Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mihails Koņevs: "Būs izmaiņas"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihails Koņevs: "Būs izmaiņas"
"Olimpa" treneris Mihails Koņevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodienas LMT Virslīgas spēles starp Rīgas "Olimps/ASK" un Rēzeknes "Blāzmu" domās par spēli portālam eSports.lv dalījās abu komandu galvenie treneri - Mihails Koņevs un Jurijs Popkovs.

"Olimps/ASK" galvenais treneris Mihails Koņevs: "Bija grūta spēle... Sliktākais, ka komandas līderi, kam tas vezums būtu jāvelk, atkal nospēlēja ļoti slikti. Jau agru spēlē veicu vairākas maiņas - ar pirmajām minūtēm bija redzams, ka dažiem spēlētājiem nav iekšā. Jāspēlē savādāk. Jau teicu puišiem - ja futbols viņu dzīvē ir pirmajā vietā, tā turpināt nedrīkst. Es kā treneris arī nevaru stāvēt malā un visu pareizi pateikti - spēlētājiem pašiem jāizvēlas un jāpieņem lēmumi.

Labi, ka ātri guvām vārtus, kā cerējām, taču pirmo puslaiku kopumā nospēlējām slikti. Otrajā jau izdevās gan nedaudz pieturēt bumbu, gan dažas kombinācijas utt. Domāju, ka rezultāts ir godīgs - Rēzekne bija labāka pirmajā puslaikā, mēs - otrajā.

Labi nospēlēja vārtsargs. Manuprāt, viņš vairākas reizes mūs glāba un izlaboja aizsargu kļūdas. Puisis pārdzīvoja pēc pagājušajām kļūdām, un es izvēlējos viņu neatstāt rezervē. Šodien otrajā puslaikā pēc aizsargu rupjas kļūdas viņš mūs glāba situācijā, kur pretiniekiem bija jāiesit.

Tālāk jau mūs gaida grūtas cīņās. Vispār jau ikkatra spēle nav viegla, bet turpinājumā spēlēsim pret vēl spēcīgākiem pretiniekiem - "Rīgu", "Ventspili". Jāatgūst sākotnējā spēle - agrāk zaudējām minimāli, bet parādījām labu sniegumu. Strādāsim tālāk, labosim kļūdas!

Šodien bija izmaiņas sākuma sastāvā. Brazīlietis Klaudio vakar dabūja savainojumu - lai arī ne nopietnu, šodien viņu laukumā nelaidām. Un sākumsastāvā izgāja Zolotarjovs - uzskatu, ka viņam ir, ko pierādīt. Nebija šodien viņa labākā spēle, bet savas gaišās puses bija. Nestabils ir kreisā aizsarga postenis - tad viens nospēlē labi, nākamreiz nē, tāpat nākamais. Starp attiecīgajiem trim aizsargiem - Petrenko, Kazuru un Dubru - šoreiz izvēlējāmies pirmos divus, taču nākamreiz pāris varētu būt savādāks. Dubru šodien uzmainījām speciāli - cerībā, ka būs kādas standartsituācijas, jo viņš labi spēlē ar galvu. Un bija arī divas iespējas, taču atkal jāsaka - jābūt labai piespēlei! Ja tādas nav, tad visi standarti ir vējā.

Sastāvā būs izmaiņas, jo man ir lielas pretenzijas pret dažiem spēlētājiem."

"Blāzmas" galvenais treneris Jurijs Popkovs: "Ļoti laba spēle! Domāju, ka mums bija pārsvars pirmā puslaikā, taču jau otrajā spēlē pēc kārtas ielaižam vārtus pašā mača sākumā. Apspēlēt pretiniekus bija visai grūti. Savukārt otrajā puslaikā minūtes 30 labāki bija rīdzinieki. Kaut gan es vēlētos, lai mēs būtu guvuši vairāk vārtus, iespējas bija. Diemžēl ar to mums šodien bija problēmas.

Šodien daudz sitām tālsitienus, jo to mums atļāva darīt - parasti pretinieki sedz ciešāk. Tomēr tie nedeva trīs punktus, tikai pārsvaru uz papīra, lai gan daudz netrūka, lai kāds tālais ielidotu vārtos.. Ir mums problēmas ar vārtu gūšanu, to nevar noliegt - esam guvuši vismazāk vārtus no visiem."

  +2 [+] [-]

, 2008-05-11 22:22, pirms 16 gadiem
abiem treneriem jaunas komandas pēc gadiem... bet izskatās ka Olimpam tomer vairak problemas ar motiviciju

  +5 [+] [-]

, 2008-05-11 22:34, pirms 16 gadiem
jā rēzeknē liels vietējo atbalsts, un spēlētāji nav ar mietu jādzen, tur viņi grib pierādīt sevi un spēlē uz tāda kā fanātisma viļņa, gribētos, lai arī kautkas sanāk un varētu pierādīt ka var labi spēlēt arī ar pašmāju brūvēto mantu

  +1 [+] [-]

, 2008-05-11 23:30, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: jā rēzeknē liels vietējo atbalsts, un spēlētāji nav ar mietu jādzen, tur viņi grib pierādīt sevi un spēlē uz tāda kā fanātisma viļņa, gribētos, lai arī kautkas sanāk un varētu pierādīt ka var labi spēlēt arī ar pašmāju brūvēto mantu

Olimpam jau ar pārsvarā savējie puiši un tam stimulam jau nevajadzētu trūkt.... jo tak pērn un vēl iepriekš pierādījās tas, ka tie, kas labi nospēleja pirmo sezonas daļu vasarā pārgāju uz Skonto!!! tā kā tiem kas grib izsisties stimulam jābuut!