Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Guvām labus vārtus"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Guvām labus vārtus"
Romāns Grigorčuks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks pēc mača ar "Jūrmalu VV", kurā komanda uzvarēja ar 3:0, atkal runāja par problēmām ar momentu realizāciju, lai gan arī atzina, ka gūtie vārti bija skaisti.

"Labi, ka ir uzvara un trīs punkti, bet slikti, ka joprojām mums neuzlabojas momentu realizācija. Guvām labus vārtus, bet tajos mirkļos, kad vienkārši nav iespējams neiesist, mēs kaut kā tomēr pamanāmies to izdarīt," Grigorčuks pēc pārliecinošās uzvaras tomēr nesteidz tikai slavēt savu komandu. Vladimirs Babičevs pēc mača uzsvēra, ka viņa komanda vēl nav gatava cīnīties ar ventspilniekiem: "Rezultāts atbilst spēlei, jo mēs vēl neesam gatavi cīnīties ar tik sabalansētu un disciplinētu komandu. Mūsu komandai ir vesels vagons ar dažādām problēmām, ar kurām jātiek galā. Tāpēc ceru, ka šāds zaudējums neietekmēs komandu psiholoģiski negatīvi. Katrā ziņā, mums jārisina savi uzdevumi, kam arī koncentrēsimies."

Viens no lielākajiem neveiksminiekiem ventspilnieku rindās bija Vīts Rimkus, tomēr Grigorčuks pieredzējušo uzbrucēju pārāk nenosodīja: "Uzbrucējiem gadās tādas "melnās" dienas, kad vienkārši nesanāk dabūt bumbu vārtos. Rimkus šajā sezonā jau vārtus ir guvis, tāpēc nedomāju, ka ar viņu noticis kaut kas tāds, ka viņš vairs nevar iesist. Toties skaistu vārtus šodien guva Kačanovs." Atzinīgi vārdi tika arī no Skotijas pārbraukušajam Pāvelam Mihadjukam, kurš aizvadīja pirmo maču un palīdzēja nosargāt komandas vārtus neskartus. "Mihadjuks izgāja laukumā faktiski bez treniņiem, tā kā var teikt, ka viņš nospēlēja cienījami," atzina Grigorčuks Savukārt izlases pussarga Jurija Žigajeva prombūtni treneris skaidroja vairāk ar izvēlēto taktiku, nevis spēlētāja sniegumu.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-11 22:23, pirms 15 gadiem
Mihadjukam pirmā spēle,Soleičukam otrā.Tādi bija FK Ventspils centra aizsargi.Pa malām Kačanovs un pussargs Cigirlašs.Principā Mihadjuks tiešām nospēlēja labi, Skotijas pieredze gājusi labumā.Mentešašvilli spēles sākumā izmežģīja potīti,cerams līdz Skonto atlabs.Butriks šodien agresīvs,bet nebija notēmēts uz vārtiem.Kačanovam beidzot vārti virslīgā,pavisam devītie.Un Macionam Jūrmalā 100 spēle virslīgā.Starp citu Macions virslīgā uzsāka kā Ukrainas pilsonis.Pa kuru laiku kļuva LV pilsonis?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 19:29, pirms 15 gadiem
Labdien! Gribetos pastastit par so speli, kapec bija galu gala tads rezultats, daudzi, kas bija ieradusies saja spele bija redzejusi ka speleja Dinaburga pirmaja puslaika, kas notika otraja puslaika, TAMAZ PERTIJA UN DAZI FUTBOLISTI, KURU UZVARDUS PAGAIDAM NENOSAUKSIM BIJA SO SPELI NODEVUSI, starpibaj vajadzeja but 2 varti, ka ari notika, vareja redzet, kadas maina bija notikusas, ka futbolistus mainija un kur lika viniem spelet, kuri pat nerezi nestaveja saja pozicija. KO GRIBAS PATEIK PAR SO GADIJUMU! KADS IR TRENERIS KURS SAKA, KA JUMS IR JAZAUDE IR 2 VARTU STARPIBU UN KADI IR SIE SPELETAJI, vinus nedrikst nosaukt par futbolistiem. Agrak bijusais futbolists TAMAZ PERTIJA ari bija speles nodevis, ka jus zinat ari vina draugs Zuromskis, kad Tamaz kljuvis par treneri vins vinu idzina, lai tas vairak ta nedaritu, bet pats ta dara. Kapec bija aizgajis treneris Grigorcus, jo vins kad uzzinaja, ka puse komandas nodot speles vins uzreiz aizgaja, jo kapec vinam ir jatrene puse komandas kas nodot. Tamazu nedrikst uzskatit par labu treneri sajos momentos, ka ari tados momentos, kad vins TRENINOS KAUJAS AR PUISIEM, tas ir normali?????? luk gribetos, lai daudzi uzzinatu, kads ir tas treneris TAMAZS pertija. KAUNS TRENERIM

  +2 [+] [-]

, 2009-06-12 19:29, pirms 15 gadiem
:d ';