Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs turpmāk trenēs "Jūrmalu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Koņevs turpmāk trenēs "Jūrmalu"
Mihails Koņevs pārceļas uz Jūrmalu
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Par futbola centra "Jūrmala" galveno treneri kļuvis Mihails Koņevs, kurš šajā amatā nomainīs Vladimiru Pačko. Komanda sezonai gatavosies gan Latvijā, gan Turcijā, gan Polijā. Par šiem un citiem jaunumiem Sportacentrs.com informēja klubs.

"Jūrmalas" futbolisti jau sākuši gatavošanos jaunajai sezonai, kura startēs marta izskaņā. Šogad komandu cīņā vedīs jauns galvenais treneris, jo krievu speciālistu Vladimiru Pačko šajā amatā nomainījis Mihails Koņevs, kurš iepriekšējos gadus pavadīja Gulbenē. Ar Koņevu jau oficiāli noslēgts līgums, bet tā nav vienīgā izmaiņa. Kluba sporta direktora vietu ieņems krievs Sergejs Iromašvili, kurš aizvietos Andreju Kolidzeju. Iromašvili iepriekš strādājis tādās komandās kā "Krylya Sovetov", "Zhemchuzhina-Sochi", bet līdz tam kā galvenais treneris vadījis "Sibir" un Barnaulas "Dinamo".

Šobrīd notiek sarunas ar vairākiem vietējiem futbolistiem, tāpat tiks piesaistīti arī leģionāri. Interesanti, ka Koņevam atkal būs jāstrādā ar japāņiem, ar kuriem viņš bieži sastapās arī Gulbenē. Tiek prognozēts, ka būs arī leģionāri no Krievijas, Nigērijas un Slovēnijas.

Februarī jūrmalnieki dosies uz treniņnometni Turcijā, bet martā trenēsies Polijā. Šobrīd kluba vadība par konkrētiem mērķiem skaļi neizsakās, jo nav zināms, kā nokomplektēsies pārējās konkurentes.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-09 15:35, pirms 12 gadiem
Kad Koņevs tika nozīmēts par galveno treneri?
un kas notika ar Jūrmals mājaspalu? jurmalafc.lv

  +3 [+] [-]

, 2013-01-09 15:47, pirms 12 gadiem
Kuri LV spēlētāji varētu papildināt klubu?

Kolidzejs vairs nav saistīts ar klubu?

  +2 [+] [-]

, 2013-01-09 20:28, pirms 12 gadiem
Manuprāt, ļoti labs solis no Jūrmalas puses. Pieredzējis, prasmīgs treneris. Ja Jūrmalai izdosies savākt labus vietējos un piesviest vēl klāt pāris prasmīgus leģionārus, tad šī komanda var tēmēt augstāk nekā iepriekšējā sezonā.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-10 00:32, pirms 12 gadiem
Latvijas futbols tiešām ir pārsteigumiem pārbagāts, it sevišķi 2012./2013. gadu mijā! Un cerams, ka slavenais nu jau bijušā direktora teiciens kādā kopsapulcē par to, ka "skatītāji tikai traucē spēlēt futbolu" paliks vēsturē un vairs nekad netiks realizēts dzīvē ne Kauguros, ne Slokā.