Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigjans: "Par nākamo sezonu vēl agri runāt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Grigjans: "Par nākamo sezonu vēl agri runāt"
Jevgēņijs Adamjonoks ir viens no sezonas atklājumiem "Blāzmas" rindās
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Rēzeknes "Blāzmas" galvenais treneris Ēriks Grigjans pēc piedzīvotā zaudējuma LMT Virslīgas pēdējā spēlē nebija pārāk sarūgtināts, sakot, ka puiši nodemonstrējuši labu sniegumu. Par nākamās sezonas plāniem viņš runāja izvairīgi.

"Domāju, ka sezonas pēdējā spēle izdevās. Izdevās, jo tas bija derbijs, Latgales derbijs. Pirmajā puslaikā bija līdzīga cīņa, arī otrā puslaika sākumā, bet turpinājumā nācās veikt pāris piespiedu maiņas, kas izbojāja spēli laukuma vidusdaļā, nespējām pieturēt bumbu, kā rezultātā piespiedāmies saviem vārtiem. Jāsaka, ka arī vārtsargs mūs neizglāba. No diviem vārtu guvumiem, kuri tika gūti soda laukuma robežās, vieni viņam bija jāizvelk. Uzvarēja spēcīgākais. Ja mēs divas reizes uzvarētu "Daugavu", tas jau būtu par daudz. Gaidīsim nākamo tikšanos reizi.

Oktobra mēnesī mēs piecās spēlēs ieguvām desmit punktus. Ar komandu izdevās pastrādāt četrus mēnešus, oktobrī beidzot kaut kas sāka arī izdoties, spēlējām labi. Puiši sāka viens otru labāk saprast, saspēlējās. Mums pirms sezonas sākuma nebija konkrēta uzdevuma ieņemt kādu vietu, bet kopumā esmu apmierināts ar paveikto pie komandas galvenā trenera stūres. Priecē, ka vairākiem puišiem manā vadībā izdevās atvērties."

Runājot par nākamās sezonas plāniem, Grigjans bija izvairīgs, sakot, ka līdz nākamajam gadam vēl jānodzīvo: "Pagaidīsim līdz nākamajam gadam, jo tikai šodien ir noslēdzies šī gada čempionāts. Man tas bija ļoti nervozs čempionāts, jo pirmo reizi sāku strādāt ar komandu sezonas gaitā, nevis tās sākumā."

  +2 [+] [-]

, 2010-11-07 21:26, pirms 13 gadiem
Grigjanam ir jāpaliek.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-07 21:27, pirms 13 gadiem
Ceru, ka nākamsezon "Blāzma" sasniegs vēl vairāk un spēs pacīnīties par iekļūšanu pieciniekā!

Vēlu veiksmi Ērikam Grigjanam un visiem "Blāzmas" futbolistiem arī turpmāk...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-07 22:27, pirms 13 gadiem
Es tā arī nesapratu, kāpēc Ārmanis sezonas laikā tika atlaists... Grigjans, kā izskatījās, iesaistījās labi komandā, neko nevar pārmest. Vieta Virslīgā ir saglabāta, taču, manuprāt, tas nebūtu izdevies, ja komandā nebūtu atgriezies Guntars Silagailis. Liels pluss bija viņa piesaiste komandai. Interesē, ko Guntars un citi Blāzmas līderi, piemēram, Riževskis darīs nākamgad...

  +1 [+] [-]

, 2010-11-08 07:18, pirms 13 gadiem
Cik zināms,par G.Silagaili intresi izrāda LM