Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tarasovs un Kozlovs nepaliks Čehijas "Banik"

Andrejs Siliņš

Tarasovs un Kozlovs nepaliks Čehijas "Banik"
Igors Tarasovs (pa kreisi) "Banik" kreklā
Foto: fcb.cz

Latvijas futbola čempionvienības "Ventspils" pussargs Igors Tarasovs un uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, kurš "Ventspili" pameta vasaras beigās, noslēguši pārbaudes laiku Čehijas spēcīgākās līgas klubā Ostravas "Banik" un tajā nepaliks.

Tarasovs un Kozlovs uz Čehiju devās janvāra sākumā, bet pēc aptuveni nedēļu ilga pārbaudes laika nolemts nevienu no Latvijas futbolistiem komandā nepaturēt. Vienlaicīgi klubā ieradās potenciālie leģionāri no Igaunijas un Brazīlijas, par kuru noderību vēl tikšot lemts līdz šīs nedēļas beigām.

Pagājušajā Virslīgas sezonā 25 gadus vecais Tarasovs piedalījās 21 spēlē un guva četrus vārtus, savukārt 26 gadus vecais Kozlovs 14 spēlēs divreiz pārspēja pretinieku vārtsargus.

Ostravas komandā jau ir divi leģionāri no Horvātijas un viens no Serbijas, bet pārējie spēlētāji ir vietējie. "Banik" ar 15 punktiem 16 spēlēs šobrīd ieņem priekšpēdējo 15. vietu turnīra tabulā, pēdējā vietā esošajai "Bohemians 1905" esot priekšā vien par punktu. Tiesa, tikai vienas uzvaras attālumā ir devītā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Bonza - Jen ty nejaktuálnější informace

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-13 19:40, pirms 11 gadiem
Traki ka nav spejigi izturet pabaudes priekshpedejas vietas komanda.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-13 20:30, pirms 11 gadiem
Maikl25 rakstīja: mjja,labakie Latvija cempionata uzbruceji,netiek pat Chehijas liga
Nu viņi galīgi nav labākie uzbrucēji
nu Tarasovs vispār nav uzbrucējs

  +2 [+] [-]

, 2014-01-13 20:33, pirms 11 gadiem
Būsim godīgi - Ventspilī Kozlovs pazuda. Vairs nebija tas, kas bija Jelgavā. Kaut gan - grūti spriest - viens ir treniņi, kur varbūt viņš tiešām pielika, bet pavisam, kas cits - spēle laukumā un rezultativitāte jeb gūto vārtu daudzums. Bieži līdzjutēji redz sauso atlikumu (vārtus), bet spēles kvalitāti ir grūtāk pamanīt. Izņēmums vienīgi piespēles un ātruma īpašības. Bet kopā ņemot - Kozlovs pazuda Ventspilī.

Par Tarasovu - spilgts un spēcīgs spēlētājs.

Tas, ka netika Čehijas komandā nenozīmē, ka viņi ir slikti, bet acīmredzot attiecīgās komandas trenerim viņi neiekrita acīs vai neredz savā spēles zīmējumā.

Atnāciet uz Ziemas kausa izcīņas spēlēm un varēsiet pavērot visu komandu sastāvos pārbaudāmos un redzēsiet, kurš ir kaut cik acīs krītošs ar savu spēli, attieksmi, kvalitāti, precizitāti utt, un kurš nē. Bieži vien šādas draudzības un treniņu spēles parāda, vai spēlētājs ir gatavs un ir attiecīgajās komandu kvalitātes līmeņa prasībās vai nav. Tas nav diemžēl tik vienkārši.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-13 22:45, pirms 11 gadiem
Maikl25 rakstīja: mjja,labakie Latvija cempionata uzbruceji,netiek pat Chehijas liga
Kas par apgalvojumu! Tarasovs nav uzbrucējs un Kozlovs pussezonu nespēlēja, jo tika atlaists no FKV. Labākie...

Tarasovs varbūt ir viens no labākajiem pussargiem savā pozīcijā, bet piekrītu tīģerēnam, varbūt vienkārši neizdevās pārliecināt vai arī viņš nebija īsti tas, ko Banik meklēja. Kozlovam vispār vajag atgūties un viņa došanās uz Banik bija pārsteigums, ņemot vērā ilgo nespēlēšanu. Domāju, ka šajā sezonā viņš mierīgi varētu Virslīgā spēlēt. Tarasovs Virslīgas līmeni, manuprāt, jau ir pāraudzis. Īsajā laikā Azerbaidžānā Simurq rindās pirms pāris gadiem parādīja, ka arī tajā līmenī var mierīgi spēlēt un noteikti arī šobrīd nav tālu no izlases.

     [+] [-]

, 2014-01-14 16:57, pirms 11 gadiem
To jau varēja gaidīt, aizbrauca ekskursijā uz Čehiju!