Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kalašņikovs paliek "Liepājas metalurgā" un vēlas attīstīties

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kalašņikovs paliek "Liepājas metalurgā" un vēlas attīstīties
Dmitrijs Kalašņikovs

Sportacentrs.com sazinājās ar Dmitriju Kalašņikovu, lai noskaidrotu, vai šis treneris paliks "Liepājas metalurga" sistēmā, vadot dublierus, vai tomēr meklēs citu klubu, kurā varētu trenēt galveno komandu.

Kā zināms, pēc sezonas "Liepājas metalurga" vadība pavēstījusi, ka Dmitrijs Kalašņikovs vairs nebūs pie galvenās komandas stūres, "Metalurga" treneris nākamsezon būs Jānis Intenbergs ar palīgu Viktoru Dobrecovu. Savukārt Kalašņikovam piedāvāts "Metalurga-2" jeb dublieru komandas vadīšana. Sportacentrs.com sazinājās ar Kalašņikovu, lai noskaidrotu, vai viņš pieņēmis šo piedāvājumu.

Kalašņikovs: "Piekritu vadīt "Metalurgu-2". Man bija saruna ar kluba prezidentu un nevarēju nepiekrist. Taču vēlos piebilst - ja būs piedāvājums no kāda kluba, kuram ir skaidra organizācija ar nākotni, tad man ir vēlēšanās pamēģināt citur. Pie tam ceru, ka jau februārī man būs UEFA A licence, kas ļaus man vēl gadu strādāt gan kā galvenajam trenerim, gan kā palīgam augstākās līgas klubos. Varbūt kādam būs interese... Ja būs piedāvājums, izskatīšu to no tāda aspekta, vai tas būs solis uz priekšu manā attīstībā. Gribu augt un attīstīties tajā līmenī, kuru jau esmu apostījis. Runa nav par naudu vai konkrētu pilsētu. Ļoti cienu un saprotu, cik daudz man ir devis "Metalurga" saimnieks, bet priekšroka vienmēr būs attīstībai."

  +2 [+] [-]

, 2012-12-12 23:17, pirms 12 gadiem
FK Jelgava atsaucieties uz sho reklamas sludinajumu. Citaadi par velti laiku tereja.

     [+] [-]

, 2012-12-13 01:50, pirms 12 gadiem
Cik noprotu tad Jelgava esot jau izteikusi piedāvajumu...Atliek vien gaidiit.

  -2 [+] [-]

, 2012-12-13 06:31, pirms 12 gadiem
Cilvēks ar lielu gribasspēku, bet pagaidām ļoti lēni viss sanāk. Var nepietikt kādam klubam pacietības, jo īpaši virslīgas vidusdaļā. Tādā komandā, kur tiek likts uzsvars uz jauno futbolistu attīstību, proti, Metta, Daugava Rīga, kur var muļļāties lēnām, tur iespējams iederētos. Bet tur, kur prasīs konkrētu rezultātu no viņa, manuprāt nedaudz par ātru. Domas un futbola vīzijas Kalasņikovam ir, bet ar to realizāciju dzīvē pagaidām iet ļoti lēni.

     [+] [-]

, 2012-12-13 18:05, pirms 12 gadiem
Jelgavai būtu šobrīd lielisks variants. Īstajā laikā un vietā. Ļoti ceru, ka viņš tomēr trenēs kādu Virslīgas komandu, jo viņam kā jaunam trenerim ir potenciāls un skaidrs, ka 1. līga būtu solis atpakaļ. Dzīvosim - redzēsim.

     [+] [-]

, 2012-12-13 18:27, pirms 12 gadiem
kādā pozīcijā savulaik spēlēja Kalašņikovs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja