Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Finks pēc pirmā panākuma Virslīgā: ''Bijām pelnījuši uzvarēt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Finks pēc pirmā panākuma Virslīgā: ''Bijām pelnījuši uzvarēt''
Torstens Finks. Foto: Zigismunds Zālmanis|Riga FC

Nedēļas nogalē notika pirmās kārtas spēles futbola Virslīgā. Centrālajā no tām ''Riga'' ar 2:1 apspēlēja ''Valmieru'', pēc mača rīdzinieku galvenajam trenerim Torstenam Finkam atklājot, ka uzvara bijusi pelnīta. Tikmēr ''Valmiera'' speciālists Jurģis Kalns vērsa uzmanību uz neizdevušos otro puslaiku.





  +2 [+] [-]

, 2022-03-14 10:04, pirms 3 gadiem
Valmiera : Riga pēcspēles komenti vnk šausmas. Pārējie var iztikt, bet nu Liepāja : Supernova arī so, so. Ne jau teiktais, bet kvalitāte. Vai tiešām ir tik sarežģīti 21.gs. nodrošināt divus mikrofonus - žurnālistiem un treneriem? Pastāstiet man, cik tas ir sarežģīti un finansiāli sit pa kabatu?

  -2 [+] [-]

, 2022-03-14 10:41, pirms 3 gadiem
Fiasko rakstīja: Valmiera : Riga pēcspēles komenti vnk šausmas. Pārējie var iztikt, bet nu Liepāja : Supernova arī so, so. Ne jau teiktais, bet kvalitāte. Vai tiešām ir tik sarežģīti 21.gs. nodrošināt divus mikrofonus - žurnālistiem un treneriem? Pastāstiet man, cik tas ir sarežģīti un finansiāli sit pa kabatu?
Jā, Mettas un Audas mačā audio kvalitāte ir labāka. Gan jau, ka sezonas laikā sakārtos, tehnoloģiski tur tiešām nav lielu problēmu. Iespējams, ka COVID noteikumi arī patraucē.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-14 11:26, pirms 3 gadiem
Vēlviens klāt Aug kā sēnes pēc lietus.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-14 13:39, pirms 3 gadiem
Šogad pa ilgiem laikiem nolēmu pēc iespējas paskatīties spēles vismaz sezonas sākumā.
Drausmas. No 5 spēlēm 3 tiek filmētas pret sauli. Liepāja - Supernova vismaz pēc pirmā puslaika otrajā pusē norietēja. Bet nu Metta-Auda un Rīga-Valmiera = šausmas.

     [+] [-]

, 2022-03-14 16:29, pirms 3 gadiem
Ja atļaujas rādīt spēli no tāda stadiona kā Daugavpils,tad tas ir noziegums pret futbolu.Kāda vēl kvalitāte filmējot,jūs jokojat.

     [+] [-]

, 2022-03-14 19:37, pirms 3 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Jā, Mettas un Audas mačā audio kvalitāte ir labāka. Gan jau, ka sezonas laikā sakārtos, tehnoloģiski tur tiešām nav lielu problēmu. Iespējams, ka COVID noteikumi arī patraucē.
Valtu jau atlaida?
Un covid noteikumi kā traucē? Tieši šiem noteikumiem būtu jāspiež - uz katram savs mikrofons utt.