Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com izvēlas Virslīgas simbolisko izlasi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sportacentrs.com izvēlas Virslīgas simbolisko izlasi
Valērijs Afanasjevs (priekšplānā, #19) kļuva par vienu no sezonas spilgtākajiem spēlētājiem
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

2010. gada LMT Virslīgas sezona jau pamazām tiek iegrāmatota vēstures grāmatās, bet tik ātri notikumus Latvijas futbola čempionātā mēs neļausim aizmirst. Portāla Sportacentrs.com redakcija pēc pamatīgas diskusiju vētras nonākusi pie sava gala sprieduma simboliskās turnīra izlases jautājumā. Piedāvājam iepazīties ar sezonas labākajiem mūsu vērtējumā.

Teikšu godīgi, simboliskās izlases man personīgi nekad nav patikušas pavisam vienkāršu iemeslu dēļ - tajās praktiski vienmēr tiek iekļauti nevis atsevišķās sezonas labākie futbolisti, bet gan tie spēlētāji, kuriem ir "vārds". Tāpat šīm izlasēm ir raksturīga vienveidība, jo tajās tiek samesti spēlētāji tikai no vadošajiem klubiem vai izlasēm, bet nereti gadās tā, ka spēlētājs, kurš aizvadījis patiešām labu sezonu nav pārstāvējis nevienu no šiem klubiem, tādējādi vieta starp gada izcilniekiem viņam nav atradusies.

Pēc katras sezonas savu izcilnieku topu ir nosaucis arī mūsu portāls. No labām tradīcijām nepatīk atteikties, tādēļ arī šogad Sportacentrs.com redakcija mēģināja atcerēties visu sezonas gaitā redzēto, lai izveidotu savu sapņu vienpadsmitnieku, kā arī nosauktu septiņu rezervistu vārdus. Lai kaut mazliet atšķirtos no ierastajiem topiem, nolēmām atsevišķas rindkopas veltīt arī katra kluba labākajiem spēlētājiem, kā saka, puišiem, kuriem būtu vērts pievērst uzmanību arī nākamgad.

Cik cilvēku, tik viedokļu, bet SC.com redakcijas izvēlētais tops ir sekojošs.

Pamatsastāvs

Vārtsargs

Marks Bogdanovs ("Jelgava"). Jāsaka, ka vārtsargu līnija šogad ir bijusi tā, kurā spilgtu personību bijis vismazāk. Neviens no vārtsargiem nevarētu palepoties ar stabilu sniegumu visas sezonas garumā, tādēļ nācās lūkoties Latvijas kausa ieguvēju "Jelgavas" virzienā. Cik nu šogad gadījies redzēt, Marks Bogdanovs bija stabilākais no Virslīgas kastes sargātājiem, apsteidzot arī krietni pazīstamākus spēlētājus. Ne izcila, bet laba sezona Markam.

Aizsargi

Jevgēņijs Simonovs ("Daugava"). Ikdienā daugavpilietis darbojas kreisās malas aizsarga pozīcijā, bet šoreiz mēs kustīgo spēlētāju ievietosim labajā malā, kas viņam nav bijis retums arī šosezon. Sima visas sezonas garumā ar savu sniegumu priecēja ne vienu vien Virslīgas skatītāju. Prasmīgi tikdams galā ar saviem tiešajiem pienākumiem aizsardzībā, viņš regulāri pieslēdzās arī uzbrukumiem, ne ar ko neatpaliekot no modernajā futbolā pieņemtajiem malējā aizsarga paraugiem. Būtu jaunāks (šobrīd gan tikai 26 gadi), iespējams, būtu starp izlases kandidātiem. Vēlmes sevi pierādīt pietiek.

Kaspars Dubra ("Skonto"). Pēdējā laikā sakarā ar iespējamo pārcelšanos uz "Blackpool" viņa vārds tiek locīts bieži, taču ne jau tāpat vien viņš ir palicis atpazīstams. To 19 gadus vecais centra aizsargs ir panācis ar savu stabilo sniegumu Latvijas čempionu rindās. Augumā raženais puisis savu potenciālu demonstrēja vēl "Olimpa" rindās, bet tagad spējis nepazust arī krietni augstāka līmeņa komandā.

Tomass Tamošausks ("Liepājas Metalurgs"). Viens no liepājnieku līderiem paspējis šogad uzspēlēt gan pussarga, gan aizsarga pozīcijā, abās atstājot paliekošu iespaidu. Droši kontrolēja centra aizsardzības darbību, dalīja precīzas piespēles, labi ievadīja uzbrukumus, kā arī atbruņoja pretiniekus. Viens no stabilākajiem leģionāriem Latvijas čempionātā.

Vitālijs Maksimenko ("Skonto"). Pats vairāk par sešām Vitālija spēlēm kreisā aizsarga pozīcijā neredzēju, taču kolēģi pārliecināja par šī 19 gadus vecā aizsarga spējām. Nav brīnums, ka vēl nesen Maksimenko bija ne tikai Maskavas "CSKA" redzeslokā, bet arī komandas dublieros. Kas zina, varbūt pēc pāris gadiem viņš tiks arī krievu komandas pamatsastāvā.

Pussargi

Ruslans Mingazovs ("Skonto"). Ak vai, ak vai. Jau trešais skontietis mūsu simboliskajā izlasē! Mingazovs labā pussarga pozīcijā bija mūsu redakcijas izvēle numur viens. Ātrais pussargs, kurš nereti izcēlās ar skaistiem tālsitieniem, sagādāja milzīgas galvassāpes ne vienam vien aizsargam. Savainojumi liedza aizvadīt pilnvērtīgu sezonu, bet sev atvēlētajā laikā bija lielisks.

Jurijs Žigajevs ("Ventspils"). Ilūkstietis ne tikai ticis simboliskajā izlasē, bet varētu pretendēt arī uz visa čempionāta labākā spēlētāja godu. Visas sezonas garumā Žigajevs darbojās aktīvi, guva 15 vārtus, dalīja piespēles pa labi un pa kreisi, pie tam darīja to precīzi. Ne velti arvien straujāk tuvojas Latvijas izlases pamatsastāvam. Bez viņa "Ventspilij" tikt līdz sudrabam būtu bijis gaužām grūti.

Artūrs Zjuzins ("Ventspils"). Izvēlēties partneri pussargu līnijas centrā Žigajevam bija viens no smagākajiem uzdevumiem. Kandidātu bija ļoti daudz, bet beigās izvēlējāmies Zjuzinu. Galvenokārt, jo no pārējiem konkurentiem viņš bija visjaunākais, pie tam ar visvairāk progresējušā spēlētāja statusu. Tikpat labi viņa vietā varēja tikt komandas biedrs Maikls Tukura (viens no pēdējo gadu meistarīgākajiem leģionāriem Latvijā), Takafumi Akahoši (augstas klases spēlētājs, tomēr neaizvadīja pilnu sezonu), Andrejs Kovaļovs un daudzi citi. Zjuzinam vieta izlasē nelielā avansā.

Valērijs Afanasjevs ("Daugava"). Bez šaubām labākais starp kreisās malas pussargiem, kurš tikpat bieži darbojies arī labajā malā. Ātrs, tehnisks futbolists, kura mazo kāju veiklība sagrozījusi galvu arī izlases līmeņa aizsargiem. Prasme izpildīt soda sitienus radījusi eiforiju komandas atbalstītājos. Iedomāties Daugavpils "Daugavu" bez Afanasjeva ir neiedomājami. Acīmredzot vienīgais iemesls, kādēļ nav izlasē, ir vecums - 28 gadi.

Uzbrucēji

Natans Žuniors Karvalju ("Skonto"). Reti kurš apstrīdēs šī uzbrucēja atbilstību gada simboliskajai izlasei. Dalīja pirmo vietu gūto vārtu skaita ziņā, bet laukumā atstāja, iespējams, labākā uzbrucēja iespaidu. Mēs starp uzbrucējiem viņam esam atvēlējuši pirmo vietu, jo izcēlās ar stabilitāti, bez kā uz ilgstošiem panākumiem grūti cerēt.

Deniss Rakels ("Liepājas Metalurgs"). Būtu grēks simboliskajā izlasē neiekļaut čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, kaut gan par Denisa sniegumu šogad nav trūcis arī kritisku piezīmju. Daudzi no viņa gaidīja vairāk, bet labākā bombardiera tituls runā pats par sevi. Cerēsim, ka tas būs tikai atspēriena dēlītis puiša panākumiem ārzemēs.

Rezervisti

Starp rezervistiem atļausimies nosaukt septiņus futbolistus - vienu vārtsargu, divus aizsargus, divus pussargus, kā arī divus uzbrucējus. Otrā vārtsarga vietu atvēlēsim Kasparam Ikstenam, kurš aizvadīja salīdzinoši labu sezonu, krietni pieliekot savā meistarībā. No aizsargiem izcelsim Ventspils "Tranzit" veterānu Māri Smirnovu. Daudzi varbūt pasmīnēs, bet Māris šogad aizsardzībā paveica milzīgu darba apjomu, ieviešot pārliecību arī savos gados jaunajos kolēģos. Praktiski bez kļūdām savu pirmo sezonu Latvijā aizvadīja "Daugavas" leģionārs Jurijs Šeļenkovs, kuram arī atvēlēsim vietu starp rezervistiem.

No pussargiem var izcelt ļoti, ļoti daudz spēlētāju, bet šoreiz mūsu izvēle kritusi par labu leģionāriem - Maiklam Tukuram no "Ventspils" un Takafumi Akahoši no "Metalurga. Man līdz galam tā arī nekļuva skaidrs, kādā veidā šos spēlētājus izdevās atvest līdz Latvijai, jo viņi ir spējīgi spēlēt krietni spēcīgāku valstu čempionātos.

Uzbrūkošajā līnijā šoreiz priekšroku dosim skontietim Daniilam Turkovam, kā arī "Jelgavas" labākajam snaiperim Oļegam Malašenokam. Abiem trūka stabilitātes visas sezonas garumā, bet abi atstāja patiešām labu spēlētāju iespaidu.

Sportacentrs.com simboliskā izlase: Marks Bogdanovs (Jelgava); Vitālijs Maksimenko (Skonto) - Kaspars Dubra (Skonto) - Tomass Tamošausks (Liepājas Metalurgs) - Jevgēņijs Simonovs (Daugava); Valērijs Afanasjevs (Daugava) - Artūrs Zjuzins (Ventspils) - Jurijs Žigajevs (Ventspils) - Ruslans Mingazovs (Skonto); Deniss Rakels (Liepājas Metalurgs) - Natans Žuniors (Skonto)
Rezervisti: Kaspars Ikstens (Skonto), Māris Smirnovs (Tranzit), Jurijs Šeļenkovs (Daugava), Takafumi Akahoši (Liepājas Metalurgs), Maikls Tukura (Ventspils), Daniils Turkovs (Skonto), Oļegs Malašenoks (Jelgava).
Galv. treneris Aleksandrs Starkovs (Skonto) (trenera asistents - Tamazs Pertija (Daugava))

Spēlētāji, kuriem pievērst uzmanību

Kā jau pamanījāt, arī mūsu topā dominē Latvijas vadošo klubu spēlētāji, tādēļ veltīsim vismaz pāris vārdus arī citu klubu spēlētājiem. Kurus tad varētu izcelt šajās vienībās?

Jaunība: Komanda, kurai nāksies atvadīties no Virslīgas, līdz ar to augstākajā sabiedrībā, visticamāk, neredzēsim futbolistus, kuri šeit būtu pelnījuši spēlēt arī turpmāk: Denisu Hromovu (25 gadi), Marku Molčanovu (18), Mihailu Cigankovu (20), kā arī Denisu Magdelēviču (26). Šie ir tie spēlētāji, kuri šogad mūsu acīs atstāja spilgtāko iespaidu.

Olimps/RFS: Olimpiešu rindās izcelsim Andreju Siņicinu (19), Lašu Gongadzi (20), Valēriju Šabalu (16), kā arī vēl vienu gruzīnu Konstantīnu Zarnadzi (17). Starp spilgtākajiem varētu pieminēt arī Aleksandru Kļimovu (18).

Tranzit: Māri Smirnovu izcēlām jau iepriekš, tādēļ šoreiz atsevišķas uzslavas veltīsim Romānam Mickevičam (17), kā arī diviem Edgariem - Vērdiņam (17) un Kārkliņam (19).

Blāzma: Virkne spēlētāju, kas varētu spēlēt arī augstāka līmeņa komandās. Plusiņu no mums saņem Pāvels Riževskis (29), Guntars Silagailis (26), Jevgēņijs Adamjonoks (20), kā arī Ervīns Krainis (25).

Jelgava: Jau iepriekš tika pieminēti Malašenoks un Bogdanovs, bet bez uzslavām nevaram atstāt arī Valēriju Redjko (27), Vladislavu Kozlovu (22) un Arti Lazdiņu (24).

Jūrmala-VV. Šogad tika iegūta piektā vieta, bet simboliskajā izlasē neviena šīs komandas spēlētāja. Tā nu gadījies, ka nebija spilgtu personību vienībā, bet nu atsevišķi atzīmēt gan ir ko: Oļegs Žatkins (23), Artūrs Biezais (24), Volodimirs Meļņiks (30), kā arī Rolands Krjauklis (28).

Daugava: No līdz šim neminētajiem spēlētājiem šogad visvairāk iepriecināja Andrejs Kovaļovs (ticis arī pie izsaukuma uz izlasi, 21), veterāns Mihails Ziziļevs (36), aktīvais Jurijs Sokolovs (27), kā arī aizsargs Giorgijs Čikradze (23).

TOP3 klubu spēlētāji pat ne vislabākajiem Latvijas futbola pazinējiem ir pietiekami pazīstami, tādēļ atsevišķu nodaļu viņiem neveltīsim. Labu spēlētāju šajās komandās netrūkst.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-12 14:06, pirms 13 gadiem
Nu jā.. skaidrs, bet Cauņa?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 14:13, pirms 13 gadiem
lai nobalso sportacentrs.com lasītāji - aptauju!

  +4 [+] [-]

, 2010-11-12 14:15, pirms 13 gadiem
Pie foto:
"Valērijs Afanasjevs (priekšplānā) kļuva par vienu no sezonas spilgtākajiem spēlētājiem"
Priekšplānā ir vismaz divi cilvēki! Jūs, laikam, domājāt to mazo puisīti(pirmais no labās)?

  +3 [+] [-]

, 2010-11-12 14:20, pirms 13 gadiem
Interesanta simboliskā izlase izveidota. Pārsvarā piekrītu. Tacu neizcelšos ar oriģinalitāti, piekritīšu arī, ka Cauņas pietrūkst šajā izlasē, domāju, ka arī Čirkins, brāļi Višņakovi no Ventspils būtu pelnījuši būt starp 18 simboliskās izlases dalībniekiem.

     [+] [-]

, 2010-11-12 14:22, pirms 13 gadiem
skotijs rakstīja: Interesanta simboliskā izlase izveidota. Pārsvarā piekrītu. Tacu neizcelšos ar oriģinalitāti, piekritīšu arī, ka Cauņas pietrūkst šajā izlasē, domāju, ka arī Čirkins, brāļi Višņakovi no Ventspils būtu pelnījuši būt starp 18 simboliskās izlases dalībniekiem.
Nevar visi būt topā. Par Cauņu piekrītu viņam vajadzēja būt. No Višņakoviem varēja būt Eduards. Vispār jau varēja izveidot divas šādas izlases

  +7 [+] [-]

, 2010-11-12 14:23, pirms 13 gadiem
Cauņam jau tikai pussezona, par viņa kvalitāti jau tāpat skaidrs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-11-12 14:38, pirms 13 gadiem
"Galv. treneris Aleksandrs Starkovs (Skonto) (trenera asistents - Tamazs Pertija (Daugava))"
Šī rindiņa ir vienkārši lieliska! Varu iedomāties, kā šie abi sadarbotos!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 14:54, pirms 13 gadiem
Principā Bogdanova nosaukšana par virslīgas labāko vārtsargu gan Koscinkēviča gan SC.com redakcijas versijā, liekas absurda - komandas sastāvs cīņai par 4.-10. vietu bija spēcīgāks nekā ieņemtā vieta. Domāju, ka tikai 6. vieta drīzāk ir neveiksme, bet var to, protams, norakstīt uz pirmo sezonu virslīgā. Ar 45 ielaistajiem vārtiem atzīt par labāko šķiet dīvaini.
Savukārt Tamošausks tik epizodiski spēlēja aizsardzībā, ka viņu simboliskajā izlasē ielikt kā centra aizsargu, ir analfabētisms attiecībā uz Latvijas virslīgu.
Un Žuniors, starp citu, nedala 1. vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Otrais viņš ir, otrais.

     [+] [-]

, 2010-11-12 15:01, pirms 13 gadiem
Viss objektivi , varbut tikai Simonova vieta jabut Chirkinam , pareji visi ok.

     [+] [-]

, 2010-11-12 15:07, pirms 13 gadiem
ir OK

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 15:57, pirms 13 gadiem
Man liekas absurdi, ka tiek apgalvots, ka Afanasjevs netiek izsaukts uz izlasi dēļ vecuma (28). Nu tak! Ja spēlētājs ir vecāks, bet labāks, tad viņam ir jāspēlē. Bez tam 28 nav nekāds pensijas vecums, kā 38!

Man arī patīk kā Afanasjevs spēlē. Starkovam tā kā derētu citreiz ieskatīties arī klubos, kas LMT virslīgā ir aiz lielā trijnieka. Tas pats Malašenoks. Kāpēc viņu nevarētu paņemt uz izlasi pamēģināt? Ar ko viņš sliktāks par Perepļotkinu vai Grebi?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 16:07, pirms 13 gadiem
begemots rakstīja: Principā Bogdanova nosaukšana par virslīgas labāko vārtsargu gan Koscinkēviča gan SC.com redakcijas versijā, liekas absurda - komandas sastāvs cīņai par 4.-10. vietu bija spēcīgāks nekā ieņemtā vieta. Domāju, ka tikai 6. vieta drīzāk ir neveiksme, bet var to, protams, norakstīt uz pirmo sezonu virslīgā. Ar 45 ielaistajiem vārtiem atzīt par labāko šķiet dīvaini.
Piekrītu. Viņš ir tikai 5./6. labākais pēc vidēji spēlē ielaistiem vārtiem:

Eltermanis - 0,59
Vlasovs - 0,65
Ikstens - 0,67
Spole - 0,68
Biezais un Bogdanovs - pa 1,67
Meļņičenko - 2,00
Astrahancevs - 2,54

  -2 [+] [-]

, 2010-11-12 16:58, pirms 13 gadiem
vareeja sc vismaz pacensties un uztaisiit taa paaredzami to visu,kaa pirms speeleem raada,kas uzbrukumaa,kursh aizsardziibaa.tagad jaalasa un veel smadzene jaalauza.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-12 18:57, pirms 13 gadiem
A.C.A.B. rakstīja: vareeja sc vismaz pacensties un uztaisiit taa paaredzami to visu,kaa pirms speeleem raada,kas uzbrukumaa,kursh aizsardziibaa.tagad jaalasa un veel smadzene jaalauza.
Pareizi!
Galīgi garām šāds nepārskatāms saraksts!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-12 19:13, pirms 13 gadiem
Bogdanovs iekrita acīs un palika prātā pēc kausa izcīņas, kur "uzspīdēja". Virslīgā gan arī apliecināja progresu, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, tomēr ne tuvu ne tik lielu, lai atzīšana par labāko būtu objektīvi pamatota. Tiesa, taisnība autoram, ka vārtsargu izvēle grūta, jo nevienam nebija izcila sezona. Vērtējot pēc tām spēlēm, ko esmu redzējusi, visstabilākais bija Vlasovs. Ja ņemtu vērā visus, kas nospēlējuši vismaz trešdaļu spēļu, tad vārtos Koļiņko, bet laukumā arī Zirnis, Astafjevs, Cauņa, Karašausks. Apzinos, ka par Astafjevu man daudzi nepiekritīs, taču uzskatu, ka savās veiksmīgākajās spēlēs viņš joprojām bija Latvijas mērogam izcils (tiesa, spēku un veselības nepietika visai sezonai).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-12 21:05, pirms 13 gadiem
Par tādām simboliskām izlasēm jau vienmēr būs strīdi,jo daudziem liksies ,kāpēc a tur ir ,bet b nav.Es šoreiz nevelējos iedziļinaties vertējumā,bet viens gan mani pārsteidza un konkrēti vārtsarga izvēle.Es ieteiktu rūpīgāk paskatīties Māra Eltermaņa šīs sezonas veikumā.Viens no retajiem virslīgā ,kurs aiizvadīja visas spēles no "zvana līdz zvanam",
ielaida vismazāk vārtus virslīgā no visiem komandu pamatvārtsargiem(tiesa arī Ikstēnam 16 ielaisti goli ,toties aizvadītas mazāk spēļu)un 15 spēlēs nosargāti vārti sausi.Vienkārši izcils sniegums un manuprāt labākais virslīgas vārtsargs šosezon.Atkārtoju,manuprāt.

     [+] [-]

, 2010-11-13 00:28, pirms 13 gadiem
alguns rakstīja: Par tādām simboliskām izlasēm jau vienmēr būs strīdi,jo daudziem liksies ,kāpēc a tur ir ,bet b nav.Es šoreiz nevelējos iedziļinaties vertējumā,bet viens gan mani pārsteidza un konkrēti vārtsarga izvēle.Es ieteiktu rūpīgāk paskatīties Māra Eltermaņa šīs sezonas veikumā.Viens no retajiem virslīgā ,kurs aiizvadīja visas spēles no "zvana līdz zvanam",
ielaida vismazāk vārtus virslīgā no visiem komandu pamatvārtsargiem(tiesa arī Ikstēnam 16 ielaisti goli ,toties aizvadītas mazāk spēļu)un 15 spēlēs nosargāti vārti sausi.Vienkārši izcils sniegums un manuprāt labākais virslīgas vārtsargs šosezon.Atkārtoju,manuprāt.
statistika laba, bet acīs krita milzīgais daudzums RUPJO kļūdu. Ļoti daudz to bija. Jāpasakās aizsargiem, ka tie piesedza.

     [+] [-]

, 2010-11-13 00:48, pirms 13 gadiem
Starkovam būtu ko teikt par šadu simbolisko izlasi

  -2 [+] [-]

, 2010-11-13 01:34, pirms 13 gadiem
Kaut arī "milzīgais daudzums rupjo kļūdu" ir mazliet par stipru teikts, tomēr savs patiesības grauds tur ir, un tāpēc arī es, Eltermani nebūt neaizmirsdama, tomēr pirmajai pozīcijai viņu nepiedāvāju. Citiem vadošajiem vārtsargiem kļūdas ir neuzkrītošākas -- vienkārši ņeizglābj tad, kad varbūt varēja arī glābt -- , bet Eltermanim tieši otrādi: pabieži gadās acīmredzamas kļūdas, kaut arī tās ne vienmēr beidzas ar vārtu zaudējumu.

     [+] [-]

, 2010-11-13 09:10, pirms 13 gadiem
SAY_YEAH rakstīja: briinums kaa perepljotka nav ticis shajaa sarakstaa.
Toties gatavojas braukt uz ķīnu!

     [+] [-]

, 2010-11-13 11:58, pirms 13 gadiem
to Nauris Mackēvičs.
Var jau būt,jo es Eltermaņa spēles esmu redzējis šosezon tik,cik Ventspilī spēlētas.Protams,ka vairāk vadījos no statistikas.Un tomēr cipari daudz ko izsaka,it sevišķi tad ,ja komanda ir ceturtā vietā,nevis pirmā.Tomēr kā jau iepriekš rakstīju,šajā jautājumā vienmēr būs domu dažādība.

     [+] [-]

, 2010-11-13 17:22, pirms 13 gadiem
Es teiktu, ka izvēle ir ļoti objektīva. Varētu pastrīdēties tikai Zjuzina un Maksimenko atbilstību tai. Bez šaubām šie spēlētāji ir ārkārtīgi progresējuši šīs sezonas laikā un ir ļoti talantīgi, bet, manuprāt, Redjko un Akahoši bija jābūt šajā simboliskajā izlasē, nevis tikai pie spēlētājiem, kas būtu jāvēro. Lai arī Akahoši Latvijā nākamgad vairs nevērosim...

Visnotaļ objektīvi tomēr, mana izvēle stipri neatšķirtos no SC.

     [+] [-]

, 2010-11-15 21:47, pirms 13 gadiem
gospodin
Nauris Mackevičs,nikakih obid -prosto fakti
vi kogda pisali imena "futbolistov" jaunibi , olimpa i jurmali ,kotorie zasluzivaut vnimanija, vi 4em rukovodstvovalisj- v vawem spiske 4elovek 5, kotorie ele peredvigalis po polju, esli popadali na nego voobse , otkrovenno gadili svoim odnoklubnikam, mewali tovariwam po komande i zasluzili vnimanie??????????? hotja estj i vpravdu dostojnie ekzempljari , no ja ne udivljus ,esli vi popali paljcem v nebo!