Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ikstens "Ventspilī" nepaliks, par Laizānu un Hščanoviču nav skaidrības

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ikstens "Ventspilī" nepaliks, par Laizānu un Hščanoviču nav skaidrības
Oļegs Laizāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais Rīgas "Skonto" vārtsargs Kaspars Ikstens "Ventspilī" nepaliks, Sportacentrs.com informēja kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs. Nav izslēgts, ka "Ventspils" sastāvā jaunajā sezonā atkal redzēsim Oļegu Laizānu.

Ar Latvijas čempioniem trenējas pagājušās sezonas labākais Virslīgas futbolists Oļegs Laizāns. Viņam tā arī nav izdevies atrast tik ļoti kāroto darbavietu ārpus Latvijas robežām. Nav izslēgts, ka tas vēl notiks.

"Ventspils" izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs sarunā ar Sportacentrs.com neslēpa, ka labprāt vēlētos, lai Latvijas izlases pussargs arī šogad spēlētu Kurzemes klubā: "Protams, ka vēlamies, lai viņš paliktu, taču par to šobrīd nav 100% skaidrības, jo Laizānam ir vēl daži varianti ārzemēs."

Pagājušo sezonu "Skonto" pavadījušais vārtsargs Kaspars Ikstens "Ventspilī" nepaliks, jo nav spējis vienoties par līgumu, savukārt par citu bijušo "skontieti", aizsargu Raivi Hščanoviču vēl lems. Viņš ar komandu dosies uz treniņnometni Turcijā, kur, visticamāk, tiks parakstīts līgums.

Atskaitot iepriekš publiskoto informāciju par līgumu parakstīšanu ar Vitāliju Smirnovu, Oļegu Timofejevu un Vitāliju Meļņičenko, citu oficiālu jaunumu Latvijas čempionvienībā nav.

Komanda no 13. līdz 26. februārim Turcijā aizvadīs kārtējo nometni, kurā tiks pārbaudīti vairāki potenciālie komandas jaunpienācēji, no kuriem daži būs no komandas dublieru sastāva.

Hohlovs informēja, ka pirmā spēle Turcijā būs pret Andreja Perepļotkina pārstāvēto "Nasaf", tāpat spēlēs arī pret Moldovas un Ukrainas vadošo līgu komandām. Ukrainas gadījumā gan tie nebūs valsts grandi "Dynamo" un "Shakhtar". Pilns spēļu grafiks drīzumā būšot pieejams "Ventspils" mājas lapā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-09 18:54, pirms 12 gadiem
fffffun rakstīja: nu tad Oļegs vai Juris???

pie tāda rakstīšanas līmeņa mēs nekad futeni iekš LV nepacelsim. tā arī dročīsim uz Dinamo...
Domaa tikai viens Laizaans pa visu pasauli? lol

     [+] [-]

, 2012-02-09 19:16, pirms 12 gadiem
kur tad Ilkstens liksies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-02-09 19:24, pirms 12 gadiem
Labi vien ir. Neredzu lielu jēgu ņemt komandā Ikstenu, ja ir jau Vlasovs. Līmeņa ziņā divi līdzvērtīgi vārtsargi, kādam sanāktu sildīt beņķi. Meļņičenko jau vismaz sakarīgāks variants. Tagad jau vairs vārtsargus meklēt nevajag - Vlasovs, Meļņičenko, Raļkevičs un vēl aiz viņiem Zabusovs.

Domāju, ka Hščanovičs būtu labs papildinājums ventspilniekiem, tāpēc ceru, ka viņu piesaistīs komandai. Tāpat ceru, ka Laizānam izdosies atrast klubu ārzemēs. Žēl, ka tas līdz šim nav izdevies, līdzīgi kā Lazdiņam un Kozlovam. Šie spēlētāji ir gatavi augstākam līmenim. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 21:22, pirms 12 gadiem
kas kūp Jūrmalas-VV virtuvē?
vispār nekādu ziņu

  +1 [+] [-]

, 2012-02-09 22:17, pirms 12 gadiem
Dark Eagle rakstīja: kas kūp Jūrmalas-VV virtuvē?
vispār nekādu ziņu
kārtīga auza kūp!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja