Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Noah" Virslīgas licences lieta arbitrāžas tiesā nonāks 30. jūnijā

Rolands Eliņš

"Noah" Virslīgas licences lieta arbitrāžas tiesā nonāks 30. jūnijā
"Noah" galvenais treneris Artjoms Gorlovs. Foto: Jānis Līgats

Sporta arbitrāžas tiesas (CAS) publicētajā grafikā pieejamā informācija liecina, ka par Latvijas futbola Virslīgas jaunpienācējas "Noah Jurmala" likteni tiks spriests 30. jūnijā, kad nozīmēta lietas izskatīšana.

"Noah Jurmala" CAS bija vērsusies pēc tam, kad Latvijas Futbola federācijā tika noraidīta tās apelācija par Virslīgas licences nepiešķiršanu. Starptautiskā tiesa vēl pirms lietas izskatīšanas lēma, ka "Noah" līdz galīgā lēmuma pieņemšanas brīdim ir jāspēlē Virslīgā, citādi gadījumā, ja "Noah" saņems sev labvēlīgu lēmumu, to vairs nevarēs piemērot par jau aizvadīto sezonas daļu.

Kā liecina CAS grafiks nākamajam mēnesim, iesaistīto pušu - "Noah" un LFF - noklausīšanās šajā lietā paredzēta 30. jūnijā. Šajā dienā paredzētas vēl četras lietas, kas skaitliski ir visaizņemtākā diena CAS kalendārā. Pārējās dienās ir paredzētas tikai viena vai divas lietas.

Arbitrāžas tiesas process nav publisks, attiecīgi iespējams, ka arī konkrēti 30. jūnijā vēl nebūs skaidrības par to, vai "Noah" varēs turpināt Virslīgas sezonu ar pilnvērtīgu licenci vai arī tiks atjaunots LFF sākotnējais lēmums par šīs licences atņemšanu.

"Noah" Virslīgā aizvadījusi astoņas spēles, kurās guvusi četrus punktus, sakrājot vārtu attiecību 6:29. "Noah" paspējusi jau divreiz nopelnīt LFF Disciplinārlietu komitejas sodu par spēlētāju reģistrācijas liegumu, kas šobrīd ir spēkā uz trim nākamajiem transfēru logiem par finansiālo saistību nenokārtošanu, kā arī DK pirms dažām dienām sodīja "Noah" vārtsargu Bojanu Kņeževiču ar diskvalifikāciju par viņa iesaistīšanos darbībās, kas vērstas uz manipulēšanu ar spēles rezultātu.

Izmantotie resursi:
https://www.tas-cas.org/en/general-...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-09 15:40, pirms 3 gadiem
Ta būs tik smieklīgi, kad viņiem aizliegs dalību beigu beigās un LFF būs jāgrimst vēl dziļākā kaunā par to, ka lika pārējiem klubiem spēlēt papildus spēles.
Protams, kliegs, ka redz viņiem no sākta gala bija taisnība!

Bet neaizmirsīsim faktu, ka pati LFF ir pie visas šīs jezgas vainīga ļaujot kaut kādam random klubam PA TAISNO ielekt Latvijas augstākajā klubu futbola līgā, jo redz bija naudīgi investori, kurus paslaukt būtu bijis labi.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-09 15:45, pirms 3 gadiem
rihardilio rakstīja: Ta būs tik smieklīgi, kad viņiem aizliegs dalību beigu beigās un LFF būs jāgrimst vēl dziļākā kaunā par to, ka lika pārējiem klubiem spēlēt papildus spēles.
Protams, kliegs, ka redz viņiem no sākta gala bija taisnība!
Pag pag, ko tad LFF vajadzēja darīt? Nepildīt CAS uzliktās saistības un nepielaist Noassu atpakaļ pie spēlēšanas???

     [+] [-]

, 2021-06-09 17:16, pirms 3 gadiem
Agri vai vēlu šis klubs pazudīs.
Cerams jau 30.jūnija un šim klubam vairs neļaus izpausties

     [+] [-]

, 2021-06-09 17:31, pirms 3 gadiem
cik tad vēl paliek spēles, kurās nopelnīt??

     [+] [-]

, 2021-06-09 17:34, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Pag pag, ko tad LFF vajadzēja darīt? Nepildīt CAS uzliktās saistības un nepielaist Noassu atpakaļ pie spēlēšanas???
Tieši tā!! Nezinu vispār uz kāda pamata LFF būtu jāpilda tie CAS lēmumi, bet ja brīvprātīgi tur ir iestājušies, tad ar steigu tas korumpētais kantoris ir jāpamet!!