Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" iesit desmit vārtus "Babītei", "Spartaks" – astoņus "Audai"

Agris Suveizda

"Ventspils" iesit desmit vārtus "Babītei", "Spartaks" – astoņus "Audai"
Ndue Mujeci
Foto: FK "Ventspils"

Virslīgas futbola klubi aizvada pēdējās pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas. Jūrmalas "Spartaks" Kauguros ar 8:0 sagrāva "Audu", bet "Ventspils" aizvadīja pat divas spēles ar 1. līgas komandām – 10:1 pret "Babīti" un 2:1 pret "Tukumu 2000".

Pret "Babīti" ar hat-trick izcēlās gan albāņu uzbrucējs Ndue Mujeci, gan arī Ģirts Karlsons, bet vēl pa diviem vārtiem pievienoja Jurijs Žigajevs un Eduards Tīdenbergs. "Tukuma 2000" cietoksni pa reizei ieņēma korejiešu uzbrucējs Džuns Lī un no "Babītes" īrētais serbu aizsargs Nenads Vāsičs. Interesanti, ka tieši "Ventspils" abās spēlēs pirmā ielaida vārtus.

Kamēr kurzemnieki izrēķinājās ar ambiciozo 1. līgas jaunpienācēju "Babīti", ar citu potenciālo augšgala komandu "Audu" izrēķinājās Jūrmalas "Spartaks". Baltkrievu uzbrucējs Dmitrijs Platonovs jau pirmo trīs minūšu laikā guva divus vārtus, bet pirmajā puslaikā vēl pa reizei trāpīja Felipe un Nauris Bulvītis. Arī otrajā puslaikā "Spartaks" guva četrus vārtus - hat-trick nokārtoja Elvis Stuglis, bet vienreiz precīzs bija Jevgeņijs Kozlovs.

"Spartaka" pamatsastāvs: Kurakins – Miķelsons, Kaševskis, Bulvītis, Šlampe – Kazačoks, Kozeka, Kiriļins – dus Santuss, Platonovs, V. Kozlovs. Jāpiebilst, ka otrajā puslaikā bez jau pieminētajiem Stugļa un J. Kozlova laukumā devās arī vārtsargs Igors Labuts, pussargi Daniils Ulimbaševs, Rinats Hairuļins un citi.

Latvijas komandas tikās arī ar Lietuvas 1. līgas vienībām. Virslīgas debitante "Rīgas Futbola skola" izbraukumā ar 2:0 uzvarēja Ķēdaiņu "Neveži" (vārti Vsevolodam Čamkinam un Aleksejam Rosoham"), bet "Daugavpils" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Kazlu Rūdas "Šilas". "Metta"/LU šodien plkst. 14:00 Hanzas vidusskolas laukumā spēlēs ar "Valmieru Glass".

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
https://twitter.com/rfsdaily/status...
Kazlų Rūdos FK ŠILAS :: Latvijoje sužaista...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-03-06 11:41, pirms 8 gadiem
Babītes ezerā asari savā laikā labi ņēma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-03-06 11:54, pirms 8 gadiem
norins rakstīja: Babītes ezerā asari savā laikā labi ņēma
Ko ta tie asari Tev ņēma?

  +2 [+] [-]

, 2016-03-06 12:15, pirms 8 gadiem
Ko tur Izbrīna rezultāts pret Tukumu ja pārsvarā spēlēja dublieri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-06 14:58, pirms 8 gadiem
Spartaks nav jau Liepāja2? : )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-06 23:51, pirms 8 gadiem
Vai tomēr nevarēja kaut cik vairāk informācijas sakasīt par sastāviem (tostarp arī pirmās līgas komandu sastāviem). Saprotu, ka šobrīd to pakaļ nemet, ir jāpapūlas.
Starp citu, šobrīd Audas mājas lapā lasāms, ka komandai no Jelgavas pievienojies nigēriešu jauneklis Ismails Musa, no FK Lāčplēsis -- vārtsargs Felipe Leme (brazīlietis), no Vidzemes klubiem -- Roberts Siksalietis un Arturs Bankavs.