Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šišhanovs: "Nelabvēļi var gavilēt! Ceru, ka tās nav Ventspils futbola beigas"

Agris Suveizda

Šišhanovs: "Nelabvēļi var gavilēt! Ceru, ka tās nav Ventspils futbola beigas"
Adlans Šišhanovs. Foto: Zigismunds Zālmanis/"Riga" FC

Latvijas futbola milža "Ventspils" vadītājs Adlans Šišhanovs portālam Sportacentrs.com atklājis, ka ir nolēmis pamest prezidenta amatu un pie pirmās iespējas pārdot savu daļu klubā. Pēc zaudējuma "Daugavpilij" (0:1) par demisiju pavēstīja arī galvenais treneris Viorels Frunze.

"Esmu pieņēmis lēmumu pamest klubu kā prezidents un pārdošu savas kluba daļas, tiklīdz to spēšu! Tie, kuri izspieda mani no valsts, tie, kuri runāja man aiz muguras, un kopumā visi, kuri nevēlējās redzēt mani šajā valstī un šajā klubā, - šodien jums ir svētki! Nolēmu, ka kluba tālāka nākotne tiks lemta bez manas līdzdalības, un ceru, ka mani patīkami pārsteigs to cilvēku skaits, kuri klubam spēs palīdzēt reāli, nevis tikai ar mēli vai rakstāmmašīnu," Šišhanovs sacīja portālam Sportacentrs.com.

"Neveiksmīgs bija gan sezonas sākums, gan arī iepriekšējās sezonas noslēgums. Neveiksmes sākās tad, kad mani, maigi sakot, palūdza aiziet [no Latvijas]. Neveiksmes sākās, kolīdz vairs nevarēju darīt savu darbu un kolīdz vairs nevarēju dzīvot kopā ar komandu, iedziļināties un risināt tās problēmas, brīžiem arī motivēt. Allaž runā, ka pārāk lienu visās darīšanās, taču drīz būs jau gads, kopš vairs nekur nelienu. Nav jābūt pārāk attapīgam, lai saprastu, ka pagājušā gada rezultāts bija izgāšanās.

Komandu [ziemā] uz Turciju aizvedu tādēļ, ka arī pats aizbraucu uz Turciju, un tur mēģināju kaut kādā veidā ietekmēt un labot situāciju, bet ir jāsaprot, ka nav tik vienkārši to paveikt tik īsā laika sprīdī un komandu skāra pandēmija. Turklāt visi taču saprotam, ka katra spēle ir cits stāsts – tai ir jānoskaņojas, nedēļu jāgatavojas, tostarp, psiholoģiski, runājot ar cilvēkiem. Visi, kuri ar mani ir strādājuši, lieliski zina, ka pat pirmsspēles dienā vienmēr esmu laukumā – ja līdz tam komanda strādā pie fiziskās un taktiskās gatavības, tad, uzskatu, tieši pirmsspēles dienā sākas psiholoģiskais darbs.

Šodien lieliski apzinos, ka ir situācija, kurā komanda atrodas Latvijā, bet manis Latvijā nav un klubu neatbalsta neviens sponsors, neviens cilvēks – visas finanšu plūsmas, kuras vien varēja nogriezt, tika nogrieztas. Olimpiskais centrs palīdz bērnu komandai, bet visi pārējie ir parasti līdzskrējēji, kuri grib kaut kādu naudu. Ja akcionāriem tā ir norma, tad es pasauli acīmredzot redzu citādi un rīkošos tā, kā piedāvā viņi, - izlikšu savu daļu pārdošanā un pārdošu to pirmajam pircējam, kurš mani apmierinās kā uzņēmēju, jo vienatnē vilkt šo vezumu, atrodoties ārpus valsts, neesmu gatavs. Daudz klīst runas par to, vai algas tika vai netika maksātas. Gribu, lai jūs visi zinātu, ka futbola klubā "Ventspils" šobrīd ir pilnībā, līdz pat pēdējam centam, dzēsti visi parādi par februāri. Jā, par martu algas vēl nav izmaksātas, tādēļ šajā brīdī, kad to paziņoju, parādsaistības ir tikai par vienu mēnesi.

Turcijā komanda aizvadīja treniņspēles, tostarp arī treniņspēles pret Turcijas augstākās līgas klubiem, ko nedrīkstējām izpaust, un ticiet man – mēs parādījām ļoti labu sniegumu. Nezinu, negribu pārvērtēt savu nozīmi, bet īsumā mana doma ir tāda, ka cilvēciski tas nav pareizi – tā nav maza nauda, man tomēr ir arī ģimene, tuvinieki. Redzu arī situāciju ar ["Riga" neoficiālo īpašnieku Sergeju] Lomakinu, vēl vienu krievu [kurš ievietots Latvijas melnajā sarakstā] – tā laikam ir kaut kāda lielā politika. Pārliecinoši varu teikt, ka nekad savā dzīvē neesmu veicis nekādas darbības, kuras, kā man teica, varētu radīt draudus valsts drošībai. Tie ir meli, aiz kuriem ir paslēpti īstie iemesli – par tiem jau vairākkārt esmu teicis. Šodien apsveicu šos cilvēkus – viņiem izdevās paveikt to, lai es pamestu komandu, bet visvairāk baidos par to, lai tie klubam neizrādītos bēru zvani. Būs ļoti patīkami redzēt, cik daudz cilvēku centīsies, varēs un palīdzēs komandai pirmām kārtām finansiāli, jo bez naudas futbols Ventspilī nepastāvēs. Man vienam šobrīd tas ir grūti.

Jā, jums ir taisnība, ka, nesot tik smagu nastu uz pleciem, kļūst divkārši smagi, ja tam visam klāt nāk arī slikti sportiskie rezultāti. Tomēr vēlreiz saku, ka ir jābūt reālistam – lieliski saprotu, ka komanda neizpilda sportiskos mērķus. Zinu, kā šis klubs spēlēja un ko šis klubs uzvarēja. Ja futbolisti kādreiz sadūšosies godīgai intervijai, varbūt jums sanāks kāds raksts vai pat grāmata – viņi varēs izstāstīt patiesību, uz kādiem morāliem, psiholoģiskiem un finanšu pamatiem komanda šos divarpus gadus, kurus klubā pavadīju, tika būvēta. Es aizeju ar tīru sirdsapziņu un neesmu gatavs turpināt nodarboties ar šo lietu. Vēlos pateikties visiem, kuri bija līdzās, un atkārtošu, lai priecājas tie, kuri bija pret mani – tagad ir jūsu gājiens, parādiet, ka jūs futbola klubam "Ventspils" dosiet to rezultātu, par kuru jūs sapņojāt."

"Optibet" Virslīgas 4. kārta

DatumsLaiksSpēleTiešraideRez.
10.04.15:00Liepāja – ValmieraSportacentrs.com TV1:2 (1:1)
19:00Metta – RigaSportacentrs.com TV1:1 (0:0)
11.04.15:00Ventspils – DaugavpilsSportacentrs.com TV0:1 (0:1)
17:00Spartaks – RFSSportacentrs.com TV

Turnīra tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Riga431012:210
2.Valmiera43108:510
3.Daugavpils43108:510
4.RFS31117:44
5.Liepāja41035:93
6.Spartaks31023:83
7.Metta40134:91
8.Ventspils40131:61

  +2 [+] [-]

, 2021-04-11 20:03, pirms 3 gadiem
Cerams ka klubam viss būs kārtībā

  +5 [+] [-]

, 2021-04-11 20:08, pirms 3 gadiem
Daiļ irsējs

 +20 [+] [-]

, 2021-04-11 20:09, pirms 3 gadiem
Mazāk klausāmies vārdos,vairāk skatāmies uz darbiem.Par šo laiku,kamēr šis cilvēks bija ar komandu vienīgais sasniegums ir izcīnītais Latvijas kauss,es teiktu,inerces pēc.Pieredzējušie spēlētāji ar Latvijas pasi muka no komandas viens pēc otra,saveda sev uzticīgos leģionārus,kuru rezultātā radās aizdomas par godīgi aizvadītām spēlēm,sevišķi pirmsezonas mačos.Laikam jau pelnīja budžetu,rezultātā komandu pameta uzticīgie kluba fani.Beigās mums skatītājiem bāza acīs,ka lūk kausā zaudējam spēcīgam portugāļu klubam,kura nosaukumu ,godīgi sakot,pat neatceros.To,ka esam spēlējuši neizšķirti Lisabonā ar Sportingu,Anglijā ar Ņūkaslu ,izlikās aizmirsis.Visi skandāli ap klubu,arī LFF Gorkša gāšanā pielika savu roku.Piedod,bet nav par ko tev teikt paldies,Šišhanova kungs.Vienīgi varbūt tie līdzjutēji,kuri saņēma balvas un sezonas beigās laimīgais mašīnu.Jā ,tas bija cēls žests.Vienīgais par ko var teikt paldies.Uz neatgriešanos,Šišhanova kungs.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-11 20:17, pirms 3 gadiem
pag, Adlans skaidro, ka viņš ir reālais treneris?

  +3 [+] [-]

, 2021-04-11 20:25, pirms 3 gadiem
Cerams, ka būs atpakaļ tribīnēs vecie FKV fani!
Slēpts komentārs: saulainaespania

  +1 [+] [-]

, 2021-04-11 21:14, pirms 3 gadiem
Nav vajadzīgs Latvija nekāds krievu bizness.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-11 21:15, pirms 3 gadiem
Tā tāda normāla prakse godīgiem klubiem un to vadītājiem/sponsoriem - aizvadīt konfidenciālas pārbaudes spēles?

  +8 [+] [-]

, 2021-04-11 21:31, pirms 3 gadiem
vis īstākais dirsəjs...zinu personīgi vairākus futbolistus,kurus šis ,,baltaisun pūkainais,,uzmeta ar apsolītām algām ,kuras tā ar palika nesamaksātas...Ventspils futbola atīstībai tu neko nedevi...uz neredzēšanos Adlan....
Slēpts komentārs: kastans
Slēpts komentārs: kastans

     [+] [-]

, 2021-04-12 09:15, pirms 3 gadiem
Cempināts turpinās 7 komandas.Ventspils morīši meistarīgie pastiprinās citas komandas.Vietējie uz Tukumu ,Audu......

  +4 [+] [-]

, 2021-04-12 09:16, pirms 3 gadiem
Traki, traki. Izskatās, ka Ventspils nozudīs no futbola skatuves. Drīz RFS varēs pret FC Riga divatā sisties. Ļoti slikta tendence ar klubu pazušanu. Jelgava, tagad Ventspils... Eh...

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 09:43, pirms 3 gadiem
+1 [+] [-] Ziņot
Guru no geto , 09:16, pirms 23 minūtēm , ignorēt , atbildēt
Traki, traki. Izskatās, ka Ventspils nozudīs no futbola skatuves. Drīz RFS varēs pret FC Riga divatā sisties. Ļoti slikta tendence ar klubu pazušanu. Jelgava, tagad Ventspils... Eh...

Ko uztraucies ? Jāpanāk lai FIFA ļauj būt čempionātam ar 3 komandā. Visas spēlē Eirokausos un pelna piķi. Biznesis....Tā bija nolemts ar 8+3....

  +4 [+] [-]

, 2021-04-12 09:55, pirms 3 gadiem
"kopumā visi, kuri nevēlējās redzēt mani šajā valstī un šajā klubā, - šodien jums ir svētki!"

Man šodien ir svētki!

     [+] [-]

, 2021-04-12 09:59, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Traki, traki. Izskatās, ka Ventspils nozudīs no futbola skatuves. Drīz RFS varēs pret FC Riga divatā sisties. Ļoti slikta tendence ar klubu pazušanu. Jelgava, tagad Ventspils... Eh...
Ja viss Ventspils futbols = šišhanovs, tad tas ir traki. Bet
ļoti loģiski. Tagad jāgaida kad ļiepaja nograbēs.

     [+] [-]

, 2021-04-12 10:22, pirms 3 gadiem
Agrāk es teiktu - nauda Ventspilī atradīsies. Bet tagad, ņemot vērā kā valsts ņem tur visus pie rīkles, domāju, ka vairs nebūs nekā. Protams, ceru, ka kļūdos.

Puslīdz skaidrs ir tas, ka Kariņa valdība strādā, lai visu pamazām iznīcinātu, neko neradot vietā. Tādēļ, lai cik ļoti gribētos priecāties par šī afērista Šišhanova notīšanos, baidos ka Ventspils paliks ar pliku d. futbolā.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 10:58, pirms 3 gadiem
mndvolk rakstīja: Agrāk es teiktu - nauda Ventspilī atradīsies. Bet tagad, ņemot vērā kā valsts ņem tur visus pie rīkles, domāju, ka vairs nebūs nekā. Protams, ceru, ka kļūdos.

Puslīdz skaidrs ir tas, ka Kariņa valdība strādā, lai visu pamazām iznīcinātu, neko neradot vietā. Tādēļ, lai cik ļoti gribētos priecāties par šī afērista Šišhanova notīšanos, baidos ka Ventspils paliks ar pliku d. futbolā.
Kāds FK Ventspils ir sakars ar Kariņu????? FC Skonto arī dēļ Kariņa ir pazudis?
Es dzīvoju Ventspilī un varu pateikt, ka tāds Kariņš visticamāk pat nezina par tāda FK Ventspils eksistenci - savukārt Aldans brūkē muti un neko nav klubā ieguldījis, ja salīdzina ar to pašu Riga FC!

  +5 [+] [-]

, 2021-04-12 10:59, pirms 3 gadiem
Dzīvoju jau vairākus gadus tieši Ventspilī un Aldana teikto es drīzāk pārtulkotu savādāk.
1) Aldana laikā FK Ventspils un Ventspils pilsētas futbola infrastruktūra nav saņēmusi nevienu ieguldījumu - pat teorētiskā projektu sākuma stadijas līmenī. Joprojām ir neatrisinātā problēma ar mākslīgo apgaismojumu, un nav pat teorētiskas skices par to, kā varētu un kas varētu būt, ja iekš Ventspils varētu izveidot slēgto futbola halli - FK Liepāja bija tā pati problēma, bet vismaz viņiem bija projekts ko finansiāli nevarēja atļauties, bet beigu beigās vismaz būs uzpūšamā halle.
2) Aldana laikā tika pārdoti 2x nigērieši - Akinemeyn uz Norvēģiju un Tosins uz Šveici, bet šie ieguldījumi šajā projektā netika uzsākti Aldana laikā - drīzāk šie spēlētāji tika pārdoti viņa valdīšanas laikā, bet saukt to par ieguldījumu no viņa puses var tikai daļēji, jo pārdot jau gatavu produktu nav pārāk ķēpīga lieta.
3) FK Ventspils jau divus gadus izskatās kā komanda, kas stāv uz vietas savā attīstībā - šodien daudzi šokēsies, ka FK Ventspils ir turnīra tabulā tur kur ir, bet patiesība ir tāda, ka tas ir likumsakarīgi, jo ne jau FK Ventspils ir palikusi īpaši vājā cik citi klubi ir ieguldījuši savā attīstībā un gājuši uz priekšu. 2020/2021 g. sezonā biju skatīties mājas spēli FK Ventspils vs FK Valmiera, kas beidzās manuprāt ar 2:2, bet tas ko es redzēju bija - Ventspils drīzāk izcīnīja vienu punktu pret Valmieru, nevis Ventspils pazaudēja trīs punktus.
Šodien BFC uzveica ar minimālu pārsvaru Ventspili, jo BFC katru gadu palika spēcīgāka un spēcīgāka, un šogad pienāca tā reize kad FK Ventspils uz vecajiem lauriem nevarēja paļauties un notika tas kam bija jānotiek agri vai vēlu.
Tāda Riga FC vispār ir priekš mums kosmoss - tā komanda teorētiski varētu spēlēt Zviedrijas Allsvenskan līgā teju un nebūt pavisam pastarīte, bet te pirmajā sezonas spēlē daži brīnijās - kā tad tā? 0:3? kas tad ar FK Ventspils ir noticis? Atbilde ir tieši tik vienkārša - pēdējos 2-3 gados nav noticis tieši NEKAS!
4) Aldans runā par kaut kādiem tur ieguldījumiem iekš FK Ventspils, skatoties uz Riga FC vadītāja ieguldījumiem, kur tiek celta kluba bāze, sakārtots laukums Mežparkā, vai arī uztur kārtībā Skonto stadionu, lai klubam ir kur normāli spēlēt šobrīd + ieguldījumi spēlētājos (precīzāk leģionāros), lai klubs var vismaz ar paceltu gavu cīnīties par iekļūšanu EL grupu turnīrā. Tad man rodas jautāmums - kas ir tie mistiskie ieguldījumi FK Ventspils klubā izņemot algu segšanu spēlētājiem, kurus pat ir grūti pierunāt nāk spēlēt FK Ventspils klubā?

  -2 [+] [-]

, 2021-04-12 11:20, pirms 3 gadiem
Labi, ka tā
Teikšu A-tā !

     [+] [-]

, 2021-04-12 11:24, pirms 3 gadiem
Man lieks, problēmās sākās tiklijdz viņš parādījās klubā

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 12:16, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Dzīvoju jau vairākus gadus tieši Ventspilī un Aldana teikto es drīzāk pārtulkotu savādāk.
1) Aldana laikā FK Ventspils un Ventspils pilsētas futbola infrastruktūra nav saņēmusi nevienu ieguldījumu - pat teorētiskā projektu sākuma stadijas līmenī. Joprojām ir neatrisinātā problēma ar mākslīgo apgaismojumu, un nav pat teorētiskas skices par to, kā varētu un kas varētu būt, ja iekš Ventspils varētu izveidot slēgto futbola halli - FK Liepāja bija tā pati problēma, bet vismaz viņiem bija projekts ko finansiāli nevarēja atļauties, bet beigu beigās vismaz būs uzpūšamā halle.
2) Aldana laikā tika pārdoti 2x nigērieši - Akinemeyn uz Norvēģiju un Tosins uz Šveici, bet šie ieguldījumi šajā projektā netika uzsākti Aldana laikā - drīzāk šie spēlētāji tika pārdoti viņa valdīšanas laikā, bet saukt to par ieguldījumu no viņa puses var tikai daļēji, jo pārdot jau gatavu produktu nav pārāk ķēpīga lieta.
3) FK Ventspils jau divus gadus izskatās kā komanda, kas stāv uz vietas savā attīstībā - šodien daudzi šokēsies, ka FK Ventspils ir turnīra tabulā tur kur ir, bet patiesība ir tāda, ka tas ir likumsakarīgi, jo ne jau FK Ventspils ir palikusi īpaši vājā cik citi klubi ir ieguldījuši savā attīstībā un gājuši uz priekšu. 2020/2021 g. sezonā biju skatīties mājas spēli FK Ventspils vs FK Valmiera, kas beidzās manuprāt ar 2:2, bet tas ko es redzēju bija - Ventspils drīzāk izcīnīja vienu punktu pret Valmieru, nevis Ventspils pazaudēja trīs punktus.
Šodien BFC uzveica ar minimālu pārsvaru Ventspili, jo BFC katru gadu palika spēcīgāka un spēcīgāka, un šogad pienāca tā reize kad FK Ventspils uz vecajiem lauriem nevarēja paļauties un notika tas kam bija jānotiek agri vai vēlu.
Tāda Riga FC vispār ir priekš mums kosmoss - tā komanda teorētiski varētu spēlēt Zviedrijas Allsvenskan līgā teju un nebūt pavisam pastarīte, bet te pirmajā sezonas spēlē daži brīnijās - kā tad tā? 0:3? kas tad ar FK Ventspils ir noticis? Atbilde ir tieši tik vienkārša - pēdējos 2-3 gados nav noticis tieši NEKAS!
4) Aldans runā par kaut kādiem tur ieguldījumiem iekš FK Ventspils, skatoties uz Riga FC vadītāja ieguldījumiem, kur tiek celta kluba bāze, sakārtots laukums Mežparkā, vai arī uztur kārtībā Skonto stadionu, lai klubam ir kur normāli spēlēt šobrīd + ieguldījumi spēlētājos (precīzāk leģionāros), lai klubs var vismaz ar paceltu gavu cīnīties par iekļūšanu EL grupu turnīrā. Tad man rodas jautāmums - kas ir tie mistiskie ieguldījumi FK Ventspils klubā izņemot algu segšanu spēlētājiem, kurus pat ir grūti pierunāt nāk spēlēt FK Ventspils klubā?
te viss perfekti pateikts...

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 13:04, pirms 3 gadiem
Bažas par kluba eksistenci piepildās ,stipri apšaubu iespēju kādam ieguldīties šajā klubā pie esošiem apstākļiem . Manuprāt ,vienīgais kas
var/varēja piesaistīt kādu atbalstu/atbalstītāju sēž kamerā un kluba problēmas (pietiek ar savām) viņam šobrīd nav aktuālas .

  -2 [+] [-]

, 2021-04-12 13:48, pirms 3 gadiem
Lasot komentus, redzam cik daudz ventiņiem ir saradies futenes prātvēderu! Visi visur vainīgi( pat Kariņš no palīgskolas!). Bet paši ko esiet izdarījuši lietas labā? Kāds jūsu ieguldījums futbola labā šajā smagajā situācijā? PILNĪGA NULLE!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 14:07, pirms 3 gadiem
ja klubam uzrastos īpašnieki no Rietumeiropas , tas varētu būt Ventspils futbola sākums !

  -1 [+] [-]

, 2021-04-12 14:11, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Dzīvoju jau vairākus gadus tieši Ventspilī un Aldana teikto es drīzāk pārtulkotu savādāk.
1) Aldana laikā FK Ventspils un Ventspils pilsētas futbola infrastruktūra nav saņēmusi nevienu ieguldījumu - pat teorētiskā projektu sākuma stadijas līmenī. Joprojām ir neatrisinātā problēma ar mākslīgo apgaismojumu, un nav pat teorētiskas skices par to, kā varētu un kas varētu būt, ja iekš Ventspils varētu izveidot slēgto futbola halli - FK Liepāja bija tā pati problēma, bet vismaz viņiem bija projekts ko finansiāli nevarēja atļauties, bet beigu beigās vismaz būs uzpūšamā halle.
2) Aldana laikā tika pārdoti 2x nigērieši - Akinemeyn uz Norvēģiju un Tosins uz Šveici, bet šie ieguldījumi šajā projektā netika uzsākti Aldana laikā - drīzāk šie spēlētāji tika pārdoti viņa valdīšanas laikā, bet saukt to par ieguldījumu no viņa puses var tikai daļēji, jo pārdot jau gatavu produktu nav pārāk ķēpīga lieta.
3) FK Ventspils jau divus gadus izskatās kā komanda, kas stāv uz vietas savā attīstībā - šodien daudzi šokēsies, ka FK Ventspils ir turnīra tabulā tur kur ir, bet patiesība ir tāda, ka tas ir likumsakarīgi, jo ne jau FK Ventspils ir palikusi īpaši vājā cik citi klubi ir ieguldījuši savā attīstībā un gājuši uz priekšu. 2020/2021 g. sezonā biju skatīties mājas spēli FK Ventspils vs FK Valmiera, kas beidzās manuprāt ar 2:2, bet tas ko es redzēju bija - Ventspils drīzāk izcīnīja vienu punktu pret Valmieru, nevis Ventspils pazaudēja trīs punktus.
Šodien BFC uzveica ar minimālu pārsvaru Ventspili, jo BFC katru gadu palika spēcīgāka un spēcīgāka, un šogad pienāca tā reize kad FK Ventspils uz vecajiem lauriem nevarēja paļauties un notika tas kam bija jānotiek agri vai vēlu.
Tāda Riga FC vispār ir priekš mums kosmoss - tā komanda teorētiski varētu spēlēt Zviedrijas Allsvenskan līgā teju un nebūt pavisam pastarīte, bet te pirmajā sezonas spēlē daži brīnijās - kā tad tā? 0:3? kas tad ar FK Ventspils ir noticis? Atbilde ir tieši tik vienkārša - pēdējos 2-3 gados nav noticis tieši NEKAS!
4) Aldans runā par kaut kādiem tur ieguldījumiem iekš FK Ventspils, skatoties uz Riga FC vadītāja ieguldījumiem, kur tiek celta kluba bāze, sakārtots laukums Mežparkā, vai arī uztur kārtībā Skonto stadionu, lai klubam ir kur normāli spēlēt šobrīd + ieguldījumi spēlētājos (precīzāk leģionāros), lai klubs var vismaz ar paceltu gavu cīnīties par iekļūšanu EL grupu turnīrā. Tad man rodas jautāmums - kas ir tie mistiskie ieguldījumi FK Ventspils klubā izņemot algu segšanu spēlētājiem, kurus pat ir grūti pierunāt nāk spēlēt FK Ventspils klubā?
sākumā domāju, ka kļūda, bet nē.... kāds Aldans ?

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 15:08, pirms 3 gadiem
kosway rakstīja: sākumā domāju, ka kļūda, bet nē.... kāds Aldans ?
Atvainojos - Adlans

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 15:57, pirms 3 gadiem
Viss kā parasti sujektīvi melnās krāsās un ļaunie spēki bez nožēlasvar gavilēt.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 19:10, pirms 3 gadiem
Svinības turpinās

     [+] [-]

, 2021-04-12 20:12, pirms 3 gadiem
Nopietni nenopietns jautājums - kāda iespēja futbola faniem un atbalstītājiem samesties kopējā fondā un izpirkt Adlana daļas?

  +1 [+] [-]

, 2021-04-12 22:59, pirms 3 gadiem
Būs Ventspils NOAH?

     [+] [-]

, 2021-04-13 12:07, pirms 3 gadiem
Visa Latvijas futbola sistēma stulba. . . .
Pietiek gan futbolistu, gan komandas. . . bet LFF sadomājusi pēc rietumu elites līgām taisīt baigo profesionālo līgu, ar daudzām profesionālām komandām, lielām algām, vēl visādi nesaprotami nosacījumi. . .
Pat daudzās turīgākās valstīs ir pusprofesionālas līgas, bet te veči izdomājuši- tikai tā, 100% profiem visiem jābūt.
Kas tagad notiek? Palikušas vien 8 komandas , kas aprīļa vidū spēlē, ja vēl ventspils pajūk?
1. līga joprojām čuč, kas notiks ar vadošām 1.līgas komandām? nebūtu izdomāti mākslīgi šķēršļi tagad spēlētu 10-12 komandas virslīgā. Un arī 1. līgu varēja LFF noformēt kā pusprofesionālu un lai spēlē.
Latvijas basketbola mačos spēlē pat jauniešu meiteņu komandas (pat 16 gadīgas) turklāt zālēs. Bet te nedrīkst futbolu spēlēt 1.liga ārā. Nav ko atsaukties uz valdības lēmumu, te vainīga LFF kā noformē papīrus, vai tie skaitās Latvijas meistarsacīkstes, vai vienkārši amatieru mači!