Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grīnbergs no "Mettas" pāriet uz "Liepāju", Grauds atgriežas Zemgalē

Emils Ozerinskis

Grīnbergs no "Mettas" pāriet uz "Liepāju", Grauds atgriežas Zemgalē
Jānis Grīnbergs. Foto: FK Liepāja

Līdz jaunās Virslīgas sezonas sākumam ir palicis pavisam nedaudz vairāk nekā mēnesis. Par sava sastāva papildināšanu ar pēdējo sezonu "Mettas" futbolistu Jāni Grīnbergu paziņojusi "Liepāja", bet turnīra jaunpienācēja "Jelgava" piesaistījusi pērn Virslīgā debitējušo Danielu Graudu.

"Liepājas" rindās jaunajā sezonā spēlēs Virslīgas vēsturē visu laiku jaunākais vārtu autors Jānis Grīnbergs, kurš 2014. gadā izcēlās ar rezultatīvu sitienu 15 gadu un 102 dienu vecumā, tādējādi šo titulu atņemot Valerijam Šabalam.

Grīnberga spožais sākums gan līdz šim nav rezultējies naskā vārtu krāšanā. Kopš pirmajiem Virslīgas vārtiem "Skonto" rindās Grīnbergs uzspēlējis RFS, "Jelgavā" un "Mettā", pie otrā precīzā sitiena tiekot pērn astoņus gadus pēc pirmā rezultatīvā raidījuma. Pēdējās divās sezonās "Mettas" sastāvā futbolists nospēlēja 52 Virslīgas cīņas, aizvadītās sezonas laikā tiekot pārkvalificēts no uzbrūkošā flanga spēlētāja uz malējo aizsargu. Grīnbergs pavadījis arī trīs gadus "Schalke 04" otrajā komandā, spēlējot Vācijas ceturtā un piektā līmeņa turnīros.

Bez Grīnberga liepājnieki pavēstījuši arī par ganiešu labās malas uzbrucēja Davida Martina pievienošanos kurzemnieku sastāvam. Iepriekšējos divos gados 21 gadu vecais Ganas futbolists guvis pieredzi Dānijas otrās spēcīgākās līgas komandā "Fremad Amager". 22 aizvadītās spēlēs jaunais futbolists pie precīziem sitieniem Dānijā nav ticis.

19 gadus vecais labās malas aizsargs Daniels Grauds pēc viena gada pārtraukuma atgriezies "Jelgavas" rindās. Iepriekš Nākotnes līgā jelgavniekus jau pārstāvējušais futbolists pirms pagājušās sezonas pārgāja uz Jūrmalas "Spartaku", kurā piedzīvoja savu Latvijas augstākā čempionāta debiju. Grauds kļuva par nozīmīgu jūrmalnieku spēlētāju, 32 spēlēs sakrājot sesto lielāko spēles laiku komandā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FKLiepaja
https://www.fsjelgava.lv/virsliga/d...

  +4 [+] [-]

, 2023-02-09 15:16, pirms gada
" 22 aizvadītās spēlēs jaunais futbolists pie precīziem sitieniem Dānijā nav ticis." - Tad jau Liepājai derēs.

     [+] [-]

, 2023-02-09 15:28, pirms gada
Varens papildinājums Liepājai

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 16:40, pirms gada
štrunts par klubu.Galvenais , ka Kamaza šeftēm derēs.

  -1 [+] [-]

, 2023-02-09 18:52, pirms gada
....paši sportacentra žurnaļugas ļoti mīl "piekabināt" tos spožos panākumus...15 gados iesit pendeeli Virslīgā un jau esi superstārs..tas pats nu pat pāris dienas atpakaļ rakstā par Mettas neizšķirtu ,tur ar turpina Vapni pozicionēt kā tādu zvaigzni..re stūta sitienu šis padevis un kāds tur iesitis un pa vārtu stabu trāpījis...joptvai kas par sasniegumu ,ne?....uun tad ir Uldriķa variants un neviens nesaprot kas ar mŭsu zvaigznēm notiek....

  +3 [+] [-]

, 2023-02-10 08:57, pirms gada
Bronsons rakstīja: ....paši sportacentra žurnaļugas ļoti mīl "piekabināt" tos spožos panākumus...15 gados iesit pendeeli Virslīgā un jau esi superstārs..tas pats nu pat pāris dienas atpakaļ rakstā par Mettas neizšķirtu ,tur ar turpina Vapni pozicionēt kā tādu zvaigzni..re stūta sitienu šis padevis un kāds tur iesitis un pa vārtu stabu trāpījis...joptvai kas par sasniegumu ,ne?....uun tad ir Uldriķa variants un neviens nesaprot kas ar mŭsu zvaigznēm notiek....
Kas tev ir pret sporta centra futbola žurnālistiem?Es labi atceros 20-30 gadus atpakaļ.kad par futbolu rakstīja tikai daži cienījami tā laika žurnālisti un izlasīt to varēja tikai sporta presē,jo internets pie mums tad bija autiņos.Futbols ir mūsu valstī jāpopularizē pēc iespējas vairāk un to arī viņi dara.Visu cieņu gan analītisko rakstu veidotājiem,gan dažādu raidījumu veidotājiem.Tieši futbols šobrīd ir tas sporta veids,kur SC un ne tikai,žurnālisti strādā viskvalitatīvāk.Un liels paldies viņiem par to.Uzslavēt un kritizēt,tas viss pieder pie lietas.Manuprāt vajadzētu vēl vairāk interviju tieši ar jaunajiem futbolistiem,lai viņi jūt,ka par viņiem ir interese,kas tikai stimulēs viņus vairāk strādāt.Kas attiecās tādā gadījumā uz "zvaigžņu slimību",tad no tās neviens nav pasargāts,neatkarīgi no tā,cik liela uzmanība viņu personai ir veltīta.Gluži vienkārši ar to ir jātiek galā.Un ja jūs atļaujaties Novicki,Birjuku,Žigajevu uc par futbola rakstošos nosaukt par žurnaļugiem,tad pat jautājumu jums uzdot nevēlos.Skaidrs,ka daudzi no saslavētajiem spēlētājiem savu potenciālu nav izmantojuši,tai skaitā arī Grīnbergs,bet tā ir tikai un vienīgi viņu pašu problēma.

     [+] [-]

, 2023-02-10 18:24, pirms gada
alguns rakstīja: Kas tev ir pret sporta centra futbola žurnālistiem?Es labi atceros 20-30 gadus atpakaļ.kad par futbolu rakstīja tikai daži cienījami tā laika žurnālisti un izlasīt to varēja tikai sporta presē,jo internets pie mums tad bija autiņos.Futbols ir mūsu valstī jāpopularizē pēc iespējas vairāk un to arī viņi dara.Visu cieņu gan analītisko rakstu veidotājiem,gan dažādu raidījumu veidotājiem.Tieši futbols šobrīd ir tas sporta veids,kur SC un ne tikai,žurnālisti strādā viskvalitatīvāk.Un liels paldies viņiem par to.Uzslavēt un kritizēt,tas viss pieder pie lietas.Manuprāt vajadzētu vēl vairāk interviju tieši ar jaunajiem futbolistiem,lai viņi jūt,ka par viņiem ir interese,kas tikai stimulēs viņus vairāk strādāt.Kas attiecās tādā gadījumā uz "zvaigžņu slimību",tad no tās neviens nav pasargāts,neatkarīgi no tā,cik liela uzmanība viņu personai ir veltīta.Gluži vienkārši ar to ir jātiek galā.Un ja jūs atļaujaties Novicki,Birjuku,Žigajevu uc par futbola rakstošos nosaukt par žurnaļugiem,tad pat jautājumu jums uzdot nevēlos.Skaidrs,ka daudzi no saslavētajiem spēlētājiem savu potenciālu nav izmantojuši,tai skaitā arī Grīnbergs,bet tā ir tikai un vienīgi viņu pašu problēma.
...ja tev patīk ,ka lej tev ausī sīrupu...es kaut kā pieradis uz lietām skatīties realāk..katram savs...konkrēti neviens uzvārds pa žurnaļugu nav nosaukts,vēl jo vairāk tevis pieminētie..