Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija vīlies "Olimpa" futbolistu attieksmē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pertija vīlies "Olimpa" futbolistu attieksmē
Igors Stepanovs un Andrejs Piedels
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Virslīgas pastarītes "Olimpa" galvenais treneris Tamazs Pertija pēc šodien piedzīvotā zaudējuma pret FC "Jūrmalu" (1:2) neslēpa vilšanos par savu padoto sniegumu mačā, uzsverot to, ka futbolistiem jāmaina attieksme pret savu darbu.

"Olimpa" vadītājs Tamazs Pertija pēc spēles bija pamatīgi uzvilcies (komandas ģērbtuvē pēc mača gāja "karsti") un neslēpa dusmas par savu padoto sniegumu: "Dažreiz pēc spēlēm esmu šokā. Futbolists kļūdās un tajā neko ārkārtēju nesaskata. Jaunie uzskata, ka viņiem kļūdas tiek piedotas, nevis tā kā pieredzējušiem futbolistiem. Tagad cīnos ar to, lai viņi ātrāk saprastu, ka tā nav."

"Šodien lieliski nospēlēja 3-4 futbolisti (vārtsargam Jānim Krūmiņam lieliska spēle, Pātu Baladzi varu izcelt), bet pārējie skatījās. Lai apspēlētu tādu komandu, kurā spēlē Vīts Rimkus, Rolands Krjauklis, nepieciešams, lai vienā līmenī spēlētu vismaz astoņi futbolisti. Mums daži futbolisti izcēlās uz pārējo fona, bet pārējie spēlēja ar domu, ka viņiem kļūdas tiks piedoties un ne par ko neuztraucās," teica Pertija.

Nikolajs Zaicevs tika nomainīts taktisku apsvērumu dēļ, nevis tāpēc, ka pussargs otrā puslaika sākumā dabūja spēcīgi pa kājām. "Viņš pilnībā nebija spēlē, negribēju Zaicevu vairāk mocīt. Tas pats attiecas uz Artjomu Osipovu. Ja viņi abi izkrīt no spēles, tad mums paliek puskomanda," atklāja Pertija.

"Olimpa" treneris akcentēja to, ka šodien viņa komanda izskatījusies labi uz daudz spēcīgāka pretinieka fona: ""Jūrmala" ir spēlējoša komanda ar lieliskiem izpildītājiem, taču mēs daudz neatpalikām, izpildījām ļoti daudz stūra sitienu. Tikai sāp tas, ka jaunie pieraduši zaudēt un par to neuztraucas. Mēs – treneri un kluba vadītāji – esam sevi jau pierādījuši, bet futbolisti tik mierīgi pret lietām nedrīkst izturēties."

FC "Jūrmala" galvenais treneris Igors Stepanovs: "Godīgi sakot, spēle patika. Tieši spēles dinamikas ziņā. Čempionātā maz tādu spēļu, kurā ir tik daudz divcīņu, kur pretinieks nedod daudz laika. Neviena komanda nedomāja piekāpties, cīņas bija vairāk nekā futbola, taču kopumā kvalitatīvs futbols bez rupjām kļūdām. Mūsu komandā bija vairākas piespiedu maiņas, pārkārtošanās. Tāda dzīve, jo spēlētāju mums ir tik daudz, cik ir. Neuzskatu, ka tā ir liela problēma – iespēlēt futbolistus viņiem svešās pozīcijās. Daži eksperimenti izdevās, citi – ne. Līdz tādam stāvoklim, kad mums viss būs kārtībā, vēl tāls ceļš ejams."

Guntara Silagaiļa nomaiņu treneris skaidroja ar to, ka spēlētājs krita ārā no spēles: "Tas skar ne tikai Silagaili, bet arī daudzus citus. Neesam pieraduši, ka jāspēlē ātrāk, asāk. Šodien pretinieks mums nedeva daudz plašuma, tāpēc arī uzbrukumā ar realizāciju nesekmējās. Pusmomentu pietika, taču uzbrukumu noslēgums nesekmīgs."

 +13 [+] [-]

, 2011-09-10 19:51, pirms 13 gadiem
pertijam vismaz nav pohuj uz LV futbola līmeni

  -1 [+] [-]

, 2011-09-10 19:51, pirms 13 gadiem
Nu tagad Pertija totalizatoru domājams nolicis piemalas, jo ja Tamaza komanda zaudē ,tad tāpat vinšh nevar nopelniit ,jo ir mazs koificients totalizātorā. Piekritīsiet?

  +1 [+] [-]

, 2011-09-10 20:19, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Nu tagad Pertija totalizatoru domājams nolicis piemalas, jo ja Tamaza komanda zaudē ,tad tāpat vinšh nevar nopelniit ,jo ir mazs koificients totalizātorā. Piekritīsiet?
Tātad griež lielus ciparus

  +9 [+] [-]

, 2011-09-10 20:40, pirms 13 gadiem
Ja Pahars tā turpinās,tad drīz pie Skonto stūres būs PERTIJA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-10 21:57, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Nu tagad Pertija totalizatoru domājams nolicis piemalas, jo ja Tamaza komanda zaudē ,tad tāpat vinšh nevar nopelniit ,jo ir mazs koificients totalizātorā. Piekritīsiet?
"Olimpa" vadītājs Tamazs Pertija pēc spēles bija pamatīgi uzvilcies (komandas ģērbtuvē pēc spēles gāja "karsti") un neslēpa dusmas par savu padoto sniegumu:

tak uz niču varēja neslikti nopelnīt!
Kāpēc viņam uzvilkties pēc zaudējuma, kas bija likumsakarīgs iznākums?..............

  +2 [+] [-]

, 2011-09-11 04:24, pirms 13 gadiem
Andris5 rakstīja: "Olimpa" vadītājs Tamazs Pertija pēc spēles bija pamatīgi uzvilcies (komandas ģērbtuvē pēc spēles gāja "karsti") un neslēpa dusmas par savu padoto sniegumu:

tak uz niču varēja neslikti nopelnīt!
Kāpēc viņam uzvilkties pēc zaudējuma, kas bija likumsakarīgs iznākums?..............
es nezinu, iespējams, lai jaunajiem mēģinātu izdzīt ārā zaudētāju psiholoģiju, bet es te tā skatos, ka vairums jau pie tādām lietām Latvijas sportā tik ļoti pieradis, ka tā mainīšana liekas kas ārkārtējs