Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rindjuks karjeru turpinās Baltkrievijā

Rindjuks karjeru turpinās Baltkrievijā
Nikolajs Rindjuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Baltkrievu futbolists Nikolajs Rindjuks, kurš pēdējās divas sezonas pavadīja Daugavpils klubos "Daugava" un "Dinaburg", savu karjeru turpinās Baltkrievijā, FC MTZ-RIPO komandas sastāvā.

Nikolajs Rindjuks Daugavpils "Daugavai" pievienojās 2006./2007. gada sezonā, uzreiz iekarojot vietējās komandas līdzjutēju simpātijas. Rindjuks izcēlās gan ar skaistiem vārtu guvumiem, gan arī lielisku bumbas pārvaldes tehniku.

Pēc sezonas spēlētājs atzina, ka vēlas atgriezties mājās. "Īres līgums ar "Dinaburg" ir beidzies, bet ar "Daugavu" kontrakts spēkā līdz 2010. gada 1. jūlijam. Tomēr "Daugavai" ir radušās finansiālās grūtības, un kluba vadība gatava mani kādam vai nu izīrēt vai pārdot. Es vēlētos atgriezties mājās un turpināt karjeru Baltkrievijas čempionātā."

Pirms mēneša futbolists atzina, ka atkal mēģinās iekļūt kādā no Ķīnas klubiem, kur jau viņš savulaik bija spēlējis un kļuvis par 1. divīzijas labāko vārtu guvēju. "Kaut ko vēl meklēt – nav vairs laika un vēlēšanās. Šeit (Baltkrievijā) galvenais komandas treneris ir Jurijs Puntus, man pirmais treneris, kad sāku spēlēt augstākajā līgā. Viņš zina manas prasmes," saka spēlētājs, kurš kopumā Latvijas Virslīgā aizvadījis 49 spēles un guvis 20 vārtus.

"Uz Ķīnu atkal aizbraucu pa velti, tikai mēnesi zaudēju. Zaudēju formu, tāpēc tagad man tā jāatgūst. Pirmajā kausa spēlē (pirmā spēle 15.martā – aut.) es vēl nespēlēšu. Gatavošos sezonas sākumam, kurš sākās 4.aprīlī."

Pagājušajā sezonā "FC MTZ-RIPO" komanda Baltkrievijas čempionātā ieņēma trešo vietu.

Izmantotie resursi:
rus.delfi.lv
mtz-ripo.by

  +2 [+] [-]

, 2009-03-10 10:13, pirms 16 gadiem
Nepatīkami viens no labākajiem leģionāriem bija iekš LV. Nu bet katrs savas laimes kalējs. Ceru, ka priecēs ar skaistiem vārtiem arī Belarusijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja