, ka ļoti daudzi momenti palika neizmantoti, sevišķi trīs izgājieni 1:1, kuros bija jāiesit. Šos un citu momentus ar komandu apspriedīsim, lai mēs augtu kā vienība. Treniņos pie tā strādāsim līdz automātismam.

Rīga ir ļoti laba komanda, liekām viņiem panervozēt. Spēle arī varēja izvērsties citādāk, ja mēs nebūtu izturējuši pirmās desmit minūtes otrajā puslaikā. Pēc tam jau viss bija normāli. Bet arī šajās desmit minūtēs mums tik labi daudz kas neizdevās, līdzīgi kā šodien gadījās arī iepriekš pret Liepāju.

Kopumā esmu apmierināts, spēlētāji ir malači, jo labi pastrādāja. Viss ir normāli. Pirmie vārti spēlē, kurus iesitām - spēli veidojām no pretuzbrukumiem, un šajā epizodē mēs nosedzām viņus un paši atbildējām ar ātru sitienu. Bez tam tā ne tikai bija viņu kļūda, bet arī viņi neizmantoja iespēju, ko mēs viņiem radījām."

Citi komentāri:
Meļņičenko: "Rīga pieļāva rupju kļūdu"
Roberts Mežeckis: "Bija jāuzvar!"

  +4 [+] [-]

, 2008-06-14 20:17, pirms 16 gadiem
Dinaburg šosezon ir izveidojusi stipru komandu, kas spēj līdzvērtīgi cīnīties ar jebkuru pretinieku!
Izskatās, ka Dinaburg ir izcils klubs, kur savu trenera karjeru sāk futbolisti - agrāk Romāns Grigorčuks, tagad Tamazs Pertija!
Lai veicas arī turpmāk! Jācer, ka Dinaburga iekļūs sešniekā un varēs arī čempionāta otro pusi aizvadīt kopā ar stipriem pretiniekiem!