Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Blāzma" aizvadījusi treniņnometni Polijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Blāzma" aizvadījusi treniņnometni Polijā
"Blāzmas" galvenais treneris Jurijs Popkovs.
Foto: Romans Kokšarovs.

Gatavojoties jaunajai futbola sezonai, treniņnometni Polijā aizvadījusi "LMT Virslīgas" jaunpienācēja Rēzeknes "Blāzma". Par šajā laikā gūtajiem iespaidiem un ieguvumiem eSports.lv pastāstīja komandas treneris Žanis Ārmanis.

"Treniņnometnes laikā nospēlējām trīs spēles. Pirmo maču aizvadījām 27. februārī pret "Miedz Legnica", kas spēlē Polijas 3. līgā. Savā zonā šī komanda ieņem 10. vietu 16 komandu konkurencē. Šajā spēlē zaudējām ar rezultātu 0:2.

Otro spēli aizvadījām 3. martā. Mačam bija jānotiek 1. martā, taču stiprā vēja un nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ tika nolemts spēli pārcelt divas dienas vēlāk. Pretinieki bija "Orzel Zabkowice Slaskie" vienība, kas spēlē turpat, 3. līgā, un ieņem 5. vietu. Uzvarējām ar 3:0. Vārtus guva Kuratkins, Guntars Silagailis un Rečickis.

Trešo spēli aizvadījām 5. martā pret "BKS Stal Bielsko-Biala" [Polijas 4. līgā pašlaik ieņem 5. vietu - aut.]. Pārspējām pretiniekus ar 1:0, vārtus guva Guntars Silagailis."

Vaicāts par potenciālajiem jaunpienācējiem, Ārmanis pastāstīja, ka jauni futbolisti tikpat kā vētīti netika: "Treniņnometnē bija lietuvieši Bezukornovs un Reginskis - tas arī viss. Ar Bezukornovu, kurš ir pussargs, līgums jau ir noslēgts, savukārt ar aizsargu Reginski tas tiks izdarīts tuvākajā laikā."

"Kopumā ar aizvadīto treniņnometni esam apmierināti. Sākumā strādājām trīs reizes dienā. Pirmais treniņš gan bija pusstundu ilga "pamošanās" nodarbība. Pārējās divas reizes dienā bija nopietni treniņi uz kvalitatīva laukuma. Savainojumu tikpat kā nebija, trešajā spēlē gan mikrotraumu dēļ nepiedalījās Gramovičs, Rečickis un Reginskis - spēlējām bez trim pamatsastāva spēlētājiem."

"Blāzmas" treneris arī konkretizēja komandas nākamos plānus: "Tagad nedēļu trenēsimies mājās, bet nākampiektdien atkal dosimies uz Poliju, lai aizvadītu otro treniņnometni, kas ilgs 12 dienas."

Komanda arī domā par līdzjutēju piesaisti - drīzumā sāks darboties "Blāzmas" interneta mājaslapa, tāpat pirmdien Rēzeknē paredzēta tikšanās ar līdzjutējiem, lai parunātu par gaidāmo sezonu, sagatavošanos tai un citām līdzjutējus interesējošām lietām.

Slēpts komentārs: ozo24

     [+] [-]

, 2008-03-07 16:21, pirms 16 gadiem
nju lai izdodas!!!
tikai taas komandas ar ko vinji tur speeleeja nelikaas nekaadas dizhaas!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-03-07 16:32, pirms 16 gadiem
neizskataas iipashi daudzsoloshi, neticaas, ka Polijas 3. un 4. liigaa buutu baigi stiprais liimenis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-07 17:00, pirms 16 gadiem
parbaudes speles ir un paliek parbaudes speles... ar sada limena komandam jaspele, lai lenam varetu iespelet sastavu kombinacijas un tad var ari domat par nopietnakiem pretinikiem... butu viniem baiga jega spelet ar Wisla un dabut pa dipsi ar 0:5...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-03-07 17:07, pirms 16 gadiem
to Pizonis

man liekas, ka meenesi liidz chempionaata saakuma koandai jau vajadzeetu buut iespeeleetam sastaavam un taktikai...

  -2 [+] [-]

, 2008-03-07 17:11, pirms 16 gadiem
Pirmajā spēlē, ja nemaldos, abus vārtus mūsējie paši sev iesituši...

knulan
A kur ta citur iespēlēt, ja ne pret vājākām komandām? Lai var vairāk kontrolēt spēli utt...

  -2 [+] [-]

, 2008-03-07 17:17, pirms 16 gadiem
to Juris Miņins

sagatavošanas posma sākumaa vajadzeeja speeleet ar vaajaam komandaam... + komandas sastaavs palicis praktiski nemainiigs no pagaajushaas sezonas... vienkaarshi sanaak, ka taads ir Blaazmas liimenis un diez vai sezonaa komandai buus daudz speeles, kur vinja kontrolees bumbu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 17:29, pirms 16 gadiem
Nav diezko iespējams salīdzināt pašreiz Latvijas komandas - vieni spēlē ar Krievijas premjerlīgas klubiem, bet citi ar Polijas 3. un 4.līgas klubiem. Pozitīvais Blāzmas gadījumā varētu būt tas, ka pēc pirmā zaudējuma 10.vietai tika uzvarēt komanda, kas ir 5.vietā tajā pašā līgā...Nezinu gan, vai ar to varētu lepoties...bet cerams, ka vismaz kāds tonuss ir pacēlies pēc uzvarām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 18:00, pirms 16 gadiem
1) polijā ir 38miljoni iedzīvotāju, līdz ar to nekas traks, ja tik daudz līgu, lai gan tiesa acīmredzot ne pārāk spēcīgi klubu ; protams, negribu te salīdzināt līgu skaitu un spēku samēru ar iedzīvotāju skaitu, bet tīri tā varat pakustināt smadzenes un padomāt, ka loģiski ir plašāks vidusmēra spēlētāju kontigents, piemēram;
2) no otras puses vienalga neticu, ka Blāzmai spīd 6.nieks, piedodiet tās fani, bet nu tomēr.. protams, apsveicamas ir kluba mārketinga aktivitātes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-10 13:30, pirms 16 gadiem
latgalits, pasaki, kur es tevi varu atrast, lai es tev varu pa muti sadot! k r o p l i s !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja