Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas "Spēka rangs": Žigajevs atgriežas, "Jūrmala" un Solovjovs uguņo

Agris Suveizda

Virslīgas "Spēka rangs": Žigajevs atgriežas, "Jūrmala" un Solovjovs uguņo
Jurijs Žigajevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadīta vēl viena spēļu kārta, un Sportacentrs.com piedāvā savu kārtējo „Spēka rangu". Jurijs Žigajevs, šķiet, beidzot ticis galā ar veselību un pēc ilga pārtraukuma atgriezies laukumā, bet lieliskais "Jūrmalas" papildinājums Aleksandrs Solovjovs komandai uzvaru izrāva ar skaistu devītnieku.

1. (-) Daugava (D). Tik bailīgi savās mājās spēlēt nedrīkst! Pirms nedēļas laikam pārāk saslavējām - dominancei Daugavpils vēl nav gatava.
2. (-) Skonto. Virslīgas labākā aizsardzība joprojām elementā - 13.sausā spēle šosezon.
3. (-) Ventspils. Pret "Gulbeni" tikai 2:1, bet galvenais, ka Žigajevs ir atpakaļ - pirmā spēle pēc 11 mēnešu pārtraukuma, bet Virslīgā pēdējoreiz Žiga spēlēja 2010.gada novembrī...
4. (-) Liepājas metalurgs. Tik labs puslaiks no "Metalurga" Virslīgā sen nebija redzēts. Leliūgas otrie vārti - kas par meistaru!
5. (-) Jūrmala. Solovjovs par savu devītnieku bija tādā sajūsmā, ka aizmirsa, ka viens brīdinājums azotē jau bija...Šobrīd karstākā komanda Latvijā - "Metta", sargies!
6. (-) Jelgava. Prieks, ka "Jelgava" spēlē labāk nekā rīko konkursus - tabulā jau septītā vieta.
7. (-) Spartaks. Labākā aizsardzība esot uzbrukums. Bet ko darīt, ja buksē arī uzbrukums?
8. (-) Daugava (R). Popkovs par savējo sniegumu atkal met zibeņus - kalendārs pareģo, ka būs tikai trakāk...
9. (+1) Gulbene. Pēc 0:3 un 0:5 šoreiz pret čempioniem tikai 1:2. Cīņasspars vidzemniekiem ir lielisks, taču par to punktus diemžēl vēl nedāvina.
10. (-1) Metta/LU. Kad "Metta" pēdējoreiz uzvarēja? Kurš to vairs atceras...

Lasiet vēl:
1. kārtas „Spēka rangs”
2. kārtas „Spēka rangs”
3. kārtas „Spēka rangs”
4. kārtas „Spēka rangs”
5. kārtas „Spēka rangs”
6. kārtas „Spēka rangs”
7. kārtas „Spēka rangs”
8. kārtas „Spēka rangs”
9. kārtas „Spēka rangs”
10. kārtas „Spēka rangs”
11. kārtas „Spēka rangs”
12. kārtas „Spēka rangs”
13. kārtas „Spēka rangs”
14. kārtas „Spēka rangs”
15. kārtas „Spēka rangs”
16. kārtas „Spēka rangs”
17. kārtas „Spēka rangs”
(18. kārtā „Spēka ranga” nebija, jo tika izspēlētas tikai 2 no 5 spēlēm)
19. kārtas „Spēka rangs”
20.kārtas „Spēka rangs”
21.kārtas „Spēka rangs”

     [+] [-]

, 2012-08-13 11:27, pirms 12 gadiem
Sportacentrs.com tops vai arī Agra tops?

  +2 [+] [-]

, 2012-08-13 12:12, pirms 12 gadiem
Nedaudz ne pa tēmu.Tiem ,kuri nodarbojās ar virslīgas statistiku.Priekšpēdējā kārtā LM-Metta LFF mājas lapā publicētajā testa versijas protokolā kārtējais brīnums.77 minūtē LM sastāvā uz maiņu iznācis 1998.gadā dzimušais ,LM-u13 komandas sastāvā pieteiktais, Jevgeņijs Čirkins.Domāju Liepājā parādījies jauns pasaules mēroga supertalants.Paskatoties LM mājas lapas publicētajā spēles aprakstā ,protams izrādījās,ka laukumā devies1993 gadā dzimušais Juris Kučma,kuram šī bija debija virslīgā.Pie šī gada kļūdām LFF publicētajos protokolos jau pierasts,brīžam man kā Šerlokam Holmsam jāmeklē pareizie varianti,bet ja turpinājumā protokolos sāksies parādīties bērnu komandas spēlētāji virslīgā,tad laikam šim hobijam jāmet miers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-08-13 13:45, pirms 12 gadiem
Gulbenes-Ventspils spēles protokolā nav nevienas maiņas, līdz ar to nav arī nekādas norādes, ka žigajevs būtui spēlējis. Varbūt kāds (Alguns?) zin, kā tad tur īsti bija ar sastāviem? LFF vienbrīd jau gandrīz bija atgriezusies pie vecajiem, labajiem, ar roku rakstītajiem protokoliem, bet nupat ir atkal acīmredzami nederīgās sistēmas/programmas jociņi. Un "Futbola Virslīga" tos diemžēl atkārto.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-13 13:56, pirms 12 gadiem
olga rakstīja: Gulbenes-Ventspils spēles protokolā nav nevienas maiņas, līdz ar to nav arī nekādas norādes, ka žigajevs būtui spēlējis. Varbūt kāds (Alguns?) zin, kā tad tur īsti bija ar sastāviem? LFF vienbrīd jau gandrīz bija atgriezusies pie vecajiem, labajiem, ar roku rakstītajiem protokoliem, bet nupat ir atkal acīmredzami nederīgās sistēmas/programmas jociņi. Un "Futbola Virslīga" tos diemžēl atkārto.
No fkventspils.lv
Ventspils: Uvarenko, Kurakins, Barinovs, Dubra, Timofejevs, Žatkins (Giļmanovs, 90), Pauļus, Tarasovs, Kozlovs, Martiness (Žigaevs, 83), Turkovs.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-13 14:02, pirms 12 gadiem
''Daugava'' (R) - ''Jūrmala'' - 1:2.
Sokoļskis 88.min noraidīts (nevis brīdināts, kā rakstīts fms.lff.lv).
Solovjovam pirmais brīdinājums 80.min.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-14 07:24, pirms 12 gadiem
>>>olgai
anjo jau atbildēja,jo arī es izmantoju FK Ventspils mājas lapā publicēto protokolu,bet galīgi nav izslēgts,ka Gulbenei nav bijušas kādas maiņas.Es varu dot precīzas ziņas tikai par Ventspilī notikušām spēlēm.Diemžēl jāsecina,ka LFF neizdarības dēļ virslīgas spēlētāju statistika,kas apstiprina nospēlēto spēļu skaitu turpmāk var kļūt tā teikt ,aptuvena.Labi vēl ,ka vārtu guvējus piefiksē.