Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' divas pārliecinošas uzvaras pārbaudes spēlēs, RFS neizšķirts pret Maskavas ''Dynamo''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Riga'' divas pārliecinošas uzvaras pārbaudes spēlēs, RFS neizšķirts pret Maskavas ''Dynamo''
''Riga'' futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis, ''Riga''

Virslīgas komanda ''Riga'' šodien Apvienotajos Arābu Emirātos izcīnīja divas uzvaras pārbaudes mačos. Vispirms tā ar 3:0 apspēlēja vietējo komandu ''Gulf United'', bet vēlāk ar 5:0 bija pārāka pār Krievijas klubu ''Rodina''. Tikmēr Virslīgas čempione RFS pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 ar Maskavas ''Dynamo''.

Atrodoties treniņnometnē Apvienotajos Arābu Emirātos, Latvijas futbola komanda ''Riga'' šodien aizvadīja divas pārbaudes spēles, abās izcīnot panākumus. Vispirms ar 3:0 tā pārspēja vietējo komandu ''Gulf United'', bet svētdienas pēcpusdienā ar 5:0 bija pārāka pār Krievijas komandu ''Rodina''.

Pret vietējo ''Gulf United'' Torstena Finka vadītā komanda divus vārtus guva jau pirmajā puslaikā, kamēr trešos otrajā. Pēc Jurija Vakulko centrējuma 32. minūtē rīdziniekus vadībā izvirzīja Vladimirs Kamešs, bet pirmā puslaika pēdējā minūtē rezultātu dubultoja Veslijs Nata. Otrajā puslaikā trešos vārtus ''Riga'' labā guva Džoselfo Bārnss, kurš 83. minūtē raidīja bumbu vārtos ar galvu pēc Kristofa Marčinko centrējuma.

Vēl pārliecinošāku uzvaru Finka vadītā komanda izcīnīja dienas otrajā pārbaudes mačā, ar 5:0 uzvarot ''Rodina''. Divus vārtus rīdzinieku labā guva soms Mikaels Soisalo, bet vienu reizi izcēlās Vladimirs Kamešs, Oleksandrs Fiļipovs un Gabriels Ramoss. Jau pēc pirmā puslaika ''Riga'' bija izvirzījusies vadībā ar 2:0, kamēr otrajā puslaikā tā izcēlās vēl trīs reizes.

Starpsezonā ''Riga'' par galveno treneri apstiprināja vācieti Torstenu Finku, bet sastāvā piesaistījusi vairākus Vācijas Bundeslīgā un Austrijā spēlējošus futbolistus.

Tikmēr esošā Virslīgas čempione RFS, atrodoties treniņnometnē Turcijā, pārbaudes mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Krievijas Premjerlīgas otrās vietas īpašnieci Maskavas ''Dynamo''. RFS vadībā pirmajā puslaikā ar skaistu sitienu izvirzīja Andrejs Iličs, taču otrajā puslaikā Maskavas futbolistiem izdevās atspēlēties.

     [+] [-]

, 2022-02-13 20:44, pirms 3 gadiem
Blanks un CO malači!